ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

1. אני חושב שאתה מפשט את המצב קצת, אבל אני לא מומחה למטבוליזם. רק לא מבין מה לדעתך המשמעות של "לדפוק אותו".

2. מה ההיגיון שאתה מתבסס עליו? מה לדעתך ההשלכות הבריאותיות של אכילה של 4000 קלוריות ליום לבן אדם שמתאמן ברצינות? אני לא מכיר כאלה.
למען האמת ההגיון שאני מתבסס עליו במובן של לדפוק את המטבוליזם ולפגוע בבריאות הוא אותו ההגיון שאומר לי שלהרזות בתפריט של 800 קלוריות זה לא בריא. נשמע לי הגיוני שאם להגזים לכיוון הגרעון זה לא טוב אז גם להגזים לכיוון המאזן החיובי גם יכול להיות לא טוב.

למען האמת ההגיון שאני מתבסס עליו במובן של לדפוק את המטבוליזם ולפגוע בבריאות הוא אותו ההגיון שאומר לי שלהרזות בתפריט של 800 קלוריות זה לא בריא. נשמע לי הגיוני שאם להגזים לכיוון הגרעון זה לא טוב אז גם להגזים לכיוון המאזן החיובי גם יכול להיות לא טוב.

קראת את הספר של לייל על PSMF?

יפה, עכשיו אתה גם מכניס לי מילים לפה. יש לי הרגשה שלא רק שבחיים לא לימדתם אף אחד, אלא עוד לא ממש לימדתם את עצמכם אפילו. אחרת הייתם יודעים שזה לא ממש מועיל לעבוד על טכניקה עם משקלים קלים למשך מספר שבועות.
ב-רור, אני אישית עדיין במוט ריק. מעניין, כשאתה אומר שאנחנו לא מאמנים אף אחד וגם לא את עצמנו, ולכן אנחנו צריכים להקשיב לך, זה לא פניה לסמכות? או שאני שוב מכניס לך מילים לפה...

תגיד, עברה לך בראש המחשבה שבחור ששוקל 45 קילו ויתחיל ממוט ריק ויוסיף 5 קילו לסקוואט בכל אימון יגיע תוך שבוע וחצי לסקוואט משקל גוף? או שלעזאזל עם הכל, מצדך שיקיא את ה-GOMAD שלו על הראק, העיקר שיסיים ויעלה במשקלים?

תגיד, עברה לך בראש המחשבה שבחור ששוקל 45 קילו ויתחיל ממוט ריק ויוסיף 5 קילו לסקוואט בכל אימון יגיע תוך שבוע וחצי לסקוואט משקל גוף? או שלעזאזל עם הכל, מצדך שיקיא את ה-GOMAD שלו על הראק, העיקר שיסיים ויעלה במשקלים?

שוב מילים לפה. זה בטח כיף לבנות לעצמך את הטיעונים שאתה מגיב להם.

מצידי שיתחיל עם מוט של 10 קילו, ויוסיף 2 קילו כל אימון. צריכה להיות התקדמות ועבודה עם משקל מאתגר, לא עבודה עם משקל קבוע.

שוב מילים לפה. זה בטח כיף לבנות לעצמך את הטיעונים שאתה מגיב להם.
שזה פחות או יותר מה שאתה עושה לכל אורך השרשור, החל מהשניה שקבעת ש-7 אחוז שומן זה תת משקל - ובכלל לא משנה כמה הבנאדם שוקל. אחר כך המשכתם כולכם בהחלטה שאני מנסה לעזור לו לשמור על אחוז שומן תחרותי. ובסוף אתה גם מספר שאני לא יודע להתאמן, שלא לדבר על לאמן. נהדר. טיעונים מבריקים אחד אחד.

אה, שכחתי כמובן את הבהלה לזהב - הבנאדם הוא מתחיל, בוא נמהר לנצל את זה לפני שייגמר!
תסביר לי איך זה שמתחיל זה פעם בחיים, וצריך למהר ולנצל כל שניה של זה, אם חופרים פה לכל מתאמן שגם אחרי עשר שנים הוא יכול להיות מתחיל ולעשות ss?

שזה פחות או יותר מה שאתה עושה לכל אורך השרשור, החל מהשניה שקבעת ש-7 אחוז שומן זה תת משקל - ובכלל לא משנה כמה הבנאדם שוקל. אחר כך המשכתם כולכם בהחלטה שאני מנסה לעזור לו לשמור על אחוז שומן תחרותי. ובסוף אתה גם מספר שאני לא יודע להתאמן, שלא לדבר על לאמן. נהדר. טיעונים מבריקים אחד אחד.

אה, שכחתי כמובן את הבהלה לזהב - הבנאדם הוא מתחיל, בוא נמהר לנצל את זה לפני שייגמר!

כן, אתה צודק, מי שנמצא ב-7% שומן כשהוא רק מתחיל להתאמן, הוא לא בהכרח בתת משקל. יש איזה 5 אנשים בעולם עבורם זה לא תקף. טעיתי.

אתה גם צודק שלא חייבים לנצל את ההזדמנות שאתה מתחיל. אפשר להשאר עם סקוואט 60 ובנץ' 100 לאחר שאתה שנה בפורום ומנהל (אגב, איך זה שעוד לא הבאת אותו לעזרת חבר?). העיקר שנהנים.

כן, אתה צודק, מי שנמצא ב-7% שומן כשהוא רק מתחיל להתאמן, הוא לא בהכרח בתת משקל. יש איזה 5 אנשים בעולם עבורם זה לא תקף. טעיתי.

אתה גם צודק שלא חייבים לנצל את ההזדמנות שאתה מתחיל. אפשר להשאר עם סקוואט 60 ובנץ' 100 לאחר שאתה שנה בפורום ומנהל (אגב, איך זה שעוד לא הבאת אותו לעזרת חבר?). העיקר שנהנים.
@sunshine, את עדיין ממליצה על נשיקה? כי אני הרבה יותר קרוב ללהביא לו כאפה עכשיו.

איזה פורום של הזוים על מה אתם מתווכחים..העיקר שהבן אדם יתחיל לאכול וזהו 😣

מה רע ב100 בנצ' לאחר שנה? בסקוואט אגב יכולה להיות בעיה טכנית או שהיחס סקוואט/בנצ' שלו הוא כזה.
אתה טוען שאדם על אחוז שומן נמוך ועם פלוס קלורי נמוך לא יכול להוסיף משקל לטווח הארוך (ללא SS)?
אחוז שומן נמוך מונע Gainzz?

נראה לי שהוא צריך ללמוד שאם הוא יעשה GOMAD הוא יעלה 50 קילו בסקוואט (כנראה הוא YNDTP).

מה רע ב100 בנצ' לאחר שנה? בסקוואט אגב יכולה להיות בעיה טכנית או שהיחס סקוואט/בנצ' שלו הוא כזה.
אתה טוען שאדם על אחוז שומן נמוך ועם פלוס קלורי נמוך לא יכול להוסיף משקל לטווח הארוך (ללא SS)?
אחוז שומן נמוך מונע Gainzz?

נראה לי שהוא צריך ללמוד שאם הוא יעשה GOMAD הוא יעלה 50 קילו בסקוואט (כנראה הוא YNDTP).

זו הכשלון הכי יפה שראיתי בהבנת הנקרא לאחרונה. פרס כספי ישלח בדואר.

Back
למעלה תחתית