הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדלפיט - בעיה עם הגב

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, יש לי בעיה עם תרגיל הדדלפיט שאני לא מצליח לשמור על גב ישר. הבנתי את התרגיל וראיתי הרבה סרטונים איך לעשות אותו אבל ברגע שאני עושה אותו הגב מתעגל פשוט, וכל שהמשקל עולה הגב יותר מתעגל ואני מסיים את התרגיל עם כאבי גב תחתון.. משהו יכול לתת לי טיפים איך לשמור על גב ישר ?

תודה 😣

תכניס אוויר שמור אותו בחזה אל תתן לאוויר לצאת עד שירדת חזרה למטה ותחשוב על לשמור גב ישר לא הלך? מצטער דדליפט עובד גם על גב תחתון כנראה שהוא לא מספיק חזק תוריד במשקל...

לפי התיאור נשמע שהוא פשוט מעט חלש
זאת אפשרות סבירה, כמובן, אבל ישנה גם אפשרות שמדובר בקושי מוטורי להפעיל את הזוקפים, כלומר יותר בבעיה של גיוס השרירירם הנכונים למשימה. יכול להיות שקצת אימונים בכיסא רומי עם ספוטר מהצד שמשגיח על מצב הגב לאורך התנועה יועילו, ובכל מקרה הם גם יחזקו את הזוקפים כך שאין מה להפסיד.

• פותח/ת השרשור
זאת אפשרות סבירה, כמובן, אבל ישנה גם אפשרות שמדובר בקושי מוטורי להפעיל את הזוקפים, כלומר יותר בבעיה של גיוס השרירירם הנכונים למשימה. יכול להיות שקצת אימונים בכיסא רומי עם ספוטר מהצד שמשגיח על מצב הגב לאורך התנועה יועילו, ובכל מקרה הם גם יחזקו את הזוקפים כך שאין מה להפסיד.
כבר יצא לי להתאמן עם ספוטר ובמשקל נמוך אני מצליח לשמור על גב ישר, אבל ברקע שהמשקל עולה ואני טיפה מתאמץ הגב ישר מתעגל.. בנוסף יש לי עקמת קלה בגב, יכול להיות קשר?

כבר יצא לי להתאמן עם ספוטר ובמשקל נמוך אני מצליח לשמור על גב ישר, אבל ברקע שהמשקל עולה ואני טיפה מתאמץ הגב ישר מתעגל.. בנוסף יש לי עקמת קלה בגב, יכול להיות קשר?
העקמת היא בחלק העליון של הגב, לא?
בכל אופן.. לגביי העקמת הייתי בודק אם יש מניעה אבל לדעתי תעלה סרטון כדי שנוכל לראות בדיוק איפה הבעיה ולנסות לעזור בצורה טובה יותר.

חוששני שאתה צריך מומחה קצת יותר גדול ממני...

לדעתי תעלה סירטון כמו של WHITE WALKER אמר כדי שנראה מה קורה עם הדדליפט אישית הייתי אומר תוריד במשקל אבל עדיף לראות תסרטון

• פותח/ת השרשור
העקמת היא בחלק העליון של הגב, לא?
בכל אופן.. לגביי העקמת הייתי בודק אם יש מניעה אבל לדעתי תעלה סרטון כדי שנוכל לראות בדיוק איפה הבעיה ולנסות לעזור בצורה טובה יותר.
אני יעלה סרטון בקרוב ואולי זה יעזור אבל הבעיה היא שאני יודע מה הבעיה בדדליפט שלי, גם אם אני יראה עכשיו סרטון שלי מה שתגידו אני כבר יידע אני יודע מה הטעויות, פשוט פיזית אני לא מצליח להגיע למצב שלשמור על גב ישר, מהרגע שאני במצב ההתחלתי, מוכן להרמה, ישר התחת עולה למעלה למרות שאני משקיע את הכוח בלהרים את המוט, התחת טס למעלה ואז המוט עולה, מה שגורם לעיגול בגב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית