הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הכי טוב

@yujinius @Tank
מה מומלץ בחיפה?
איך הבורגר סלון?
חחח אני באמת לא הבנאדם הנכון לשאול אני גר בחיפה 4 חודשים והכי רחוק שאכלתי היה בזסטי בטכניון או בהמבורגר במרכז זיו 😆
לא חסר פה חיפאים ותיקים שמכירים את העיר הרבה יותר טוב ממני
@StasZ

ומה אני? 🤬
בורגר סלון אחד הטעימים עם גבינה בתוך ההמבורגר מדהים מדהים.

אתה נוצה, מתעופף מעל מוטות:jester:
סתם, כתבת איפושהו פה שבלאק וכאלה מספיק לך, אז חשבתי שדיברת על דברים כמו בלאק וBBB, הבורגר סלון לא רמה מעליהם?

@yujinius @Tank
מה מומלץ בחיפה?(רצוי יחסית קרוב לטכניון אבל לא חייב)
איך הבורגר סלון?
לא אכלתי בבורגר סלון (עדיין). אני אהבתי את רובן (RUBEN) באזור מרכז כרמל, טעים ולא יקר. ויש גם את הרשתות הידועות בכרמל, אגאדיר ו BBB, ויש את בלאק לב המפרץ (מועדף עליי ביניהם)
בלאק וכאלה מספיק לך
לא יודע מה איתכם, בלאק זה אחלה המבורגר מבחינתי (יש דברים יותר טובים אבל עדיין...)

אתה נוצה, מתעופף מעל מוטות:jester:
סתם, כתבת איפושהו פה שבלאק וכאלה מספיק לך, אז חשבתי שדיברת על דברים כמו בלאק וBBB, הבורגר סלון לא רמה מעליהם?
אישית אכלתי בבלאק bbb סלון אגאדיר וזהו נראלי.
אה ו bunnies.
סלון היה סבבה פלוס.
Bbb לא משהו.
בלאק מעולים אבל מחירים שכואב בארנק.
באניס זול וטעים.
אגאדיר זה ברמה של סלון.

לא יודע מה איתכם, בלאק זה אחלה המבורגר מבחינתי (יש דברים יותר טובים אבל עדיין...)

גם אני חושב שבלאק וBBB ממש אחלה, במיוחד במחירים של LATE NIGHT, פשוט זה רשתות יחסית נפוצות ויצא לי כבר לאכול בהם דיי הרבה

גם אני חושב שבלאק וBBB ממש אחלה, במיוחד במחירים של LATE NIGHT, פשוט זה רשתות יחסית נפוצות ויצא לי כבר לאכול בהם דיי הרבה
תאכל בבאניס זה זול וטעים מתאים לסטודנטים.
זה ליד הבנק במרכז כרמל.

האמת שהיום לא אכלתי בשר בכלל ולצהריים הכנתי לי דלעת ובטטות במקום שניצל 😋🍴

אבל מחר יהיה המבורגר פיצוי כמובן, נלך למשהו ברשימה פה.
השעה 1 אז אני מבינה ש"מחר" זה בעצם יום חמישי 🤩

אני שמעתי שמועות שבמושב שנקרא מעונה (למי שלא מכיר זה בצפון ליד עיר שנקראת מעלות, ולמי שלא מכיר מעלות זה 20 ק"מ מזרחה מנהריה, ולמי שלא מכיר נהריה זה כ 30 ק"מ צפונית לחיפה, את חיפה אני מקווה שכולם מכירים) יש מקום קסום שנקרא "קציצה עגלגלה" ויש שם המבורגרים פשוט ברמה אחרת. לצערי לא יצא לי לאכול שם עדיין, כי המקום כשר ואני בד"כ לא נמצא באיזור כשהם פתוחים. אלי השבוע ייצא לי לאכול שם, מבטיח לעדכן.

לא כשר - יומנגס, ביום שישי מנסה את האתגר.
כשר- אצלי בעבודה בטרבין בהרצליה פיתוח, וטעמתי בהרבה מקומות.

מישו יכול לתת תגובה על המבורג רחובות ?

ומה הגדלים של ההמבורגר בוולפנייטס ?

לא כ"כ התלהבתי מהמבורג, מיטבול לטעמי הרבה יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית