הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

Hugh Janus

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
12
52
1
משקל 45.5 ק"ג גובה 1.65-67 התחלתי להתאמן לא מזמן ועכשיו עובר לתכנית SS -

ארוחה 1
• 2 פרוסות לחם מלא או לבן/1.5 כוסות קורונפלקס/ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול
חצי קוטג' 3% / 1 כוס חלב
(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])
• 3 כפות חמאת בוטניםארוחה 2

• 1 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחמימה בסיגנון
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• 1 כף טחינה
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
• 3 ירקות
ארוחה 3

• 1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 7 לבן ביצה
• חצי אבוקדו שלם
• 3 ירקות

ארוחה 4

• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')
17:30 – 19:00

אימון

ארוחה לאחר אימון

• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 4 תמרים/ 300 מ"ל חלב 1% + 2 תמרים

ארוחה 5

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 7 לבן ביצה/ טוסט גבינה צהובה 9% – 3 פרוסות
• ירקות
• 2 כפיות שמן זית

סה"כ:
חלבון: 155~
פחמימה: 250 ~
שומן: 85~
קלוריות: 2400~
•לא חושבו הירקות בתפריט

-----
מצאתי את זה באתר של הפורום\שקשור לפורום(Kilogram).
כתוב שזה מיועד לאנשים בסביבות ה-50 ק"ג, האם זה יכול להתאים לי ?

לדעתי זה יותר מידי קלוריות על ההתחלה-תוריד 400 קלוריות.
כאתה מרגיש שאתה נתקע במשקלי עבודה(וזה לא נובע מחוסר שינה או גורם אחר)\משקל גוף תוסיף 100 קל .
אם תתחיל עם 2400 קל אתה תעלה הרבה בשומן לעומת השריר.

כשמעלים תפריט, יש לרשום את ה-RMR שלך. חישבתי את שלך עצמאית, זה בסביבות ה-1700 קלוריות.

בהנחה שאתה מתאמן רק כוח, בלי אירובי, גם לדעתי 2400 זה קצת יותר מדי בשביל התחלה. אני מסכים עם @goch, תקצץ קצת מחלבון או משומן, בסביבות ה-400 קלוריות.

SS מתחילה מאד קלה, בהתחלה אתה מתרגל היטב את הטכניקה (תעלה סרטונים לביקורת בפורום) ומתחיל להעלות משקלים כשיש שליטה בסיסית בתרגילים - נגיד אחרי שבועיים (תלוי בך, כמה מהר השתלטת על התרגילים). כך שהחודש (פלוס/מינוס) הראשון לא אמור להיות קשה מדי.

אחרי חודש תתחיל להעלות, נניח 100 קלוריות יומיות מדי שבוע (לחודש, חודש וחצי שאחריו). כמובן שאפשר להעלות גם לפני, אם אתה מרגיש חלש ומתקשה בהתאוששות. כלל אצבע טוב הוא עליה של כחצי קילו עד קילו בשבוע.

• פותח/ת השרשור
כשמעלים תפריט, יש לרשום את ה-RMR שלך. חישבתי את שלך עצמאית, זה בסביבות ה-1700 קלוריות.

בהנחה שאתה מתאמן רק כוח, בלי אירובי, גם לדעתי 2400 זה קצת יותר מדי בשביל התחלה. אני מסכים עם @goch, תקצץ קצת מחלבון או משומן, בסביבות ה-400 קלוריות.

SS מתחילה מאד קלה, בהתחלה אתה מתרגל היטב את הטכניקה (תעלה סרטונים לביקורת בפורום) ומתחיל להעלות משקלים כשיש שליטה בסיסית בתרגילים - נגיד אחרי שבועיים (תלוי בך, כמה מהר השתלטת על התרגילים). כך שהחודש (פלוס/מינוס) הראשון לא אמור להיות קשה מדי.

אחרי חודש תתחיל להעלות, נניח 100 קלוריות יומיות מדי שבוע (לחודש, חודש וחצי שאחריו). כמובן שאפשר להעלות גם לפני, אם אתה מרגיש חלש ומתקשה בהתאוששות. כלל אצבע טוב הוא עליה של כחצי קילו עד קילו בשבוע.
בסוף לא עשיתי SS, הוא שינה לי את התכנית והוריד לי כמה דברים.
הוא אמר לי שהטכניקה שלי לא טובה מספיק ושהמבנה שלי לא מתאים לתרגילים כמו דדליפט ובנץ' פרס ושאני יכול לגרום לעצמי נזק...
יש אמת בדבריו ?

