הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

7 אחוז זה נמוך מאוד ולרוב המוחץ של האוכלוסייה מגיע עם תופעות לוואי רעות.
תשכיל אותי. מה רע ב-7 אחוז שומן?
ומה שאתה טוען שקיים רק באגדות כבר נעשה על ידי עשרות אלפי אנשים, אז אתה תצטרך להגדיר מחדש את ההגדרה של "קיים רק באגדות".
דיברת על אידיאל. אידיאל בהגדרה לא קיים בעולם שלנו. אנחנו מנסים לעזור לבנאדם, אז כדאי שנדבר על דברים סבירים והגיוניים.
לצפות שהוא ישקיע כל דקה פנויה בצפיה בסרטונים ובקריאת ספרי הדרכה - זה לא סביר והגיוני, ולכן כנראה שיקח לו זמן להשתלט לבד על הטכניקה.

אני תמיד שואל שאלות בפורום, זה התרפיה שלי.
אז בקיצור, אין שום בעיה עם 7 אחוז שומן.

כן אחי, בגלל שיש 20 אנשים בעולם שיודעים להגיע ל-7 אחוז שומן ולהיות גדולים, אין לבן אדם הממוצע בעיה להיות על 7% שומן. זה לא שזה כמעט בלתי אפשרי בלי להרעיב את עצמך למוות/להשתמש בחומרים הנכונים.

כן אחי, בגלל שיש 20 אנשים בעולם שיודעים להגיע ל-7 אחוז שומן ולהיות גדולים, אין לבן אדם הממוצע בעיה להיות על 7% שומן. זה לא שזה כמעט בלתי אפשרי בלי להרעיב את עצמך למוות/להשתמש בחומרים הנכונים.
אני לא שאלתי על התהליך - שכנראה יכלול חרא של חומרים והרעבה למוות - אלא על מצב נתון. אתה נמצא ב-7 אחוז שומן. אתה יכול להעלות בשומן - או להעלות כמעט בשריר בלבד (ביחס 93:7 לטובת השריר כך שתשאר עם 7 אחוז שומן). מה עדיף לך??

אני לא שאלתי על התהליך - שכנראה יכלול חרא של חומרים והרעבה למוות - אלא על מצב נתון. אתה נמצא ב-7 אחוז שומן. אתה יכול להעלות בשומן - או להעלות כמעט בשריר בלבד (ביחס 93:7 לטובת השריר כך שתשאר עם 7 אחוז שומן). מה עדיף לך??

מה הקשר? אם פותח האשכול נמצא ב-7% שומן, סיכוי גבוה שהוא כבר סובל מתופעות לוואי של תת משקל. זו הייתה כל הנקודה. הוא לא יכול להעלות ביחס שאתה מדבר, כי היחס הזה נמצא באגדות שאתה אוהב. הוא פשוט יכול לבחור להעלות משקל גוף לאט ובצורה לא אופטימלית, או להעלות מהר. ובמקרה שלו אין שום סיבה לא להוסיף משקל מהר.

מה הקשר? אם פותח האשכול נמצא ב-7% שומן, סיכוי גבוה שהוא כבר סובל מתופעות לוואי של תת משקל. זו הייתה כל הנקודה. הוא לא יכול להעלות ביחס שאתה מדבר, כי היחס הזה נמצא באגדות שאתה אוהב. הוא פשוט יכול לבחור להעלות לאט ובצורה לא אופטימלית, או להעלות מהר. ובמררה שלו אין שום סיבה לא להוסיף משקל מהר.
לא, זאת לא היתה כל הנקודה. הנקודה שאין שום דבר רע ב-7 אחוז שומן, ושהתופעות הרעות שקורות לו הן כתוצאה ממחסור במסת גוף רזה. דיברתי על היחס הלא ריאלי הזה כדי להבהיר נקודה, נקודה שאתה מתעקש להתחמק ממנה, וכשתודה שצדקתי אני אפסיק להציק. promise 🙃

ואם נעזוב לרגע את האגדות שאני אוהב - להגיד לבנאדם אנורקס "אל תספור קלוריות, תאכל הרבה" זה מתכון לאסון. בנאדם כזה חייב לספור קלוריות כדי להגיע לכמויות מזון נורמליות.

לא, זאת לא היתה כל הנקודה. הנקודה שאין שום דבר רע ב-7 אחוז שומן, ושהתופעות הרעות שקורות לו הן כתוצאה ממחסור במסת גוף רזה. דיברתי על היחס הלא ריאלי הזה כדי להבהיר נקודה, נקודה שאתה מתעקש להתחמק ממנה, וכשתודה שצדקתי אני אפסיק להציק. promise 🙃

ואם נעזוב לרגע את האגדות שאני אוהב - להגיד לבנאדם אנורקס "אל תספור קלוריות, תאכל הרבה" זה מתכון לאסון. בנאדם כזה חייב לספור קלוריות כדי להגיע לכמויות מזון נורמליות.
אתה מפספס את הנקודה שבלי להרעיב את עצמך ו/או להשתמש בחומרים הנכונים, זה לא אפשרי ברמה המעשית לאדם הממוצע להיות גדול וחזק על 7%, ופה קבור הכלב.
כל מי שאתה מכיר שנמצא על אחוזים כאלה הוא או משתמש בחומרים, או מורעב, או שניהם, או שחיף. מידי פעם אתה תמצא אתלט-על שהוא גם גדול וחזק וגם על 7%, אבל מירב הסיכויים שזה לא טבעי.

וב"לספור קלוריות" התכוונתי להגביל קלוריות.
הוא צריך תפריט מסודר בו הוא יעמוד שיעלה אותו במשקל מהר.

אני לא יודע איך אני יכול לפשט את זה מעבר למה שכבר כתבתי.
יש בעיה בלהיות על 7% שומן כי ברוב המוחלט של המקרים זה מלווה בתת משקל. אף אחד לא נמצא שם סתם כי הוא החליט לעשות חיטוב קטן. אפילו ספורטאים בענפי ספורט שבהם זה חשוב לא נמצאים ב-7% שומן בדרך כלל. דיברת על היחס הלא ריאלי כדי להבהיר נקודה לא ריאלית שגם היא קיימת רק באגדות.

אני מסכים שלהגיד לבן אדם ״אל תספור קלוריות, תאכל הרבה״ זה אסון, כי זה נגמר בדרך כלל במעט מדי אוכל. צריך לפרט לו מה הכוונה ב״הרבה״ כדי למנוע את זה.

אתה מפספס את הנקודה שבלי להרעיב את עצמך ו/או להשתמש בחומרים הנכונים, זה לא אפשרי ברמה המעשית לאדם הממוצע להיות גדול וחזק על 7%, ופה קבור הכלב.
כל מי שאתה מכיר שנמצא על אחוזים כאלה הוא או משתמש בחומרים, או מורעב, או שניהם, או שחיף.
אני לא יודע איך אני יכול לפשט את זה מעבר למה שכבר כתבתי.
יש בעיה בלהיות על 7% שומן כי ברוב המוחלט של המקרים זה מלווה בתת משקל. אף אחד לא נמצא שם סתם כי הוא החליט לעשות חיטוב קטן. אפילו ספורטאים בענפי ספורט שבהם זה חשוב לא נמצאים ב-7% שומן בדרך כלל. דיברת על היחס הלא ריאלי כדי להבהיר נקודה לא ריאלית שגם היא קיימת רק באגדות.
בקיצור, שניכם עוברים לדבר על התהליך שהבנאדם עבר כדי להגיע ל-7 אחוז שומן, או לבעיות שמחסור במסת גוף רזה גורם להן. אז שניכם מודים שדיברתם שטויות כשאמרתם ש-7 אחוז שומן לכשעצמו זה רע, או שצריך להעלות בשומן ולא במסה רזה. אבל לשניכם יש מגבלה גנטית שמונעת ממכם להגיד לי שאני צודק. אז אני אגיד את זה במקומכם: סטיץ', אתה צודק 😘 (זה בוסה שנידבתי לעצמי כי מגיע לי אחרי ההתשה הזאת).

בקיצור, שניכם עוברים לדבר על התהליך שהבנאדם עבר כדי להגיע ל-7 אחוז שומן, או לבעיות שמחסור במסת גוף רזה גורמת לו. אז שניכם מודים שדיברתם שטויות כשאמרתם ש-7 אחוז שומן לכשעצמו זה רע, או שצריך להעלות בשומן ולא במסה רזה. אבל לשניכם יש מגבלה גנטית שמונעת ממכם להגיד לי שאני צודק. אז אני אגיד את זה במקומכם: סטיץ', אתה צודק 😘 (זה בוסה שנידבתי לעצמי כי מגיע לי אחרי ההתשה הזאת).
אם ככה החשיבה שלך עובדת, אז אני יכול לטעון שמבחינה סכרתית, אין שום בעייה לשקול 150 ק"ג על 1.75 עם מסת שריר של מישהו שלא התאמן מעולם.

אתה רואה? ידעתי שנסכים על משהו 😍
רגע, אז לשקול 150 על 1.75 עם מסת שריר מינימלית לא גורם לסכרת?
הרי המצב הזה לא מחייב שהוא אכל הרבה פחמימות בשנים האחרונות. אולי את השומן הזריקו לו... זה גם יכול להיות.

ברור לי שאתה צוחק, אבל שלא יהיה ספק, זה היה מכוון אליך!
🤣🤣 תאמין לי, אני צריך להתחיל לקבל משכורת ממשה על ההתמודדות הזאת איתך. או שאולי אתה טרול בשכר פה, לא יודע.

Back
למעלה תחתית