אחר למה לא לאכול בחוץ?

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
אם מה שמשנה זה הערכיים הסופיים בסופו של דבר אז למה בעצם לא מומלץ לאכול אוכל בחוץ כמו פיצות שווארמה וכל אלה .. (מסה , כן לגבי חיטוב זה דיי ברור)
ערב טוב אנשים 😃

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין בריאות לבין פלוס קלורי
אפשר הסבר?
אני לא מדבר על לאכול כל היום שם אבל כ 3 פעמים בשבוע ובכללי למה לא יותר אני רוצה לדעת אם זה מזיק חוץ מהעניין הקלורי שאפשר לדעת ממוצע ..

הכל בסדר, תאכל ותהנה
זה לא שאתה שותה בלי סוף שומן טרנאס, פעם-פעמיים בשבוע תאכל ותהנה הכל טוב

אין בעיה לאכול בחוץ..
לדעתי הבעיה בלאכול בחוץ היא פחות מבחינה קלורית אלא יותר מבחינה בריאותית ואיכות המזון.
לאכול פעם ב.. לא יהרוג אותך, זה אפילו יכול להועיל. אבל לדעתי צריך לשים שזה לא נהיה משהו יום-יומי.
חוץ מזה שזה מאוד תלוי במה אתה אוכל ובכמה, אם אתה אוכל בחוץ סלט גדול עם חזה עוף/סלמון או עכשיו דופק 2 מנות סביח.

ומה רע במנות סביח?
מה זה בריא?
מה זה איכות המזון?

ביצים+טחינה+חצילים מטוגנים...
שוב, אין דבר רע בסביח, הכל יחס קלורי.
בריא ואיכות המזון הכוונה שלי היא שאתה לא יודע מאיפה המזון מגיע, מה הוא עובר בדרך, אם מזריקים חומרים לבשר למשל ובאיזו צורה הכינו אותו. לדעתי בגלל זה לא כדאי לצרוך על בסיס קבוע מזון מעובד, אם אתה לא יודע מאיפה חומרי הגלם ובאיזה אופן עשו אותו.

ביצים+טחינה+חצילים מטוגנים...
שוב, אין דבר רע בסביח, הכל יחס קלורי.
בריא ואיכות המזון הכוונה שלי היא שאתה לא יודע מאיפה המזון מגיע, מה הוא עובר בדרך, אם מזריקים חומרים לבשר למשל ובאיזו צורה הכינו אותו. לדעתי בגלל זה לא כדאי לצרוך על בסיס קבוע מזון מעובד, אם אתה לא יודע מאיפה חומרי הגלם ובאיזה אופן עשו אותו.
גם החזה עוף שקנית טרי טרי הוזרקו לו מים ועוד חומרים, ויש חברות שמוסיפות אנטיביוטיקה לאוכל של העופות כדי שיעברו הכשרה ומלא חרא, כלום לא "בריא"

להיות שמח זה בריא
לאכול סביח אצל עובד זה עושה אותך שמח
מסקנה? לאכול סביח זה בריא 😋🍴

אני צוחק כמובן והרעיון הוא אל תגביל בגלל שטויות, אם זה חד פעמי, תאכל ותהנה, אם זה עניין קבוע, נסה למצוא את הערכים בקירוב ותראה איך זה משפיע על השקילות וככה תדע אם צדקת או פספסת למטה/למעלה

גם החזה עוף שקנית טרי טרי הוזרקו לו מים ועוד חומרים, ויש חברות שמוסיפות אנטיביוטיקה לאוכל של העופות כדי שיעברו הכשרה ומלא חרא, כלום לא "בריא"

להיות שמח זה בריא
לאכול סביח אצל עובד זה עושה אותך שמח
מסקנה? לאכול סביח זה בריא 😋🍴

בסופו של דבר כל אחד עושה את השיקולים שלו.
יש דברים שלדעתי ממש לא שטויות ויש מקומות שלא אוכל בהם בחיים.

אני צוחק כמובן והרעיון הוא אל תגביל בגלל שטויות, אם זה חד פעמי, תאכל ותהנה, אם זה עניין קבוע, נסה למצוא את הערכים בקירוב ותראה איך זה משפיע על השקילות וככה תדע אם צדקת או פספסת למטה/למעלה

זה מה שאמרתי... לא טענתי אחרת.

אני לא הולך לפרט פה איפה בדיוק אני לא אוכל, אבל שוב כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.
אני יכול לתת לך דוגמא שאני בחיים לא אוכל מדוכן בתחנה המרכזית למשל, או באיזה בשרייה שהמקום נראה מטונף.

מה זה בריא?
ביצים ובשר ללא אנטיביוטיקה, חלב ללא לקטוז ומוצרי חיטה ללא גלוטן, עחי.
🤡

אני יכול לתת לך דוגמא שאני בחיים לא אוכל מדוכן בתחנה המרכזית למשל, או באיזה בשרייה שהמקום נראה מטונף.
זה כבר עניין של הגיינה יוצר מאשר סוג האוכל שנמכר.
ואם מקום אחר שנקי ומביא את המוצרים שלו ממקומות איכותיים, ימכור את אותו האוכל? לא תקנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית