- פותח/ת השרשור
האמת שהיום לא אכלתי בשר בכלל ולצהריים הכנתי לי דלעת ובטטות במקום שניצל 😋🍴הוא אוכל בשר 🙄
אבל מחר יהיה המבורגר פיצוי כמובן, נלך למשהו ברשימה פה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שהיום לא אכלתי בשר בכלל ולצהריים הכנתי לי דלעת ובטטות במקום שניצל 😋🍴הוא אוכל בשר 🙄
חחח אני באמת לא הבנאדם הנכון לשאול אני גר בחיפה 4 חודשים והכי רחוק שאכלתי היה בזסטי בטכניון או בהמבורגר במרכז זיו 😆
ומה אני? 🤬
מה הטעם לתייג אותך אתה גם ככה תראה את זה 😆ומה אני? 🤬
בורגר סלון אחד הטעימים עם גבינה בתוך ההמבורגר מדהים מדהים.
Good point.מה הטעם לתייג אותך אתה גם ככה תראה את זה 😆
ומה אני? 🤬
בורגר סלון אחד הטעימים עם גבינה בתוך ההמבורגר מדהים מדהים.
לא אכלתי בבורגר סלון (עדיין). אני אהבתי את רובן (RUBEN) באזור מרכז כרמל, טעים ולא יקר. ויש גם את הרשתות הידועות בכרמל, אגאדיר ו BBB, ויש את בלאק לב המפרץ (מועדף עליי ביניהם)
לא יודע מה איתכם, בלאק זה אחלה המבורגר מבחינתי (יש דברים יותר טובים אבל עדיין...)בלאק וכאלה מספיק לך
אישית אכלתי בבלאק bbb סלון אגאדיר וזהו נראלי.אתה נוצה, מתעופף מעל מוטות:jester:
סתם, כתבת איפושהו פה שבלאק וכאלה מספיק לך, אז חשבתי שדיברת על דברים כמו בלאק וBBB, הבורגר סלון לא רמה מעליהם?
לא יודע מה איתכם, בלאק זה אחלה המבורגר מבחינתי (יש דברים יותר טובים אבל עדיין...)
תאכל בבאניס זה זול וטעים מתאים לסטודנטים.גם אני חושב שבלאק וBBB ממש אחלה, במיוחד במחירים של LATE NIGHT, פשוט זה רשתות יחסית נפוצות ויצא לי כבר לאכול בהם דיי הרבה
השעה 1 אז אני מבינה ש"מחר" זה בעצם יום חמישי 🤩האמת שהיום לא אכלתי בשר בכלל ולצהריים הכנתי לי דלעת ובטטות במקום שניצל 😋🍴
אבל מחר יהיה המבורגר פיצוי כמובן, נלך למשהו ברשימה פה.
איך אתה יודע אם לא אכלת שם? 😆ויש שם המבורגרים פשוט ברמה אחרת
איך אתה יודע אם לא אכלת שם? 😆
שמעתי שמועות
המיונז שום מזעזע. הבשר בינוניהמבורגר מדהים, גבינות טעימות, בייקון אלוהי..