הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קיבלתי את התוספים.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
הפרפקט 3000:די מעמיס על הקיבה,לקחתי 2 וחצי סקופים עם 400 מ"ל חלב בערך..לפני שעה וחצי לקחתי ואני עד עכשיו סתום..
האומגה 3:די סביר כדורים יחסית קטנים
הקפאין:עוד לא לקחתי
הקריאטין:אחרי השייק של השוקו לקחתי את זה עם מים ולא הרגשתי כלום זה כאילו שתיתי מים עם פירורים,זה אמור להיות ככה?
והארג'נין:תראו הארג'נין הוא כאילו כדור מפלסטיק ובתוכו יש נייר סלוטייפ כזה ועם אני פותח את הסלוטייפ יש אבקה כזו,השאלה עם אני צריך לפורר את האבקה לתוך מים או לשתות אותו ככה מהפלסטיק?ולא רשום כלום.
וקיבלתי 2 נאנו ואפור:אני יכול לקחת אותם?או שכאילו בגיל הזה זה לא בריא.

טוב עכשיו חלק ברצינות.
א. באמת מי שמתקרב ל DNP הוא דפוק בשכל זה חומר כל כך אבל כל כך מסרטן וכל כך מפחיד זה חומר שבחיים למשל לא משנה מה לא הייתי נוגע בו.
ב. לשאלתך, קפאין זה לא כל כך משנה איך אתה שותה אותו, קפאין anhydrous יהיה לך מר כמו החיים אם תפתח את הקפסולה

LOL, בגלל שהוא מסרטן לא תתקרב אליו? הוא עוד יגמור אותך בשימוש לא מושכל הרבה, אבל הרבה יותר מהר מסרטן 🥰

אין לי ספק 😃
החומר הזה 2,4-dinitrophenol זה חומר מסוג שנקרא "מפר צימוד" משתמשים בו הרבה במחקר על תאים (לא על בני אדם חלילה) מה שהוא עושה זה ככה: בתוך התאים יש לך מיטוכונדריות שזה בעצם "תחנת הכוח" של התא שם מיוצר ה ATP, שמיוצר ע"י יצירות מפל ריכוזים של יוני מימן (לא רוצה לזה יותר מדי) מה ש DNP עושה זה הוא מפר את הצימוד בין סינתזת ATP למפל ריכוזים אז בעצם הוא פותח את המפל ריכוזים בלי לייצר ATP מה שגורם לזה שגוף מתאמץ ומתאמץ ליצור מפל ריכוזים אבל בעצם לא מייצר אנרגיה אלא רק שורף מלא. מי שלוקח דבר כזה אני צופה שלא יוכל כמעט לזוז והוא יזיע כמו שור. חוץ מזה שכמות גבוהה מדי פשוט תגרום לאנרגיה לרדת מתחת לאיזשהו סף קריטי שתגרום לזה שלא תהיה מספיק אנרגיה כדי לשמור על הריכוזים של המינרלים החשובים בתא וכל תאי השריר יתפוצצו די מהר בגלל לחץ אוסמוטי

אחי, אני כימאי, אני לא צריך לנסות לפתוח גלולה של קפאין כדי לדמיין לעצמי איזה טעם יש לזה 😃
זה בסיס, לבסיסים יש טעם מר לדברים חומציים (כמו פירות הדר למשל) יש טעם חמוץ

זה כמו לשתות סודה קאוסטית

• פותח/ת השרשור
אני רואה שהרחבת כימיה אה..אבל לא הבנתי מילה ממה שרשמת שם חחחחחח..
ועם נניח אני רוצה לקחת 100 מ"ג קפאין אז אני לא יכול לפתוח אתה אומר..

אתה יכול לפתוח
בדיוק כמו שאתה יכול לשתות קפה.
אתה לא רואה קפסולות בתוך נס נכון ?
אני רק מזהיר שככה מרוכז זה יהיה לך ממש אבל ממש מר עד כדי גועל
אם תשים את זה לתוך שייק אתה תעשה משהו ממש אבל ממש מטומטם.
קפאין כדי שיהיה אפקטיבי צריך לקחת על קיבה ריקה לפני אימון אירובי.
ברגע שאתה אוכל איתו משהו, בטח משהו כמו שייק חלבונים שמעלה אינסולין אתה דופק לו את הפעולה כי הם פועלים בדיוק הפוך.

אני קצת יותר מהרחבתי כימיה..

• פותח/ת השרשור
המון תודה לך..
רואים שיש עליך ידע.
אז רגע אני צריך לקחת את הקפאין והארג'נין על בטן ריקה?
כי משה אומר שצריך לקחת שלושתרבע שעה לפני האימון אותם ו20 דקות לפני האימוןאת הסוכר ענבים

א. איזו פעולה יש לקפאין חוץ מכך שהוא פועל על המערכת העיצבית?
ב. מה הקשר בין קפאין לאינסולין?
ג. קפאין עדיף לקחת על קיבה "ריקה" רק בגלל שיקח לו יותר זמן להשפיע ותו לא.

• פותח/ת השרשור
נו אז למה הגעתתם ביניכם לקחת על קיבה ריקה?לא לקחת 20 דקות לפני האימון סוכר עבנים.?
תחליטו?
ומה עם הארג'נין?גם אותו על קיבה ריקה?

למה סוכר ענבים?
קח קפאין וארג'נין חצי שעה לפני האימון. הקיבה שלך אף פעם לא צריכה להיות ריקה.

א. קפאין פועל על המערכת העצבית אבל לא רק. ממה שאני זוכר (ואני באמת לא בקיא ואין לי כח לבדוק את זה) קפאין מעכב את האנזים שהופך cAMP ל AMP, כאשר cAMP הוא שליח שניוני של אדרנאלין, אז הוא בעצם בגלל כל שיווי המשקל בגוף פועל כמו סוג של אדרנאלין מוחלש (זאת אחת הסיבות שהוא גם טוב לאסטמה)
ב. אדרנאלין פועל בדיוק הפוך מאינסולין. אדרנאלין גורם לשחרור ופירוק של גליקוגן וחומצות שומן כאילו כדי להתכונן למצב של חיים או מוות (למשל שיהיה מספיק אנרגיה כדי לברוח במצב של סכנה), אינסולין בדיוק פועל הפוך וגורם לסינתזה של גליקוגן וחומצות שומן.
ג. ברור שזה משפיע גם על הזמן ספיגה אבל זאת לא הסיבה היחידה

הכל נכון, הבעיה היחידה שאותן חומצות שומן אינן מנוצלות לאנרגיה ולאחר הפעילות (או גם בזמן הפעילות, תלוי במינון ובמשך הפעילות) אותן חומצות השומן נכנסות בדיוק לתאי השומן שהן יצאו ממנו.
מה שכן, קפאין יכול להיות אחלה סנרגיסט בתשלובת של חומרים אחרים, כגון אפדרין.

לגבי ארג'ינין, איך שאתה לא לוקח את זה אני ממליץ לך לקחת את זה עם ויטמין C או עם תה או לא יודע משהו שיכיל קצת אנטי אוקסידנטים, NO2 שזהו בעצם הניטרוס אוקסיד שאתה רוצה ליצור זה רדיקל, זה חומר מחמצן, אם אתה רוצה להימנע מתהליכים שיכולים באיזשהו שלב לגרום לסרטן קח את זה עם משהו שימנע את זה

סרטן, איך שלא תסובב את זה ב 70% מהמקרים מחלה נפשית, היו על כך מספר מחקרים והם רק מתרבים.
זו גם אחת הסיבות שלעולם לא ימצאו תרופה למחלה.

קודם כל תתחדש אחי
שנית, איך ההורים שלך הגיבו לזה?
ושלישית, אתה בטוח שאתה באמת צריך את כל זה? אני גם יכול להזמין שטויות כמו קפאין וארג'נין אבל החלטתי לוותר על זה כי אני מתקדם יפה גם ככה מספיק לי חלבון וקריאטין לחיים יפים.

מסכים לגבי הסינרגיה, למרות שאני עדיין מפחד קצת לנסות אפדרין (אני גם מקווה שאני לא אזדקק לזה)
אין ספק שאם לא משתמשים בחומצות שומן שניידת עם קפאין אז זה שווה לתחת, קפאין לבד לא עושה כלום. ללא ספק צריך לשתות אותו לפני אימון אירובי אבל לא כדאי להוסיף לו משהו בנוסף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית