הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעשות פוש פרס

Ethelion

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
אהלן,
אחרי תקופה שהתקדמתי במשקלי הלחיצה שלי רציתי לעבור לפוש פרס. אתמול ניסיתי ופשוט לא הצלחתי להגיע עם המוט לכתף, המוט צריך להיות על הגוף בשביל שיהיה יציב בחלק של הסקוואט.
זה למרות שאני עושה מתיחות באופן קבוע לרחב גבי, לטרייספס ולאמה, אני לא מבין למה אני לא מצליח, אני אפילו לא קרוב. 🙁
בפרונט סקוואט אני כן מצליח להניח את המוט על הגוף אבל כשהיד פתוחה ועל קצות האצבעות, זה טוב לפרונט סקוואט אבל ככה לא עושים פוש פרס.
מה עליי לעשות?? אני ממש רוצה לעשות פוש פרס זה תרגיל חשוב מאוד.
תודה מראש ✌️

נראה לי שיש לך טעות בהבנה של מהו תרגיל פוש פרס?

פוש פרס הוא בסה"כ פרס עם עזרה מהרגליים. אין פה שום סקוואט. אתה מוציא את המוט מהראק, בדיוק כמו בפרס רגיל ואז, במקום ללחוץ את המוט מעל הראש, אץה נותן "פוש" עם הרגליים, על מנת להתחיל את התנועה.
כמובן שאין טעם לעשות פוש פרס במשקלים שאתה מרים בפרס רגיל. המטרה בפוש פרס היא להרים משקלים הרבה יותר גבוהים (הפרש של 20 קילו לא יהיה כ"כ נדיר).

לגבי הטכניקה וכו', פשוט כנס ליוטיוב וחפש how to push press

אהלן,
אחרי תקופה שהתקדמתי במשקלי הלחיצה שלי רציתי לעבור לפוש פרס. אתמול ניסיתי ופשוט לא הצלחתי להגיע עם המוט לכתף, המוט צריך להיות על הגוף בשביל שיהיה יציב בחלק של הסקוואט.
זה למרות שאני עושה מתיחות באופן קבוע לרחב גבי, לטרייספס ולאמה, אני לא מבין למה אני לא מצליח, אני אפילו לא קרוב. 🙁
בפרונט סקוואט אני כן מצליח להניח את המוט על הגוף אבל כשהיד פתוחה ועל קצות האצבעות, זה טוב לפרונט סקוואט אבל ככה לא עושים פוש פרס.
מה עליי לעשות?? אני ממש רוצה לעשות פוש פרס זה תרגיל חשוב מאוד.
תודה מראש ✌️
וידאו כדי שיהיה אפשר להתייחס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית