ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

• פותח/ת השרשור
לא חטוב, ממש לא ולא כזה חזק למען האמת אני דיי נחלש.

רוב המתאמנים יגידו לך לא לעשות את התרגילים ואת התכניות הללו מהסיבה הפשוטה שזה מה שהרגילו אותם במשך השנים במכוני הכושר - לעשות תכניות של באדי בילדרים עם 3,4 תרגילים לשריר כשאין בזה ממש צורך וכולם מקבלים את זה כמו כלב טוב ומחונך ולא נפתחים למשהו אחר כולל המאמנים שמקבלים את ה"היפנוזה" מווינגייט ומגיעים למכוני הכושר וחושבים שאין להם מה ללמוד יותר.

לא אמרתי שתיקח את זה כמוני עם צרחות וכו' אלא רק שתבין את קו המחשבה שלי ומה אני מנסה להסביר.

התרגילים הללו והתכניות הללו נועדו למתחילים בחדר כושר כמו חבר'ה כמוך שסך הכל רוצים לעלות במשקל, להתחזק, ולהעלות את מסת השריר בגוף

חח אני יודע שלא התכוונת לזה שאני צריך להשתגע גם אני מבין מה שאתה מנסה להסביר לי.

זה לא מה שאני אמרתי. אני אמרתי שתשלב כבר תרגילי בסיס ולא תדחה אותם.
בכ"מ לדעתי אתה פשוט ביישן ואתה צריך לחשוב על העובדה שכולם מתחילים בקטן .
ובקשר לזה שלא נותנים לך לעשות בנץ' נשמע לי קצת הזוי אתה מנוי לחדר כושר באותה מידה שגם הם אין שום סיבה שבעולם שהם יעשו ואתה לא.
תתחיל לעשות SS לאכול לגדול ולעלות משקלים מהר מאוד תעקוף את חצי מהמכון שלי אני מבטיח.
חח אז הבנתי לא נכון. ואתה מדבר מניסיון ?

סליחה שאני קצת נדחף. אתה לא חושב שעדיף לבן אדם שפתח את האשכול להתחיל לאכול כמו שצריך אבל לעשות אולי FBW . כמובן שבין היתר הוא יתאמן על תרגילי בסיס .
@stitch אתה מוזמן להגיב גם כן.
אמרתי כבר את דעתי. שיתאמן על הטכניקה עם מוט ריק, יעלה סרטונים, ויתחיל לרוץ עם המשקלים אחרי שבועיים-שלושה. אני וביסט לא מסכימים על הפלוס הקלורי, אני לא רואה סיבה להתחיל בשבועות האלה של המוט הריק עם פלוס קלורי של יותר מ-300-400. אבל את התרגילים בוודאי שהוא צריך, ו-SS כמו שביסט אמר היא FBW בעצמה, פשוטה ונכונה.

אמרתי כבר את דעתי. שיתאמן על הטכניקה עם מוט ריק, יעלה סרטונים, ויתחיל לרוץ עם המשקלים אחרי שבועיים-שלושה. אני וביסט לא מסכימים על הפלוס הקלורי, אני לא רואה סיבה להתחיל בשבועות האלה של המוט הריק עם פלוס קלורי של יותר מ-300-400. אבל את התרגילים בוודאי שהוא צריך, ו-SS כמו שביסט אמר היא FBW בעצמה, פשוטה ונכונה.
הוא שוקל 45
עוד רגע מתאשפז בגלל המשקל
בלי קשר לאימונים או לא, הוא צריך לצאת מאיזור התת משקל המסוכן שהוא נמצא בו. אתה מפספס את חומרת המצב.

הוא שוקל 45
עוד רגע מתאשפז בגלל המשקל
בלי קשר לאימונים או לא, הוא צריך לצאת מאיזור התת משקל המסוכן שהוא נמצא בו. אתה מפספס את חומרת המצב.
אני לא מפספס כלום. גם הוא לא. הוא מבין שהוא צריך לעשות משהו, ובדחיפות.
אבל בהנחה שהוא לא ב-4 אחוז שומן או משהו, אני לא רואה סיבה להוסיף שומן מעבר ל-must שמתווסף כשבונים שריר.
בוא אני אשאל את זה כך - אם עכשיו יש לו אפשרות להוסיף 5 קילו של שומן טהור, בלי שריר בכלל, כדי להעלות את המשקל ל-50, תמליץ לו על זה?

בנוסף, 350 ביום זה קילו כל 3 שבועות.
זה אומר שיקח לו 30 שבועות, 8 חודשים לעלות רק 10 קילו (!!!)
וזה בהנחה שהוא יתמיד 100% מהזמן, שזו הנה שגיה, מה שאומר שהוא יעלה 10 קילו אולי בשנה.
אין שום סיבה להיות בתת משקל אחרי 8-12 חודשי אימונים ותזונה. זה המון זמן.
קצב התקדמות כזה זה בזבוז זמן ואי-התחשבות במצב שלו. אם הוא צריך 350, כמה תמליץ למי ששוקל 70? להיות בפלוס של 100?
הרי ככל שיש לך יותר מסת שריר היא תעלה יותר לאט, אזאם לכולם תציע 350 זה לא נכון.

הוא דוגמה קלאסית למי שיכול וצריך לעלות לפחות קילו בשבוע בתקופה הקרובה. עם אימונים כמובן.

בנוסף, 350 ביום זה קילו כל 3 שבועות.
זה אומר שיקח לו 30 שבועות, 8 חודשים לעלות רק 10 קילו (!!!)
350 ליום למשך השבועיים שלושה הראשונים!! שבועות שבהם הוא לומד את הטכניקה עם מוט ריק ויכולת צבירת השריר שלו היא קטנה מאד. אתה לא יכול לקחת כמה מילים מתוך הפוסט ולהוציא אותן מההקשר.

אני לא מפספס כלום. גם הוא לא. הוא מבין שהוא צריך לעשות משהו, ובדחיפות.
אבל בהנחה שהוא לא ב-4 אחוז שומן או משהו, אני לא רואה סיבה להוסיף שומן מעבר ל-must שמתווסף כשבונים שריר.
בוא אני אשאל את זה כך - אם עכשיו יש לו אפשרות להוסיף 5 קילו של שומן טהור, בלי שריר בכלל, כדי להעלות את המשקל ל-50, תמליץ לו על זה?
אתה לא מציע לו פיתרון לבעייה כי 10 קילו בשנה זה מגוחך במצבו.
הנקודה היא שהוא יעלה במעט מאוד שומן כי מסת השריר שלו קטנה מאוד ולכן היא תגדל מהר יות משל מישהו שכבר יש לו מסת שריר גדולה.

וכן, הוא צריך לעלות גם בשומן, תאמין או לא אבל אחוזי שומן נמוכים בצורה קיצונית מסוכנים אפילו יותר מאחוזי שומן גבוהים בצורה קיצונית.

350 ליום למשך השבועיים שלושה הראשונים!! שבועות שבהם הוא לומד את הטכניקה עם מוט ריק ויכולת צבירת השריר שלו היא קטנה מאד. אתה לא יכול לקחת כמה מילים מתוך הפוסט ולהוציא אותן מההקשר.
זה לא משנה מה הוא עושה או לא
הוא עוד רגע במיון ואתה נותן לו לספור קלוריות

וההמלצה של שבועיים שלושה עבודה עם מוט ריק - אני לא מבין את הרעיון של לא להוסיף 2.5 כל אימון.

• אהבתי
Reactions: Tom
אתה לא מציע לו פיתרון לבעייה כי 10 קילו בשנה זה מגוחך במצבו.
הנקודה היא שהוא יעלה במעט מאוד שומן כי מסת השריר שלו קטנה מאוד ולכן היא תגדל מהר יות משל מישהו שכבר יש לו מסת שריר גדולה.

וכן, הוא צריך לעלות גם בשומן, תאמין או לא אבל אחוזי שומן נמוכים בצורה קיצונית מסוכנים אפילו יותר מאחוזי שומן גבוהים בצורה קיצונית.
זה לא משנה מה הוא עושה או לא
הוא עוד רגע במיון ואתה נותן לו לספור קלוריות

וההמלצה של שבועיים שלושה עבודה עם מוט ריק - אני לא מבין את הרעיון של לא להוסיף 2.5 כל אימון.
אתה כאילו מתעלם לגמרי ממה שאני כותב.
רשמתי "בהנחה שהוא לא 4 אחוז שומן או משהו כזה" - אתה מדבר איתי על הסכנה באחוזי שומן נמוכים.
שאלתי האם באחוז שומן נורמלי תמליץ לו להוסיף 5 קילו של שומן טהור - אתה מדבר על משקל שיציל אותו ממיון.
רשמתי שההמלצה לפלוס קלורי קטן היא לשבועיים-שלושה הראשונים - אתה סופר כמה הוא יעלה בקצב הזה בשנה.

אתה לא מבין את הרעיון של לא להוסיף משקל על המוט למישהו שבחיים שלו לא הרים מקל של מטאטא, ועכשיו צריך להסתדר עם טכניקה של תרגילי הבסיס עם 20 קילו על הגב? אני לא מבין את הקטע של להעמיס עליו לפני שהוא בכלל יודע מה זה סקוואט. אני רואה במכון אנשים עושים סקוואט עם 50-60 קילו בצורה שמכאיבה לי לראות. אז לא, שלא יוסיף כלום עד שאנחנו רואים בסרטונים שיש לו לפחות את הבסיס של הבסיס.

אתה כאילו מתעלם לגמרי ממה שאני כותב.
רשמתי "בהנחה שהוא לא 4 אחוז שומן או משהו כזה" - אתה מדבר איתי על הסכנה באחוזי שומן נמוכים.
שאלתי האם באחוז שומן נורמלי תמליץ לו להוסיף 5 קילו של שומן טהור - אתה מדבר על משקל שיציל אותו ממיון.
רשמתי שההמלצה לפלוס קלורי קטן היא לשבועיים-שלושה הראשונים - אתה סופר כמה הוא יעלה בקצב הזה בשנה.

אתה לא מבין את הרעיון של לא להוסיף משקל על המוט למישהו שבחיים שלו לא הרים מקל של מטאטא, ועכשיו צריך להסתדר עם טכניקה של תרגילי הבסיס עם 20 קילו על הגב? אני לא מבין את הקטע של להעמיס עליו לפני שהוא בכלל יודע מה זה סקוואט. אני רואה במכון אנשים עושים סקוואט עם 50-60 קילו בצורה שמכאיבה לי לראות. אז לא, שלא יוסיף כלום עד שאנחנו רואים בסרטונים שיש לו לפחות את הבסיס של הבסיס.
כמה אחוזי שומן אתה חושב שיש לו על bmi של 16, שזה 10 ק"ג מתחת לunderweight לגובה שלו? נראה לך שהוא על 25%?

ומה הקשר טכניקה, זה נכון לכולם. לא המלצתי לעבוד בטכניקה גרועה אף פעם לאף אחד.
אבל מוט ריק בסקוואט נערה בת 14 ששוקלת פחות ממנו יכולה לשפוף, להגיד שזה כבד לו מידי זה לזלזל באבולוציה שהאדם עבר.

כמה אחוזי שומן אתה חושב שיש לו על bmi של 16, שזה 10 ק"ג מתחת לunderweight לגובה שלו? נראה לך שהוא על 25%?
לא. אבל אני גם לא בטוח שהוא על 2.5. ובידיעה שהוא בכל מקרה הולך להוסיף כמות נכבדה של שומן בחצי השנה הבאה - כנראה ביחס של 1:1 מול השריר - אני לא רואה סיבה להאיץ את העליה בשומן טהור.
אבל מוט ריק בסקוואט נערה בת 14 ששוקלת פחות ממנו יכולה לשפוף, להגיד שזה כבד לו מידי זה לזלזל באבולוציה שהאדם עבר.
בלי קשר אליו, או לילדה בת 14 - אני תמיד בדעה שכדאי להתחיל את ה-SS עם שבועיים שלושה של תרגול טכניקה, בלי להתקדם במשקלים. דפוסי תנועה שגויים יכולים להשתרש ואז אנחנו רואים אנשים שנתקעים על 80 קילו עם גוד מורנינג, ברכיים קורסות, עמידה רחבה מדי או עוד מאה תקלות אחרות.

לא. אבל אני גם לא בטוח שהוא על 2.5. ובידיעה שהוא בכל מקרה הולך להוסיף כמות נכבדה של שומן בחצי השנה הבאה - כנראה ביחס של 1:1 מול השריר - אני לא רואה סיבה להאיץ את העליה בשומן טהור.

בלי קשר אליו, או לילדה בת 14 - אני תמיד בדעה שכדאי להתחיל את ה-SS עם שבועיים שלושה של תרגול טכניקה, בלי להתקדם במשקלים. דפוסי תנועה שגויים יכולים להשתרש ואז אנחנו רואים אנשים שנתקעים על 80 קילו עם גוד מורנינג, ברכיים קורסות, עמידה רחבה מדי או עוד מאה תקלות אחרות.
יחס של 1:1 זה מעולה ואני חותם עליו לכל החיים.
ואתה עדיין, בשם הgainzZz ממליץ לו לעלות במשקל המסוכן שהוא נמצא בו לאט.

מה שאתה מתאר זה אנשים שעושים את התוכנית לא טוב. לא יודעים את הטכניקה, מזייפים בתזונה, מוסיפים 5 קילו כל אימון וכו' וכו'.
זה לא קורה כשעושים מה שצריך. הרצתי לא מתאמן אחד ולא שניים בתוכנית, ואפילו אלה שזייפו בתזונה לא הציגו את מה שאתה מדבר עליו, כי זה לא עניין של להתאמן 3 שבועות עם מוט ריק - זה עניין של לדעת מה לעשות.

יחס של 1:1 זה מעולה ואני חותם עליו לכל החיים.
לא תצליח, כמו שאתה יודע כמובן. הוא יצליח כי הוא מתחיל בתת משקל.
ואתה עדיין, בשם הgainzZz ממליץ לו לעלות במשקל המסוכן שהוא נמצא בו לאט.
שאלתי כמה פעמים: 5 קילו של שומן טהור זה מה שיעזור לבנאדם שלא נמצא ב-2-3-4 אחוז שומן?
הרצתי לא מתאמן אחד ולא שניים בתוכנית, ואפילו אלה שזייפו בתזונה לא הציגו את מה שאתה מדבר עליו, כי זה לא עניין של להתאמן 3 שבועות עם מוט ריק - זה עניין של לדעת מה לעשות.
אין לו מאמן. הוא מתאמן לבד. אין לו מי שיריץ אותו ויתקן אותו.

ואז אתה מפספס את הפרטים הקטנים בתנועה שאתה לומד בזכות העובדה שהוספת משקל והוא מרגיש קצת כבד.

ואז אתה מפספס את הפרטים הקטנים בתנועה שאתה לומד בזכות העובדה שהוספת משקל והוא מרגיש קצת כבד.
בנאדם שעושה סקוואט לראשונה בחייו, זה מרגיש לו מספיק כבד עם מוט ריק לשבועיים. אחרי שבועיים הוא יוסיף 5 קילו ושוב ירגיש כבד והכל יהיה בסדר.

בנאדם שעושה סקוואט לראשונה בחייו, זה מרגיש לו מספיק כבד עם מוט ריק לשבועיים. אחרי שבועיים הוא יוסיף 5 קילו ושוב ירגיש כבד והכל יהיה בסדר.

לא מסכים, פרט אולי לאישה או מישהו מאוד מבוגר.

אם 5 קילו של שומן יעזור? לא יודע, מה זה משנה? זה תלוי באחוז השומן שלו, מתחת ל8-10 זה כבר רע.
אתה חושב שהוא יכול לעלות רק בשומן, אפילו אם הוא לא יתאמן? כי הוא לא יכול, ולכן השאלה לא רלוונטית לכלום.
אם הוא יכול לעלות ביחס של 1:1 זה מעולה, שיעלה לפחות קילו בשבוע וכך ימקסם מסת שריר ביחס לזמן, בהנחה שגם ככה עודף שומן זו ממש, אבל ממש לא הבעייה שלו.

וכן, בלי מאמן זה יותר קשה. אבל זה לא לא אפשרי, וזה גם ככה לא משנה כי אנחנו דנים מה הכי אידיאלי בשבילו. הדיון הוא לא על כמה הוא מוכן להשקיע בקריאה, למידה, ציוד, זמן וכסף.

אתה חושב שהוא יכול לעלות רק בשומן, אפילו אם הוא לא יתאמן? כי הוא לא יכול, ולכן השאלה לא רלוונטית לכלום.
לא. אבל נתתי דוגמא קיצונית כדי להבהיר.
אם 5 קילו של שומן יעזור? לא יודע, מה זה משנה? זה תלוי באחוז השומן שלו, מתחת ל8-10 זה כבר רע.
בטח שזה משנה. כשבנאדם נמצא בתת משקל - אבל לא באחוז שומן מסוכן (8-10? אתה רציני? אל תכניס לכאן את הטעם שלך לגבי איך נראה גוף עם 7 אחוז שומן, אנחנו מדברים על בריאות ובריאות בלבד) - אין סיבה להוסיף שומן. מוסיפים מסת גוף רזה. שריר, עצם, גיד, איברים פנימיים. השומן מתווסף כ-by product ולא כמשהו הכרחי (פרט להשתתפות שלו בבניית תאים).
וכן, בלי מאמן זה יותר קשה. אבל זה לא לא אפשרי, וזה גם ככה לא משנה כי אנחנו דנים מה הכי אידיאלי בשבילו.
אנחנו דנים במשהו סביר וריאלי. אידיאלי קיים רק באגדות.

מה קשור הטעם שלי לגביי מראה? 7 אחוז זה נמוך מאוד ולרוב המוחץ של האוכלוסייה מגיע עם תופעות לוואי רעות.

ומה שאתה טוען שקיים רק באגדות כבר נעשה על ידי עשרות אלפי אנשים, אז אתה תצטרך להגדיר מחדש את ההגדרה של "קיים רק באגדות".

Back
למעלה תחתית