הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

שוב, לא אתה, ולא אף אחד אחר יודעים מה רמת הידע שלי, אז לצאת בהצהרות שX יודע יותר מY זה טיפשי.
מס' אנשים הגיבו באשכול, אנשים עם ידע ונסיון גדולים פי כמה וכמה ממני, ממך, מstitch ומעוד רבים שהגיבו פה פה גם ביחד - כולם אמרו לו שהוא טועה.
תמשיך לדבוק ברציונל הפגום שלך ולבטל דעות של אחרים, בייחוד כשהן נכונות.
אז בוא תדהים אותי ותספר לי את כל הידע שכולם פה לא מודעים שאתה מודע אליו.

אתה בכוח מסרב להבין את מה שאומרים לך? מה זה משנה כבר באיזה פלוס קלורי פותח האשכול צריך להיות, אתה זה שסתם יוצא בהצהרות. ואני מזכיר לך שאתה בעצמך אומר שלצאת בהצהרות זה טיפשי..אז..כשל..

למה אתה חושב שעברת "יותר פציעות בפורום מכ"א אחר"?...
אין כאן קשר לזילזול בטכניקה אלא למתודולוגיה משונה של אימון עם מוט ריק במשך שלושה שבועות.
סבבה, עזוב את המספרים של שבועיים שלוש בצד. שכל מתאמן יקח כמה זמן שהוא צריך עד שהטכניקה שלו תראה טוב ואז יתחיל להוסיף משקלים. איך זה נשמע לך? אני פשוט חושב שמתאמן שהטכניקה שלו לא נראית טוב לא אמור להוסיף משקלים גם אם הוא רק התחיל ועובד עם מוט ריק. ככה מתאמן שאחרי 2 אימונים עושה את התרגיל בטכניקה טובה יתחיל להוסיף משקל אחרי 2 אימונים, ומתאמן שצריך יותר זמן מזה יקח את הזמן

איפה לשלב את הגיינר בתפריט ? >.>

איפה לשלב את הגיינר בתפריט ? >.>
תרכיב תפריט לפי הערכים שאתה צריך - ותשלב אבקת חלבון וגיינר אם אתה לא מגיע אל הערכים האלה.
רוב האנשים לא מגיעים לערכי החלבון בלי אבקת חלבון, אבל לרוב אין צורך בגיינר.

זה לא מספיק?
זה כמו שאדם עם רשיון נהיגה חא ידע מה זה תמרור עצור.

מה יותר קשה? בילדינג או פאוורליפטינג?

תעבור על האשכול, יש עוד כמה אנקדוטות.

ברור שלזה הוא התכוון, אבל זו טעות,
הוסבר פה בשאכול למה זה טעות אתה מוזמן לעבור על האשכול מתחילתו.
מאזן של 300+ ותרגול טכניקה בשמשך שבועיים/שלושה למתאמן מתחיל שנמצא בתת משקל בSS זה בזבוז זמן. אין שום סיבה לעשות את זה, זה רק יכול לפגוע ולעכב אותו.

@stitch עדיין לא הסביר לנו למה עדיף תרגול טכניקה במשך שבועיים/שלושה ולמה יש להתחיל במאזן של 300+ ולא מאזן גבוהה יותר - הוא מעדיף לענות בתגובות ילדותיות מפוצצות באמוטיקונים.

אני בפורום הזה עוד כשהיית בש"ש, עוד כשהייתה נהירה מישראלקקי לפה.
ויש טענות שונות וטענות שגויות - כנראה שההגיון בגיל הזה באמת לא חזק, תחזור עוד 5 שנים.

שוב, לא אתה, ולא אף אחד אחר יודעים מה רמת הידע שלי, אז לצאת בהצהרות שX יודע יותר מY זה טיפשי.
מס' אנשים הגיבו באשכול, אנשים עם ידע ונסיון גדולים פי כמה וכמה ממני, ממך, מstitch ומעוד רבים שהגיבו פה פה גם ביחד - כולם אמרו לו שהוא טועה.
תמשיך לדבוק ברציונל הפגום שלך ולבטל דעות של אחרים, בייחוד כשהן נכונות.
אז כבר הבנו שאתה לא מסכים עם @stitch. בסדר, זכותך. אבל מלעבור על כמה תגובות שלך לא קשה להבין שאתה סתם מחפש אותו בכוח. יש לא להסכים על דעות מסוימת ויש לחפש סתם ולהאשים. לא מזלזלים בידע המהולל שלך, אבל אל תצפה לשבחים בזמן שאתה רק מחפש אותו מנגד.
ובכללי כל האשכול הזה הפך לברדק אחד גודל. נפלאות LBS 😃

אז בוא תדהים אותי ותספר לי את כל הידע שכולם פה לא מודעים שאתה מודע אליו.
בין אם הבנת ובין אם לא, לא השתחצנתי בידע שלי וגם לא אמרתי שאני יודע יותר מאף אחד אחר.
הבנת הנקרא - תשפר אותה.

אתה בכוח מסרב להבין את מה שאומרים לך? מה זה משנה כבר באיזה פלוס קלורי פותח האשכול צריך להיות, אתה זה שסתם יוצא בהצהרות. ואני מזכיר לך שאתה בעצמך אומר שלצאת בהצהרות זה טיפשי..אז..כשל..
מסרב להבין? כן אני מסרב להבין טענות שגויות וטיפשיות.
לא משנה באיזה פלוס קלורי פות״ש יהיה? אתה בטוח?

הבנת הנקרא - תשפר אותה
התכוונת שאתה צריך לשפר את הצורת הביטוי שלך לא אני את ההבנת הנקרא שלי.
לכתוב את המשפט" לאף אחד מכם אין מושג כמה אני יודע "מראה שחצנות ברורה.

התכוונת שאתה צריך לשפר את הצורת הביטוי שלך לא אני את ההבנת הנקרא שלי.
לכתוב את המשפט" לאף אחד מכם אין מושג כמה אני יודע "מראה שחצנות ברורה.

שוב, כנראה שהבנת הנקרא נושא בעייתי אצלך.
לכתוב "לאף מכם אין מושג כמה אני יודע" זו לא שחצנות, זו פשוט עובדה שנובעת מזה שאף אחד פה לא מכיר אותי, יכול להיות שאני לא יודע כלום ויכול להיות שאני יודע המון.
קפיש?

נ.ב ממליץ לך גם לתרגל הבעה בכתב, בייחוד שימוש בה' הידיעה, לא משהו אישי, פשוט קצת קשה לקחת אותך ברצינות ככה.

יכול להיות שאני לא יודע כלום ויכול להיות שאני יודע המון.
אם כך אין שום פואנטה בכתיבת משפט כזה. מה אתה משיג אתה בזה שאתה כותב משפט חסר משמעות שאנחנו לא יכולים להסיק ממנו כלום.
נ.ב ממליץ לך גם לתרגל הבעה בכתב, בייחוד שימוש בה' הידיעה, לא משהו אישי, פשוט קצת קשה לקחת אותך ברצינות ככה.
אני ממליץ לך לאמן את צורת התבטאות שלך ואת הרמת טיעונים שלך. אני אוותר על ההמלצות שלך.

בין אם הבנת ובין אם לא, לא השתחצנתי בידע שלי וגם לא אמרתי שאני יודע יותר מאף אחד אחר.
הבנת הנקרא - תשפר אותה.

מסרב להבין? כן אני מסרב להבין טענות שגויות וטיפשיות.
לא משנה באיזה פלוס קלורי פות״ש יהיה? אתה בטוח?
מספר פחות משנה, העיקר שהוא יהיה על פלוס 300/500/1000 או כל מספר אחר הגיוני אחר שככה הוא יעלה במשקל

אם כך אין שום פואנטה בכתיבת משפט כזה. מה אתה משיג אתה בזה שאתה כותב משפט חסר משמעות שאנחנו לא יכולים להסיק ממנו כלום.

אני ממליץ לך לאמן את צורת התבטאות שלך ואת הרמת טיעונים שלך. אני אוותר על ההמלצות שלך.
כדי להבין את הפואנטה תעבור על השרשור החל מעמוד 4, אם עדיין לא הבנת למה - אסביר לך לאט לאט.

מספר פחות משנה, העיקר שהוא יהיה על פלוס 300/500/1000 או כל מספר אחר הגיוני אחר שככה הוא יעלה במשקל

אז מה שהגיוני זה מה שיעבוד? טוב לדעת.
מעניין איך העולם היה נראה לפי הרציונל הזה.

כדי להבין את הפואנטה תעבור על השרשור החל מעמוד 4, אם עדיין לא הבנת למה - אסביר לך לאט לאט.
טוב הבנתי אין עם מי לדבר .פרשתי. תהנה לחיות בסרט של עצמך.

יצא לך לראות טכניקה של סקוואט של בנאדם שעושה סקוואט פעם ראשונה? נראה לך שיהיה חכם שבנאדם כזה יתחיל להוסיף 5 קילו מאימון לאימון על האימון הראשון? לא נשמע לך הגיוני לתת לו 2-3 שבועות הסתגלות עם מוט ריק כדי לפחות להסגר על טכניקה ממוצעת לפני שהוא מתחיל להתקדם? למה זה בזבוז זמן?

לא רק שיצא לי, יצא לי גם להיות זה שמלמד. סקוואט עם מוט ריק לא יראה טוב כמו הסקוואט של אותו אדם שיגיע ל-140 קילו, ואין בזה צורך. בפעם הראשונה אסתפק בכך שהוא הבין את העקרון בלי הפרטים הקטנים. את הפרטים הקטנים הוא ילמד/ישמע בזמן שהוא מתקדם במשקלי עבודה כי
א. זה שהמשקל יותר כבד עוזר לו ללמוד.
ב. הוא מתחזק תוך כדי בכל מקרה והוא כבר הסתגל למשקל הקודם לאחר אימון אחד. זה הקטע של מתחיל.

אני ראיתי.
סבבה, עזוב את המספרים של שבועיים שלוש בצד. שכל מתאמן יקח כמה זמן שהוא צריך עד שהטכניקה שלו תראה טוב ואז יתחיל להוסיף משקלים. איך זה נשמע לך? אני פשוט חושב שמתאמן שהטכניקה שלו לא נראית טוב לא אמור להוסיף משקלים גם אם הוא רק התחיל ועובד עם מוט ריק. ככה מתאמן שאחרי 2 אימונים עושה את התרגיל בטכניקה טובה יתחיל להוסיף משקל אחרי 2 אימונים, ומתאמן שצריך יותר זמן מזה יקח את הזמן

מתאמן שאין לו בעיות מיוחדות צריך לסיים את האימון הראשון בטכניקה סבירה. מה אתה חושב שיקרה באימונים הבאים אם לא עשית את התנועה נכון בפעם הראשונה? איזו סיבה יש לך להשתפר פתאום?

מתאמן שאין לו בעיות מיוחדות צריך לסיים את האימון הראשון בטכניקה סבירה. מה אתה חושב שיקרה באימונים הבאים אם לא עשית את התנועה נכון בפעם הראשונה? איזו סיבה יש לך להשתפר פתאום?
כמה מתאמנים שעבדו בלי שום הדרכה ראית שסיימו את האימון הראשון בטכניקה סבירה? או את השני או את השלישי?

כמה מתאמנים שעבדו בלי שום הדרכה ראית שסיימו את האימון הראשון בטכניקה סבירה? או את השני או את השלישי?

לא בדיוק יוצא לי לראות אנשים ביומם הראשון במכון לאחר קריאת SS, אבל אני רואה כאלה שגם באימון ה-100 עובדים בטכניקה לא סבירה.

מתאמן שאין לו בעיות מיוחדות צריך לסיים את האימון הראשון בטכניקה סבירה.
יום אחד כשתבין שבני אדם הם יצורים מטומטמים אתה תבין שכל מה שרשמת פה זה שטויות במיץ
לא רק שיצא לי, יצא לי גם להיות זה שמלמד. סקוואט עם מוט ריק לא יראה טוב כמו הסקוואט של אותו אדם שיגיע ל-140 קילו, ואין בזה צורך. בפעם הראשונה אסתפק בכך שהוא הבין את העקרון בלי הפרטים הקטנים. את הפרטים הקטנים הוא ילמד/ישמע בזמן שהוא מתקדם במשקלי עבודה כי
א. זה שהמשקל יותר כבד עוזר לו ללמוד.
ב. הוא מתחזק תוך כדי בכל מקרה והוא כבר הסתגל למשקל הקודם לאחר אימון אחד. זה הקטע של מתחיל.
איך הוספת משקל תעזור להתקדם לבנאדם עם טכניקה גרועה, ובוא לא ניקח תנאי מעבדה שבהם יש לו מישהו שילמד אותו סקוואט אלה ניקח תנאים ריאליים של מתאמן שלומד את התנועה מהאינטרנט ואין לו מאמן אישי.

יום אחד כשתבין שבני אדם הם יצורים מטומטמים אתה תבין שכל מה שרשמת פה זה שטויות במיץ

אולי יום אחד. עד אז אתה רוצה להסביר מה הולך להשתנות בין האימון הראשון לאימון השני עבור בן אדם שלא הבין איך סקוואט אמור להראות?

אולי יום אחד. עד אז אתה רוצה להסביר מה הולך להשתנות בין האימון הראשון לאימון השני עבור בן אדם שלא הבין איך סקוואט אמור להראות?
שמתי לב שכשבנאדם מבצע טכניקה לא תקינה בסקוואט, הוא בד"כ חושב שהוא מבצע טכניקה נכונה (כן כן, אני דוגמא חיה לכך). ועוד משהו ששמתי לב, כשבנאדם מבצע טכניקה לקויה ומשקל העבודה עולה אז הטכניקה לא משתפרת אלה מתחרבשת עוד יותר!

Back
למעלה תחתית