בסוף לא עשיתי SS, הוא שינה לי את התכנית והוריד לי כמה דברים.
הוא אמר לי שהטכניקה שלי לא טובה מספיק ושהמבנה שלי לא מתאים לתרגילים כמו דדליפט ובנץ' פרס ושאני יכול לגרום לעצמי נזק...
יש אמת בדבריו ?
מי זה "הוא"?
יכול להיות שהמבנה שלך דק, עם גפיים (במיוחד ירכיים) ארוכות, אז לא תגיע למאות קילוגרמים על המוט, אבל בכלל לא לעשות ולהתחזק? אני לא מקבל את זה.
@Beast and cheat

• פותח/ת השרשור
מי זה "הוא"?
יכול להיות שהמבנה שלך דק, עם גפיים (במיוחד ירכיים) ארוכות, אז לא תגיע למאות קילוגרמים על המוט, אבל בכלל לא לעשות ולהתחזק? אני לא מקבל את זה.
@Beast and cheat
המדריך במכון ועוד איזה מישהו שמתאמן.
הם די גדולים וחזקים והם נראים לי מבינים...אני לא באמת מבין משהו כמו שכבר אמרתי, ככה שאני לא באמת יודע איך להתווכח איתם על זה.
וכן המבנה שלי די דק.

לא הייתי מבסס את ה"ידע" שלי מ"יוסי יד 50" והמאמן הליצן במכון.

תתחיל עם ה-SS, תלמד טוב טוב את הטכניקה של התרגילים הללו כי כשהפלטות יתחילו להעלות על המוט אתה תצטרך לשים עליה יותר דגש, ותעלה במשקלי עבודה בהדרגתיות.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מבסס את ה"ידע" שלי מ"יוסי יד 50" והמאמן הליצן במכון.

תתחיל עם ה-SS, תלמד טוב טוב את הטכניקה של התרגילים הללו כי כשהפלטות יתחילו להעלות על המוט אתה תצטרך לשים עליה יותר דגש, ותעלה במשקלי עבודה בהדרגתיות.
אבל לא יודע אם הוא אפילו ייתן לי...רואים שהוא רוצה לטובתי ובאמת אכפת לו, פשוט לא יודע אם הוא באמת הכי מבין.
הוא אומר לי שהטכניקה שלי לא מספיק טובה, שהמבנה שלי לא מתאים וזה יכול לפגוע בי ושאני ממש לא ברמה של להתחיל לעבוד עם משקלים כבדים.

מי זה "הוא"?
@Beast and cheat
המשפט "אתה לא בנוי לתרגיל X" נאמר ב99% מהמקרים ע"י אנשים שלא יודעים ללמד את תרגיל X. זה שטויות במיץ.
ולמען האמת, אני דווקא רואה יתרון בטורסו קצר ביחס לרגליים בסקוואט. טווח התנועה גם ככה תלוי אך ורק בירך, וטורסו קצר אומר שתהיה יותר אופקי - מה שאומר יותר האמסטרינגס באותו טווח תנועה, כלומר יותר מסת שריר לאותו טווח תנועה = יותר משקל על המוט.

בנוגע לתפריט, פלוס של 700 זה אפילו מעט מידי להתחלה. אתה שוקל 45. אתה בגובה 1.65. אתה צריך מהר לצאת ממשקל גוף שעוד רגע מאשפז אותך. המצב רע. אתה צריך לעלות הרבה ומהר. אתה תעלה הרבה מסת שריר כשתתאמן + תאכל כמו שצריך, כי מסת השריר שלך מאוד נמוכה וככל שהיא יותר נמוכה יותר קל להעלות אותה, וזה גם קורה יותר מהר. אצלך זה מצב קיצון. לכן התוצאות שתקבל, גם יהיו קיצוניות.
הרבה חלבון. בהצלחה.

אבל לא יודע אם הוא אפילו ייתן לי...רואים שהוא רוצה לטובתי ובאמת אכפת לו, פשוט לא יודע אם הוא באמת הכי מבין.
הוא אומר לי שהטכניקה שלי לא מספיק טובה, שהמבנה שלי לא מתאים וזה יכול לפגוע בי ושאני ממש לא ברמה של להתחיל לעבוד עם משקלים כבדים.

רוב המאמנים במכוני הכושר לא נותנים לאנשים לעשות אותם מהסיבה הפשוטה שהם לא יודעים ללמד אותם.

אף מאמן גם לא יתחיל להשקיע על כל ילד שרוצה להתחיל ללמוד תרגילים מורכבים.

בנוסף אני לא מצפה מבחור ששוקל במשקל שלך ישר לעבוד 80,90,100KG בדיוק כמו שאני לא אצפה ממך לרוץ 10 ק"מ, אותו "משקל". בגלל זה אתה מתחיל מלמטה ובונה את עצמך לאט לאט ועולה בהדרגתיות במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
המשפט "אתה לא בנוי לתרגיל X" נאמר ב99% מהמקרים ע"י אנשים שלא יודעים ללמד
את תרגיל X. זה שטויות במיץ.
ולמען האמת, אני דווקא רואה יתרון בטורסו קצר ביחס לרגליים בסקוואט. טווח התנועה גם ככה תלוי אך ורק בירך, וטורסו קצר אומר שתהיה יותר אופקי - מה שאומר יותר האמסטרינגס באותו טווח תנועה, כלומר יותר מסת שריר לאותו טווח תנועה = יותר משקל על המוט.

בנוגע לתפריט, פלוס של 700 זה אפילו מעט מידי להתחלה. אתה שוקל 45. אתה בגובה 1.65. אתה צריך מהר לצאת ממשקל גוף שעוד רגע מאשפז אותך. המצב רע. אתה צריך לעלות הרבה ומהר. אתה תעלה הרבה מסת שריר כשתתאמן + תאכל כמו שצריך, כי מסת השריר שלך מאוד נמוכה וככל שהיא יותר נמוכה יותר קל להעלות אותה, וזה גם קורה יותר מהר. אצלך זה מצב קיצון. לכן התוצאות שתקבל, גם יהיו קיצוניות.
הרבה חלבון. בהצלחה.
אני מודע לחומרת המצב...אבל קיצוני עד כדי כך ? אני לא מרגיש חולשה או דברים כאלו, אין לי בעיות בריאותיות עקב המשקל הנמוך, אני פשוט חלש מבחינה פיזית.
ואיך אני אמור לשכנע אותו לתת לי לעשות את התכנית הזאת...התכנית שלו העלתה אותה בחודש וחצי +- של עבודה מתמדת ממצב שאני מסוגל לעשות בקושי 2 עליות במתח למצב שאני עושה 12-13 +-
הבעיה היחידה היא המשקל...הוא גם אמר לי שאם אני לא הולך לתזונאית ומסדר תפריט שיעזור לי לעלות במשקל דחוף ולטפל בבעיית אכילה שלי אין לי למה לבוא למכון, כי אם אני לא מתכוון להתחיל לאכול כמו שצריך ולדאוג לעצמי מהבחינה הזו מבחינתו אני לא רציני.
התכנית החדשה שהוא הביא לי -

לחיצת חזה עם משקולות(5 קילו כרגע כל משקולת) : 10X3
לחיצת חזה במכשיר 12X3
מתח : כמה שאני יכול כל סט, 3 סטים
פולי עליון יד הפוכה 12X3
סקוואטים עם משקולות של 5 קילו(חמש קילו למשקולת) 12X3
כפיפות ברכיים 12X2
עוד תרגיל ששכחתי את השם שלו אבל הנה ההסבר - מצמיד 2 משקולות ועולה איתן עד לחזה שכל יד יוצרת צורה של V זה גם 12X3
יד קדמית עם משקולות בעמידה, משקולות של 5 קילו 10 חזרות כל יד(=20 חזרות בסט)3 סטים
יד אחורית בקרוס-כבל 12X3
כפיפות בטן במכשיר 30X3

רוב המאמנים במכוני הכושר לא נותנים לאנשים לעשות אותם מהסיבה הפשוטה שהם לא יודעים ללמד אותם.

בנוסף אני לא מצפה מבחור ששוקל במשקל שלך ישר לעבוד 80,90,100KG בדיוק כמו שאני לא אצפה ממך לרוץ 10 ק"מ, אותו "משקל". בגלל זה אתה מתחיל מלמטה ובונה את עצמך לאט לאט ועולה בהדרגתיות במשקלי עבודה.

ברור, אם אני מתחיל זה ממוט ריק בסט הראשון ואז בודק כמה אני מסוגל ברמה שבה אני מרגיש קושי מינימלי.
אבל הוא עוד פעם יתרץ ככה.
אני לא עובד למכון אחר, שם אני מכיר חלק מהאנשים, זה בסביבה טובה ואין שם יותר מדי אנשים בזמנים שנוחים לי, ככה שיותר שקט וטוב לי וגם קל בשבילי להגיע לשם.
לעבור למכון אחר כמו ספייס או כל חברה אחרת זה לא משהו שאני רוצה...לפי מה שראיתי ולפי מה שאמרו לי אנשים באים לשם לראות ולהיראות, ואני לא רוצה סביבה כזו, פשוט לא מרגיש בנוח.
והוא אמר לי שעדיף לי לעבוד עם משקולות מבחינת גמישות ויציבות ושזה יעזור לי לעבוד על הטכניקה שלי בצורה מועילה יותר.

אני מודע לחומרת המצב...אבל קיצוני עד כדי כך ? אני לא מרגיש חולשה או דברים כאלו, אין לי בעיות בריאותיות עקב המשקל הנמוך, אני פשוט חלש מבחינה פיזית.
ואיך אני אמור לשכנע אותו לתת לי לעשות את התכנית הזאת...התכנית שלו העלתה אותה בחודש וחצי +- של עבודה מתמדת ממצב שאני מסוגל לעשות בקושי 2 עליות במתח למצב שאני עושה 12-13 +-
הבעיה היחידה היא המשקל...הוא גם אמר לי שאם אני לא הולך לתזונאית ומסדר תפריט שיעזור לי לעלות במשקל דחוף ולטפל בבעיית אכילה שלי אין לי למה לבוא למכון, כי אם אני לא מתכוון להתחיל לאכול כמו שצריך ולדאוג לעצמי מהבחינה הזו מבחינתו אני לא רציני.
התכנית החדשה שהוא הביא לי -

לחיצת חזה עם משקולות(5 קילו כרגע כל משקולת) : 10X3
לחיצת חזה במכשיר 12X3
מתח : כמה שאני יכול כל סט, 3 סטים
פולי עליון יד הפוכה 12X3
סקוואטים עם משקולות של 5 קילו(חמש קילו למשקולת) 12X3
כפיפות ברכיים 12X2
עוד תרגיל ששכחתי את השם שלו אבל הנה ההסבר - מצמיד 2 משקולות ועולה איתן עד לחזה שכל יד יוצרת צורה של V זה גם 12X3
יד קדמית עם משקולות בעמידה, משקולות של 5 קילו 10 חזרות כל יד(=20 חזרות בסט)3 סטים
יד אחורית בקרוס-כבל 12X3
כפיפות בטן במכשיר 30X3
מה זה "הוא יתן לי"?
אתה מנוי. אתה בא ועושה מה שאתה רוצה. אתה יכול לבחור לקבל ממנו יעוץ, ואתה יכול לבחור שלא.
התוכנית שהוא נתן לך גרועה. היא לא תוכנית. אתה צריך SS ולאכול. לא צריך לסבך דברים פשוטים. לגביי מה שהוא אמר לך על תזונה - הוא צודק במאה אחוז, למען התזונאית. אתה לא צריך. קרא בפורטל קילוגרם מאמרים על תזונה, ובכללי, ההמלצה הכי טובה שתקבל לתקופה הקרובה היא לאכול כמה שיותר, כל יום. לא להתבסס על ממתקים מן הסתם, אלא על אוכל. בשר, מוצרי חלב עם % שומן גבוה, ביצים, אורז, תפוחי אדמה, ירקות, אגוזים וכו' וכו'

תעשה לך תפריט - אם אהבת את התפריט של ה2400 מפורטל קילוגרם שצירפת ואתה תוכל להתמיד בו - מעולה, תתחיל בזה. אבל להתמיד. זה אומר כל יום.

• פותח/ת השרשור

מה זה "הוא יתן לי"?
אתה מנוי. אתה בא ועושה מה שאתה רוצה. אתה יכול לבחור לקבל ממנו יעוץ, ואתה יכול לבחור שלא.
התוכנית שהוא נתן לך גרועה. היא לא תוכנית. אתה צריך SS ולאכול. לא צריך לסבך דברים פשוטים. לגביי מה שהוא אמר לך על תזונה - הוא צודק במאה אחוז, למען התזונאית. אתה לא צריך. קרא בפורטל קילוגרם מאמרים על תזונה, ובכללי, ההמלצה הכי טובה שתקבל לתקופה הקרובה היא לאכול כמה שיותר, כל יום. לא להתבסס על ממתקים מן הסתם, אלא על אוכל. בשר, מוצרי חלב עם % שומן גבוה, ביצים, אורז, תפוחי אדמה, ירקות, אגוזים וכו' וכו'

תעשה לך תפריט - אם אהבת את התפריט של ה2400 מפורטל קילוגרם שצירפת ואתה תוכל להתמיד בו - מעולה, תתחיל בזה. אבל להתמיד. זה אומר כל יום.
מה אני אעשה אבל אם הוא לא מוכן להדריך אותי עם התכנית הזאת ? אני לא רוצה שיסתכלו עליי בתור בדיחה שם, זה המקום היחיד שאני אשכרה מרגיש בו נוח להתאמן...לא רוצה לאבד גם אותו.

מה זה "הוא יתן לי"?

שאלה.
סליחה שאני קצת נדחף. אתה לא חושב שעדיף לבן אדם שפתח את האשכול להתחיל לאכול כמו שצריך אבל לעשות אולי FBW . כמובן שבין היתר הוא יתאמן על תרגילי בסיס .
@stitch אתה מוזמן להגיב גם כן.
מה אני אעשה אבל אם הוא לא מוכן להדריך אותי עם התכנית הזאת ? אני לא רוצה שיסתכלו עליי בתור בדיחה שם, זה המקום היחיד שאני אשכרה מרגיש בו נוח להתאמן...לא רוצה לאבד גם אותו.
הבדיחה היחידה שם זה הם ולא אתה. אל תרגיש חוסר ביטחון בגלל שאתה עושה א' והם עושים ב'.
הוספה:אחריי שהוא יתרגל קצת לתפריט ולאימונים בכללי ויעלה קצת במשקל וילמד על הדרך תרגילי בסיס הוא יתחיל SS.

בשום רגע נתון אתה לא צריך ולא תצטרך את המדריך במכון. הוא לא יודע את התרגילים, והוא לא יכול להדריך אותך לSS בכל מקרה.

שאלה.
סליחה שאני קצת נדחף. אתה לא חושב שעדיף לבן אדם שפתח את האשכול להתחיל לאכול כמו שצריך אבל לעשות אולי FBW . כמובן שבין היתר הוא יתאמן על תרגילי בסיס .
SS זו FBW שבנויה טוב, שים לב.
בנוסף, פסקה אחרונה: https://www.lbs.co.il/threads/66307/page-6#post-882936

למי אכפת בכלל מה אחרים חושבים ? אם תתחיל להתחשב ברגשות של כל בנאדם בחדר כושר אתה לא תתאמן.

אם אני אגיד לך מה אני "עובר" במכון זה יעזור לך ? ניגש לסט כבד וצורח כמו מפגר ושומע מוסיקה בווליום גבוה בזמן שיש הרבה אנשים במכון שמפמפמים, זה לא אמור לעניין אותך בכלל.

אנקדוטה משעשעת: בזמן שעשיתי דדליפט כבד עם כל התיאורים שרשמתי כאן למעלה ביקשתי בנוסף מאחד המאמנים שאני מכיר ויודע את השיגעונות שלי שייתן לי כמה מכות על הגב. אני הייתי עם אוזניות אז לא שמעתי אבל 2 בחורות שהיו מאחוריי וראו אותי מרים את המשקל הזה, לא רק שפתחו עיניים הם גם אמרו לבחור שלי אח"כ אם הייתי יודעת שזה מה שהוא רוצה גם אני הייתי נותנת לו מכות בגב.

• פותח/ת השרשור
למי אכפת בכלל מה אחרים חושבים ? אם תתחיל להתחשב ברגשות של כל בנאדם בחדר כושר אתה לא תתאמן.

אם אני אגיד לך מה אני "עובר" במכון זה יעזור לך ? ניגש לסט כבד וצורח כמו מפגר ושומע מוסיקה בווליום גבוה בזמן שיש הרבה אנשים במכון שמפמפמים, זה לא אמור לעניין אותך בכלל.

אנקדוטה משעשעת: בזמן שעשיתי דדליפט כבד עם כל התיאורים שרשמתי כאן למעלה ביקשתי בנוסף מאחד המאמנים שאני מכיר ויודע את השיגעונות שלי שייתן לי כמה מכות על הגב. אני הייתי עם אוזניות אז לא שמעתי אבל 2 בחורות שהיו מאחוריי וראו אותי מרים את המשקל הזה, לא רק שפתחו עיניים הם גם אמרו לבחור שלי אח"כ אם הייתי יודעת שזה מה שהוא רוצה גם אני הייתי נותנת לו מכות בגב.
חחחחחח
הקטע הוא שאתה בטח חטוב וחזק מאוד, אם ילד במצב שלי יתחיל לעשות דדליפטים בלי משקל על המוט\עם 20 קילו נגיד אפילו שכאלו עם יותר ניסיון ממנו אומרים לו לא לעשות את זה, ואם אני אתחיל לצרוח כל פעם פשוט ייחשבו שיש לי בעיות נפשיות והכי רחוק שאני אגיע זה אברבנל.
הוא אמר לי בערך מה שMatty אמר, קודם לעבוד על תרגילים יותר בסיסיים ואז בתכנית הבאה שלי(חודש-חודשיים תלוי בהתקדמות והתמדה)הוא יראה אם יהיה אפשרי לשלב בנץ' פרס ודדליפטס(לא בטוח לגבי הדדליפט, הוא לא נראה לי כאילו הוא באמת רוצה לעודד תרגילים כאלו).
הבאסה היא שאני רואה כל ילד שני במכון עושה בנץ' פרס ולי הוא לא נותן לעשות בגלל המבנה גוף שלי ובגלל שאני רזה מדי...
אני בסה"כ מחפש להיות בריא, לגדול ולהתחזק ובתקווה גם לעלות לעצמי את הביטחון העצמי, אני לא מחפש להיות איזה בודיבילדר מפלצתי שעושה פרסים של טון.

*מצטער על המגילות שאני כותב פה*

הוא אמר לי בערך מה שMatty אמר,
זה לא מה שאני אמרתי. אני אמרתי שתשלב כבר תרגילי בסיס ולא תדחה אותם.
בכ"מ לדעתי אתה פשוט ביישן ואתה צריך לחשוב על העובדה שכולם מתחילים בקטן .
ובקשר לזה שלא נותנים לך לעשות בנץ' נשמע לי קצת הזוי אתה מנוי לחדר כושר באותה מידה שגם הם אין שום סיבה שבעולם שהם יעשו ואתה לא.
תתחיל לעשות SS לאכול לגדול ולעלות משקלים מהר מאוד תעקוף את חצי מהמכון שלי אני מבטיח.

חחחחחח
הקטע הוא שאתה בטח חטוב וחזק מאוד, אם ילד במצב שלי יתחיל לעשות דדליפטים בלי משקל על המוט\עם 20 קילו נגיד אפילו שכאלו עם יותר ניסיון ממנו אומרים לו לא לעשות את זה, ואם אני אתחיל לצרוח כל פעם פשוט ייחשבו שיש לי בעיות נפשיות והכי רחוק שאני אגיע זה אברבנל.
הוא אמר לי בערך מה שMatty אמר, קודם לעבוד על תרגילים יותר בסיסיים ואז בתכנית הבאה שלי(חודש-חודשיים תלוי בהתקדמות והתמדה)הוא יראה אם יהיה אפשרי לשלב בנץ' פרס ודדליפטס(לא בטוח לגבי הדדליפט, הוא לא נראה לי כאילו הוא באמת רוצה לעודד תרגילים כאלו).
הבאסה היא שאני רואה כל ילד שני במכון עושה בנץ' פרס ולי הוא לא נותן לעשות בגלל המבנה גוף שלי ובגלל שאני רזה מדי...
אני בסה"כ מחפש להיות בריא, לגדול ולהתחזק ובתקווה גם לעלות לעצמי את הביטחון העצמי, אני לא מחפש להיות איזה בודיבילדר מפלצתי שעושה פרסים של טון.

*מצטער על המגילות שאני כותב פה*

לא חטוב, ממש לא ולא כזה חזק למען האמת אני דיי נחלש.

רוב המתאמנים יגידו לך לא לעשות את התרגילים ואת התכניות הללו מהסיבה הפשוטה שזה מה שהרגילו אותם במשך השנים במכוני הכושר - לעשות תכניות של באדי בילדרים עם 3,4 תרגילים לשריר כשאין בזה ממש צורך וכולם מקבלים את זה כמו כלב טוב ומחונך ולא נפתחים למשהו אחר כולל המאמנים שמקבלים את ה"היפנוזה" מווינגייט ומגיעים למכוני הכושר וחושבים שאין להם מה ללמוד יותר.

לא אמרתי שתיקח את זה כמוני עם צרחות וכו' אלא רק שתבין את קו המחשבה שלי ומה אני מנסה להסביר.

התרגילים הללו והתכניות הללו נועדו למתחילים בחדר כושר כמו חבר'ה כמוך שסך הכל רוצים לעלות במשקל, להתחזק, ולהעלות את מסת השריר בגוף

Back
למעלה תחתית