הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנסה להרזות

pokemonim

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אוקיי אז לא נשקלתי כבר 3 שבועות.
אני שקלתי 84, והגובה שלי 1.76. כלומר BMR 1900 ,
לגבי הברוטו אני לא ממש מאמין בזה כי הברוטו (2300) אף פעם לא היה הניטרלי שלי. הכמות הקלוריות הניטרלית שלי נעה קרוב ל-2000.
אוקי לעניין - בשלוש שבועות האלה אני עושה 6 פעמים פעילות גופנית בשבוע. ולפני שבוע אכלתי 2000 קלוריות ועכשיו אני מנסה לאגול בין 1800 ל-2000.
3 פעמים אני מגיע למרחק של כ-6 קילומטר ובו אני הולך/רץ/עושה אינטרוולים. אין פה חוקיות כאילו אני סתם עושה מה שבא לי עד שאני מסיים את ה-6 קילומטר.
ו-3 פעמים מכון כושר, שעה אימון.
עכשיו, השנה הזאתי אני פשוט יורד ועולה במשקל כל הזמן. אני יודע שלפני כחודש וחצי ניסיתי לעשות את אותה הדיאטה רק מבחינת קלוריות לא ספורט. ספורט עשיתי רק 2-3 פעמים בשבוע. ובשבוע הראשון ירדתי 2 קילו, שבוע שני עליתי במשקל. משהו דפוק בקיצר.
בגלל זה אני לא עולה על המשקל גם בעוד השבועיים הקרובים. כדי לראות איך הגוף שלי מגיב לדיאטה הזאתי לטווח ארוך.
אני רוצה להגיע לממשקל של 72 קילו. תלוי איך הגוף שלי מגיב להורדה.
עכשיו התפריט שלי הוא מבחינת חלבונים מושלם, אך רוב הפחמימות הן ריקות. האם לפי כל מה שתיארתי פה, יש לי אפשרות לפחות להגיע למשקל של 78 קילו לבינתיים?
פשוט אני יודע שלהתמסר לחלוטין לאוכל בריא אני לא רוצה ואני לא ייעשה. לא כרגע. אבל מצד שני אני רוצה להרזות (לכן הגברתי את הפעילות גופנית ובהרבה)
תודה לעוזרים.

אתה לא צריך להתמסר לחלוטין לאוכל בריא אבל בשביל לרדת במשקל אתה צריך להיות בגירעון קלורי (לאכול פחות ממה שאתה שורף). הגברת פעילות גופנית זה כלי טוב להגדיל את הגרעון, אבל אם אתה מגביר פעילות יותר מדי בשילוב עם כמות נמוכה של אוכל אתה מסתכן בזה שלא תתאושש כראוי מהאימונים.
יכול להיות גם שהניטרלי שלך נמוך יותר מהנוסחאות כי החילוף חומרים שלך האיט את עצמו, תופעה שיכולה לקרות מתקופה ארוכה של דיאטות קיצוניות מדי.
בכל אופן תקרא את המדריך לחיטוב קודם כל, תרכיב לך תפריט ותכנית אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית