הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין (מולטי מן)

• פותח/ת השרשור idanB
  • פורסם בתאריך

idanB

משתמש מתחיל
21
4
נק' מוניטין:
4
21
4
לגבי המולטי ויטמין אופטימן ובכלל לגבי מולטי ויטמין, מתי לוקחים? כמה ביום? ואם יש עדיפות מסוימת לזמן שאני לוקח?

כל מולטי לגופו יש כאלה קפסולה אחת ביום ויש כאלה שלושה פעמים ביום לרוב כתוב על הגבי המוצר עצמו.
בכללי מולטי מומלץ לקחת לאחר ארוחה מכיוון שישנם ויטמינים אשר מסיסים בשמן לעומת האלה שמסיסים במים אשר מתמוססים בגוף בלי בעיה.

למה אתה חושב שאתה צריך מולטי?
אולי הוא לא אוכל מספיק ירקות ופירות וחשובה לו הבריאות שלו. איזה עוד שיקול יכול להיות פה?
כדי להגיע לכמות טובה של ויטמינים צריך לאיזה 6 ירקות ביום. שבוא נודה באמת זה לא הכי נוח.

אולי הוא לא אוכל מספיק ירקות ופירות וחשובה לו הבריאות שלו. איזה עוד שיקול יכול להיות פה?
כדי להגיע לכמות טובה של ויטמינים צריך לאיזה 6 ירקות ביום. שבוא נודה באמת זה לא הכי נוח.

בגלל זה שאלתי אותו...

תעשה בדיקות דם קודם..אם הכל תקין אז אין שום סיבה למולטי שגם בהם לאחרונה יש מחקרים שאומרים שהם מסוכנים.

לא מבין למה לדחוף כדורים סתם ללא צורך.

בגלל זה שאלתי אותו...

תעשה בדיקות דם קודם..אם הכל תקין אז אין שום סיבה למולטי שגם בהם לאחרונה יש מחקרים שאומרים שהם מסוכנים.

לא מבין למה לדחוף כדורים סתם ללא צורך.
טוב שלא הגזמת מסוכנים.
אתה יודע כמה אנשים בעולם צורכים כל יום ויטמינים בצורה של קפסולות, טיפות WHATEVER..איך הגעת למסוכנים אשמח למקור.

שמעתי שWebMD לא אמין בעלי
הגענו לשלב הזה די מהר...

אני משער שגוגל שלך טוב לפחות כמו זה שלי, כך שאתה יכול להשתמש במאמר ההוא מ WEBMD כדי לחפש קצת מחקרים בכיוונים האלה. על בטא-קרוטן יש מחקר מאד מפורסם שהופסק לפני הסיום המתוכנן כי נמצא שהוא הגדיל סיכויים לסרטן ריאות (אצל מעשנים. לא המשיכו לחקור לגבי לא מעשנים). ויטמינים A ו E בכמויות גדולות נמצאו גם הם מסוכנים (לא זוכר בדיוק מה הם גרמו, אבל כאמור גוגל בטח יודע), ואפילו ויטמין C התמים והמסיס במים חשוד כגורם לאבנים בכליות.

נו, טוב, אם כבר מאמרי דיעה, אני מקווה שהמקור הזה פחות חשוד מ WebMd (אם כי נשבעתי לעצמי שלא אתן שוב קישור לאותו מקור. עשיתי את זה כבר מאה פעמים). תמצא שם מספיק רפרנס כדי להעסיק אותך במשך כמה שעות טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית