ייעוץ משהו שאני מנסה להבין לגבי צריכת קלוריות יומית

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה אנשים, שאלה לגבי עמידה ביעדי התזונה היומיים. כרגע אני בחיטוב.

יוצא לי הרבה פעמים במהלך השבוע לא להגיע ליעדי התזונה הסופיים בכל יום.
בימים שאני מתאמן נגיד אני מגיע להכל(קלוריות, חלבון, פחמימות, שומן), אבל בימים אחרים לפעמים מחסיר בחלבון, לפעמים מחסיר בקלוריות... לרוב זה קורה בסופשים.
השאלה שלי היא כזו, סתם מבחינת ההגיון:
אם לדוגמא אני אמור לאכול ביום 2500 קלוריות, וביום ראשון אכלתי 2200 קלוריות. אם וביום שני(למחרת) אני אוכל 300 קלוריות יותר(ישלים את מה שהחסרתי אתמול) ויאכל 2800 קלוריות, האם זה ישנה משהו? כנ"ל גם לגבי חלבון/פחמימות/שומן וכו'.

מקווה שהבנתם , תודה !

אין צורך גדול להשלים, פשוט תעשה את המיטב שלך
תנסה לעמוד בכל היעדים, במידה ואתה לא מצליח ויודע שלא תצליח, תחסיר יעדים, לפי חשיבות
תוריד את היעדים של הפחמימות, אחרי זה השומן, ואחרי זה החלבון, ובסוף תנסה להישאר אך ורק על יעדים של קלוריות, כמובן אם אתה יכול תנסה לשמור על כמה שיותר יעדים

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני מחסיר יעדים, אז בעצם אני לא מגיע ליעדים שאני אמור להגיע אליהם ופוגע בהתקדמות, מה זה בעצם נותן לי?

אני משתדל לשמור על היעדים כמה שאפשר אבל שוב יש ימים שכמה שאני מנסה זה לא מסתדר(עבודה/לימודים וכו')

אבל אם אני מחסיר יעדים, אז בעצם אני לא מגיע ליעדים שאני אמור להגיע אליהם ופוגע בהתקדמות, מה זה בעצם נותן לי?

אני משתדל לשמור על היעדים כמה שאפשר אבל שוב יש ימים שכמה שאני מנסה זה לא מסתדר(עבודה/לימודים וכו')
זה נותן לך להרגיש פחות אשם, ולהגיע ליעדים יותר ריאליים.
אם קורה שאתה רואה שאתה לא תגיע לכל היעדים, במקום להגיד fuck it ולפספס בהכל, אתה מציב יעדים קלים יותר להשגה ושעדיין יקדמו אותך

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. תודה רבה ! אנסה ליישם את זה.

וסתם לידע הכללי, לגבי מה שרשמתי על ההשלמות ביום שלמחרת או במשך השבוע, זה אפשרי?

כן, אני לדוגמה מקפיד על להכניס 2200 קלוריות ביום ויוצא לפעמים בערב שחברים רוצים לשתות בירה או שמישהו מפתיע עם איזו עוגה אז אני כביכול מחשב בערך בכמה חרגתי ומוריד את זה במספר ימים שאחרי

להשלים לא ישנה יותר מדי כי זה כבר יום אחר, את האנרגיה של אתמול כבר הוצאת, אבל אם זה נותן לך קצת שקט נפשי אז אין ממש בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית