ייעוץ TRX בעד או נגד ?

• פותח/ת השרשור בר.
  • פורסם בתאריך

בר.

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני משרת בבסיס סגור (חמשושים), ויש לי הרבה זמן פנוי בבסיס...
מכיוון שאין לי חדר כושר, וריצות מסביב למוצב זה לא מספיק, חשבתי לקנות TRX...

אני זוכר שכשהייתי בחדר כושר (בימי האזרחות המאושרים .. ) לקחתי כמה אימונים אישיים על TRX, והמאמן אמר לי שאימון אחד כזה שווה כמו 2 אימונים רגילים או משו כזה..
מטרותי הן להוריד באחוזי השומן ולעלות את אחוזי השריר ..

אז ככה :
1. קודם כל עד כמה שאני מבין.. TRX הוא אימון כוח נכון ?
2. האם הוא יכול להוות תחליף לחדר כושר ? (כמובן בשילוב פעילות אירובית ) (כי תכל'ס אחרי כמה סרטונים ביוטיוב זה נירא לי כמו מהשטויות שמוכרים בערוץ הקניות ..)
3. בכלל דעתכם האישית על הTRX , (ואם אפשר לציין אם יצא לכם להשתמש בו או לא ... P: )
4. או... אם יש לכם רעיון אחר בשבילי P:

תודה מראש
smile.gif

TRX זה בולשיט אחד גדול, זה סתם "מוצר של ערוץ הקניות" שתפס הייפ מטורף. TRX לא יכול להחליף חדר כושר מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול ליצור התקדמות.
אם כבר להשקיע כסף אז תקנה פלטות או משהו ותבצע תרגילי משקל גוף פלוס משקל, לדעתי לקנות רצועות כאלה זה בזבוז.

Trx זה עבודה על משקל גוף אפשר לעשות איתו דברים נחמדים אבל זה לא.תחליף.

אם השיקול או זה או כלום נראה לי שהתשובה ברורה

TRX זה בולשיט אחד גדול, זה סתם "מוצר של ערוץ הקניות" שתפס הייפ מטורף. TRX לא יכול להחליף חדר כושר מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול ליצור התקדמות.
אם כבר להשקיע כסף אז תקנה פלטות או משהו ותבצע תרגילי משקל גוף פלוס משקל, לדעתי לקנות רצועות כאלה זה בזבוז.
המטרה של זה היא לא להחליף חדר כושר זה סהכ עוד כלי לאימון.
זה שמאמנים טיפשים בוחרים לעשות מזה גימיק זה כבר משהו אחר.

קודם כל עד כמה שאני מבין.. TRX הוא אימון כוח נכון ?
הוא אימון התנגדות
האם הוא יכול להוות תחליף לחדר כושר ?
לא, אי אפשר להשוות ציוד ששווה מאות אלפי שקלים שהוא נוח, פשוט ויעיל ולרצועות מסכנות
בכלל דעתכם האישית על הTRX
כמו שנאמר מעלי - זה עוד כלי לאימון, במידה ואין לך חדר כושר במוצב זה יכול להוות אופציה טובה להתאמן, בכל זאת זה עדיף מכלום.

לדעתי זה כלי, שיביא אותך לרמת כוח מסויימת (תלוי משקל גוף)
וברגע שתגיע לרמה הזו, זה כבר יהפוך לאימון סיבולת שריר יותר מאשר אימון כוח

יש לו את היתרונות והחסרונות שלו כמו כל דבר ואי אפשר ליצור איתו התקדמות מעבר לשלב מסויים

ולמרות זאת...אם יש לך מקום לעשות שכיבות שמיכה / מקבילים / מתח
אין טעם לבזבז כמה מאות של שקלים בשביל לקנות את זה לדעתי

אם אין גישה לחדר כושר, אבל יש לך גישה למתח ומקבילים, הייתי הולך על אימוני SW, בהתחלה לעשות רק את המתח והמקבילים הרגילים ואז מוסיף לזה את התרגילים היותר מסובכים.
כמובן שלרגליים זה יהיה אתגר ותצטרך לעשות כנראה קפיצות להוסיף משקל בתיק ולעשות סקוואט על רגל אחת ודברים כאלו.

ירדתי מזה סופית ....
חבל. יש לי הרגשה שאלה ששוללים את הרצועות לא ממש מכירים את שפע התרגילים שאפשר לעשות איתן, ואת האפשרויות להעלאת העצימות ע"י שינוי הזוויות ובחירת תרגילים. יש חסרון מובנה במה שקשור לעבודת רגליים, אבל עם מכרעים ופיסטול סקוואט אפשר להסתדר לא רע יחסית לפחות עד השחרור. ללא ספק עדיף בהרבה על פני "שכיבות שמיכה / מקבילים / מתח".

TRX זה נחמד בתור תוספת לאימון אבל אם המטרה שלך היא בעיקר לעלות במסת שריר,לגדול... אז אם אין אפשרות למכון אתה יכול לעשות street workout

למען האמת זה מוצר של חיל הרגלים האמריקאי שנועד לעזור לחיילים להתאמן בשטח.
אבל סבבה

כמו שכבר אני מאמין שהבנת זה לא תחליף לחדכ אבל זה לא רע בכלל ,
חוץ מזה שאני די בטוח שיש לך מתח מקבילים בבסיס/מוצב , תארגן לך ווסט עם מחסניות תוסיף לו משקל וישלך אחלה דרך להתאמן ,
אני מביא חגורה של כלב וקושר עליי צלחות 2.5 מהבית וכל מיני דברים כבדים שהם נוחים , ברגע שתבצע תרגילים עם משקל תאמין לי שהtrx יהיה לך קשה פיצוץ למרות שגם בלי משקל יש תרגילים ברמה שגם מתאמן וותיק בחדר כושר סביר להניח שהוא לא יצליח לבצע בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית