כאבים באמצע היד (בין האמה לבייספ)

• פותח/ת השרשור dandi2
  • פורסם בתאריך

dandi2

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
10
14
2
התחלתי להתאמן לפני יומיים ואחרי האימון התחלתי להרגיש כאבים בין האמה לבייספ, זה בכלל לא מרגיש כמו כאב רגיל בשריר אני לא לסגור או למתוח את היד יותר מדי אני חושב שזה בגלל המוט W, מה אני יכול לעשות?

קבצים מצורפים

• 20150723_214648~2.jpg
    20150723_214648~2.jpg
    KB 14.6 · צפיות: 141
התחלתי להתאמן לפני יומיים ואחרי האימון התחלתי להרגיש כאבים בין האמה לבייספ, זה בכלל לא מרגיש כמו כאב רגיל בשריר אני לא לסגור או למתוח את היד יותר מדי אני חושב שזה בגלל המוט W, מה אני יכול לעשות?
התחלת להתאמן לראשונה לפני יומיים??
יכול להיות שנתפסת בקטנה אחרי האימון כי העמסת קצת והגוף לא רגיל , לא מאמין שזה דלקת כבר מהפעם הראשונה שאתה מתאמן יש לי דלקת במקום הזה וזה כמו הרגשה שמישהו עושה לך נקודת לחיצה חזק על האמה .. מרגיש אותו דבר?

• פותח/ת השרשור
התחלת להתאמן לראשונה לפני יומיים??
יכול להיות שנתפסת בקטנה אחרי האימון כי העמסת קצת והגוף לא רגיל , לא מאמין שזה דלקת כבר מהפעם הראשונה שאתה מתאמן יש לי דלקת במקום הזה וזה כמו הרגשה שמישהו עושה לך נקודת לחיצה חזק על האמה .. מרגיש אותו דבר?

יכול להיות זה בגלל שאני לא רגיל אבל נרשמתי עם חבר ולו זה לא קרה. זה קצת מרגיש כמו לחיצה לא בדיוק, יותר כמו כאילו יש שריר שמונע מהיד שלי להימתח ושאני מותח אותה אז אני מכאיב לו.

יכול להיות זה בגלל שאני לא רגיל אבל נרשמתי עם חבר ולו זה לא קרה. זה קצת מרגיש כמו לחיצה לא בדיוק, יותר כמו כאילו יש שריר שמונע מהיד שלי להימתח ושאני מותח אותה אז אני מכאיב לו.

תשמע די בטוח שזה סך הכל שריר תפוס, אתה רק התחלת להתאמן יכול להיות שהגזמת במשקל, יכול להיות שלא עשית חימום טוב לידיים לפני, יכול להיות שהתאמנת יותר מידי או שפשוט גם הגוף שלך לא רגיל עדיין לעומס כזה והוא התרגל בהמשך

לא רואה סיבה לדאוג שריר תפוס יכול להיות מאוד כואב לפעמים עד מצב שזה כואב מאוד בנגיעות במקום, תנסה להימנע מכל מה שעשית לא נכון אימון קודם להבא, תמרח מעט משחות חימום תעסה את המקום
שבועיים וזה עובר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית