מידע האמרת חלבון / תיבול חנקן / Amino Spiking

AminoShop

משתמש קבוע
1,205
1,382
נק' מוניטין:
3,548
1,205
1,382

קבצים מצורפים

• AMINO SPIKING.png
    AMINO SPIKING.png
    KB 63.6 · צפיות: 352
  • ronnie-coleman-pro-antium-nutrition.png
    ronnie-coleman-pro-antium-nutrition.png
    KB 61.1 · צפיות: 365
  • IMG_5045.jpg
    IMG_5045.jpg
    KB 93.4 · צפיות: 384
  • ronnie coleman.jpg
    ronnie coleman.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 332
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
התבאסתי לגלות
קצת אוף-טופיק, אבל כל הנושא מזכיר לי איך לפני כמה עשורים חברות הסיגריות היו מרמות את הבדיקות לגבי כמות הניקוטין בסיגריות "דלות ניקוטין". הן היו מחוררות את הסיגריה בהיקפה קצת מתחת לפילטר, כך שמכונות הבדיקה היו שואבות גם אויר דרך אותם חרירים ומקבלות תוצאה נמוכה. בידיים של המעשן האנושי חלק מהחורים היו נסתמים באופן טבעי בגלל האחיזה, כך שהוא היה נושם קצת פחות אויר וקצת יותר עשן.

שאלה שעוד לא ראיתי שמישהו שואל בעניין היא - האם הפגיעה בצרכן נוגעת גם מעבר לכיס? האם החלפת חלק מאוד קטן מכמות החלבון היומית של אדם (בהנחה שהתזונה שלו לא מבוססת ברובה על אבקת חלבון) בחומצות אמינו בודדות מספיק בשביל לפגוע בהתאוששות ובגדילה? הרי, הגוף ישתמש בחומצות האלה בכל מקרה לפי הצורך.
ברור לי שתשובה חד משמעית אין, אבל מעניין בכל זאת ולדעתי די עושה את ההבדל בין "למכור אויר" ל"למכור מוצר זול בתחפושת של יקר".

שאלה שעוד לא ראיתי שמישהו שואל בעניין היא - האם הפגיעה בצרכן נוגעת גם מעבר לכיס? האם החלפת חלק מאוד קטן מכמות החלבון היומית של אדם (בהנחה שהתזונה שלו לא מבוססת ברובה על אבקת חלבון) בחומצות אמינו בודדות מספיק בשביל לפגוע בהתאוששות ובגדילה? הרי, הגוף ישתמש בחומצות האלה בכל מקרה לפי הצורך.
ברור לי שתשובה חד משמעית אין, אבל מעניין בכל זאת ולדעתי די עושה את ההבדל בין "למכור אויר" ל"למכור מוצר זול בתחפושת של יקר".

לגבי גלוטמין, יש לך מידע מפורט כאן

לצערי לשומרי הכשרות שבינינו אין הרבה אופציות וחבל..אנחנו נאלצים ל"היתקע" עם חלבונים סוג ב'...
ואגב סתם שתדעו אין בעיה עם אבקה שהיא מחלב נוכרי כי זה לא בגדר חלב נוכרי אלא אבקת חלב נוכרי ..בעצם כמו כל הקינדרים והשוקולדים מחו"ל..
חבל שאין איזה יבואן שהיה דואג לעשות משהו בנושא לגבי חברה ידועה וטובה.

לגבי גלוטמין, יש לך מידע מפורט כאן

כל הנאמר שם מתייחס לגלוטמין כתוסף תזונה נפרד שמצופה ממנו להביא לתוצאות שונות מתזונה רגילה. אבל לא לזה התכוונתי.
בשאלה שלי אני מתייחס לגלוטמין כחלק מצריכת החלבון היומית. זאת אומרת, כמו שאתה לא מחסיר את כמות הגלוטמין שבמזון שאתה צורך (וקרוב לודאי שזו גם החומצת אמינו שאתה צורך הכי הרבה), אז כך אל תחסיר את כמות הגלוטמין שהוסיפו לאבקה.

• פותח/ת השרשור
הערה חשובה: לכל אבקת חלבון יש חומצות אמינו BCAA וגלוטמין שמופיעים על התווית ושמגיעים בצורה טבעית למוצר מהסיבה שכל חלבון כגון מי גבינה או קזאין מכיל BCAA וגלוטמין.
היצרנים ״אוהבים להשוויץ״ שיש להם BCAA וגלוטמין ברמה נדיבה במוצר אשר הגיעו בצורה טבעית מהחלבון המלא בו היצרן משתמש וזה אחלה.
כוונתנו היא שתחפשו ברשימת המרכיבים (ingredients) האם הוספו רכיבי BCAA ,גלוטמין, טאורין, גליצין, אם אותם תראו ברשימה תבינו שיש האמרת חנקן במוצר שלכם.

קבצים מצורפים

• compare1.jpg
    compare1.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 193
אני נפלתי על חלבון סינטרקס שהיו בו תוספת של חלבון חיטה וזה מכעיס כי שילמתי על זה מחיר פי 2 מהרגיל כי חסמו את ההזמנות מחו״ל.
אשמח לקבל קופון לרכישה של דימטייז / bpi לפרטי.
תודה.

כל הכבוד לכם באמת מוריד את הכובע !!
אומנם זה פוגע במכירות שלכם אבל אותי בתור לקוח קניתם בנתיים קיבלתי במתנה חלבון אבל איך שיגמר לי אשמח לרכוש ממכם את bpi שיגיע.

מה זאת אומרת ההמרת חנקן?
די הגיוני שיהיה גלוטמין וחומצות אמינו בכל אבקה . יש כאלה שידוע שאין?

לא קראתי בטעות את הקישור תודה.

ברכיבים של סופר אפקט מצויין שהילבון הוא ממי גבינה מרוכז .
ומלפנים מצויין כמות הגלוטמין והbcaa 🫤 מצד אחד לפי הרכיבים זה מעיד שזה תקין מצד שני הם ציינו את הכמות מה שלא אמור לקרות לפי הכתבה ..
מה אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית