הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קיבלתי את התוספים.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
הפרפקט 3000:די מעמיס על הקיבה,לקחתי 2 וחצי סקופים עם 400 מ"ל חלב בערך..לפני שעה וחצי לקחתי ואני עד עכשיו סתום..
האומגה 3:די סביר כדורים יחסית קטנים
הקפאין:עוד לא לקחתי
הקריאטין:אחרי השייק של השוקו לקחתי את זה עם מים ולא הרגשתי כלום זה כאילו שתיתי מים עם פירורים,זה אמור להיות ככה?
והארג'נין:תראו הארג'נין הוא כאילו כדור מפלסטיק ובתוכו יש נייר סלוטייפ כזה ועם אני פותח את הסלוטייפ יש אבקה כזו,השאלה עם אני צריך לפורר את האבקה לתוך מים או לשתות אותו ככה מהפלסטיק?ולא רשום כלום.
וקיבלתי 2 נאנו ואפור:אני יכול לקחת אותם?או שכאילו בגיל הזה זה לא בריא.

כדאי זה עניין סובייקטיבי.
אפדרין זה אחלה מוצר, הוא עושה הכל עם מינימום תופעות לוואי.
סיפורים תמיד יספרו, גם על סטרואידים מספרים הרבה דברים, מי שיודע לקחת, אין לו בעיות רפואיות מיוחדות קיימות וקצת שכל לא יקרה לו שום דבר.
כנ"ל לגבי אפדרין שבכלל לא נכלל בקטגוריה, אלא סתם צמח חסר ישע שהפכו אותו למביא התקפי לב סידרתיים.
מה שקרה עם האמריקאים לפני 6 שנים היה כתוב על הקיר, בהתחלה שילבו 10 מ"ג בתוך פורמולות, אנשים התלהבו ועברו פי 10 את המינון המומלץ כך שהגיעו כבר למינונים מטורפים של אפדרין (300-400 מ"ג, כאשר המחקרים מדברים על מקסימום 75 מ"ג ליום מחולק ל3 מנות של 25 מ"ג למנה, היה רק מחקר אחד עם 150 מ"ג אבל על אנשים שמנים [ פרמטר של משקל] ).
בכל מקרה, כל המחקרים שהיו עד היום (ויש כמה עשרות כאלו) הראו שאפדרין בטוח לשימוש גם רציף וממושך של מספר שנים (אף אחד כמעט לא באמת עושה זאת, חוץ ממדריכות האירובי).
כמו כן הוא חזר לחוק לפני 3 שנים בארה"ב אבל לא בפורמולות אלא כתרופה לאסטמה.

אני לא יודע לגבי אחוזים אבל כן יש אספקט פסיכולוגי שיכול לגרום לסרטן וגם חשוב שהנפש תהיה בריאה כדי להילחם ולנצח את זה אבל זה לא נכון להגיד דבר כזה.
פתרון פתרון בטח שאף פעם לא יהיה, מהסיבה הפשוטה אי אפשר להבדיל בין תא סרטני לתא לא סרטני ברמה חיצונית. כאילו אוקי בהקרנות אתה מכוון לאזור שאתה חושב שנמצאים התאים הסרטניים ומקווה שיהיה בסדר כשבטוח שעל הדרך תהרוג גם תאים טובים ולא בטוח עד כמה תחסל את כל התאים הסרטניים ועד כמה הגוף יוכל להתאושש טוב מהטראומה הזאת.
טיפולי כימו זה בעצם להכניס רעל לגוף המטרה היא שהרעל הזה יגיע בעיקר לתאים סרטניים.
למשל בנושא שלנו. כשרקמה רוצה לגדול דבר ראשון שהיא צריכה זה ליצור יותר נימים שיהיה לה איך להזין את עצמה יותר אז יש למשל חלבון שנקרא HER שאחראי ליצירת נימים חדשים באזור של הריקמה. כשריר רוצה להתפתח הוא צריך ליצור עוד רצפטורים למולקולה הזאת ולהתחיל לפעול כדי ליצור נימים חדשים.
תא סרטני עושה בדיוק אותו דבר, אז מולקולות שמכוונות להכניס רעל לתאים עם HER יפעלו יותר על תאים סרטניים (או תאי שרירים של באדי בילדרים) מאשר על תאים אחרים אבל גם על תאים אחרים, בגלל זה יש לזה תופעות לוואי כאלה נוראיות.

המממ... זה מעניין, לא יודע צריך לקרוא על זה יותר.
אני יודע שבארץ אפשר להשיג בקלות OTC פסאודואפדרין שזה איזומר שלו אבל אני לא יודע עד כמה יש לו אותה פעילות

סרטן, איך שלא תסובב את זה ב 70% מהמקרים מחלה נפשית, היו על כך מספר מחקרים והם רק מתרבים.
זו גם אחת הסיבות שלעולם לא ימצאו תרופה למחלה.
איפה קראת את המחקרים האלה?

• פותח/ת השרשור
מקס,ההורים(אמא)..
מסתלבטת עלי ובעיקר אחי הגדול חח כל היום זורק לי יציאות על הכדורים והזה חחחחחחח
תאכלס אמא שלי מתנגדת אבל אני מכבד אותה ומסביר לה שזה לא פוגע בי.

פאביאן אתה פשוט תותח אני רואה יש לך מסן?

א. קוראים לי פביאן.
ב. באספקטים של מה שאתה צריך אני בטוח שמשה יכול לעזור לך הרבה יותר ממני. אני רק מבין בתיאוריה איך הדברים עובדים. אין לי גוף של באדי בילדר, אולי אם היו לי 5 ק"ג יותר של שריר במקום 5 ק"ג של שומן אז מצבי היה טוב יותר (בטוח). ומשה נראה לי הוא בעל הרבה הרבה הרבה יותר ניסיון ממני.
ג. לפני שאתה שואל שאלות קודם כל תתעניין ותקרא, תקרא את המאמרים באתר, באתרים אחרים, אפילו את ההמלצות של הדיאטנים של YNET (למרות שאני כבר יכול לראות את גל האנשים שאומרים שהכל שם מיתוסים והכל שווה לתחת 😃 ) תגיע למצב שאתה מבין פחות או יותר על מה מדובר ואז תבוא ותשאל שאלות ואנשים לא יצחקו על זה שקפאין מחוץ לקפסולה פוגע בגדילה.

• פותח/ת השרשור
כי יש דברים שמשה לא רושם בפורטל..
ולא זלזתי בידע של משה הוא באמת משכמו ומעלה בתחום
אבל אני רואה שספיצפית אתה מאוד מדויק בכל ענייני הכימיה לביניהם כי אתה כימיאן
עם אכפת לך אתה יכול להוסיף אותי למסנג'ר?

מקס,ההורים(אמא)..
מסתלבטת עלי ובעיקר אחי הגדול חח כל היום זורק לי יציאות על הכדורים והזה חחחחחחח
תאכלס אמא שלי מתנגדת אבל אני מכבד אותה ומסביר לה שזה לא פוגע בי.

פאביאן אתה פשוט תותח אני רואה יש לך מסן?
אמא שלך פוגעת לך בגדילה.

איפה קראת את המחקרים האלה?
נחשפתי לזה לראשונה בסימנר מסויים שהייתי, בגדול אתה יכול למצוא אותם ב Pubmed אין לי אותם בשלוף אבל קראתי 3-4 כאלו והם דיי מעמיקים אבל משעממים מבחינת המושגים וכל הזבל הפסיכולוגי שנכנס לשם (זה יותר מכוון לאנשי רוח מאשר מדע).
בכל מקרה יש שם כמה אספקטים מדעיים ואין ממש אור בקצה המנהרה.

המממ... זה מעניין, לא יודע צריך לקרוא על זה יותר.
אני יודע שבארץ אפשר להשיג בקלות OTC פסאודואפדרין שזה איזומר שלו אבל אני לא יודע עד כמה יש לו אותה פעילות

העיקרון באפדרין שהוא מעלה את ה BMR ב 5-10% (כאשר אתה מתחיל חיטוב ה BMR שלך יורד אוטומטית ל 90-95%, תלוי בהרבה פרמטרים לפעמים גם יותר עם הזמן כאשר הגירעון הקלורי גדול ואתה לא עושה העמסות).
לפסאדו יש אפקט דומע על המערכת העיצבית אבל לא במקרה של ה BMR (אפדרין גם מעלה מעט את טמפרטורת הגוף יחד עם קפאין בחצי מעלה לערך).

כי יש דברים שמשה לא רושם בפורטל..
ולא זלזתי בידע של משה הוא באמת משכמו ומעלה בתחום
אבל אני רואה שספיצפית אתה מאוד מדויק בכל ענייני הכימיה לביניהם כי אתה כימיאן
עם אכפת לך אתה יכול להוסיף אותי למסנג'ר?
מסנג'ר פוגע בגדילה

האשכול הזה פוגע לי בגדילה, הייתי מציע לנעול 😛

• פותח/ת השרשור
לנעול גם פוגע בגדילה

אני עכשיו לפני אימון לקחתי 200 מג קפאין עם 500 מג ארג'נין סבבה לא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית