הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חיטוב

idontfuckwithyou

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
עזרה!
1) אם אני לוקח אבקת חלבון, אני יודע שזה עוזר לי להשלים לי את כמות החלבונים ביום אבל יהיה שינוי חיצוני בגוף חוץ מזה?
2) אם מפסיקים עם האבקה אחרי חודש בערך הכל יהפוך לשומנים?
3) משקל 57 , גובה 175 בן 16..
4) לא להתייחס לכותרת

נערך לאחרונה:
לא ולא, אלה שאומרים שהכל הופך לשומנים זה מיתוס.

• פותח/ת השרשור
אמרת לא גם על הראשון? אז למה אנשים לוקחים אבקת חלבון מה זה משנה אם אתה צורך מספיק חלבונים ביום?
תודה
דחוף מישהו יכול לענות לי?☝

אמרת לא גם על הראשון? אז למה אנשים לוקחים אבקת חלבון מה זה משנה אם אתה צורך מספיק חלבונים ביום?
תודה
דחוף מישהו יכול לענות לי?☝
חלבון אחד מהעוזרים לבניית שריר זהו . זה לא סטרואידים

• פותח/ת השרשור
אה אם אני לוקח אבקת חלבון ואני מתאמן במכון, השריר שלי יתפתח יותר מהר?

תקשיב, אם אתה לוקח ביום את כל הערכים שאתה צריך אתה לא צריך אבקה, זה לא אבקת קסם, זה עוזר לך להשלים את החלבון בגוף

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 3 ארוחות ביום(לפעמים) אבל אני לא אוכל למשל ירקות בכלל, קוטג לא אוכל טונה לא דגים וזה בכלל כל מה שיש בהם חלבונים אז זה בעיה בשבילי.. אני אוכל ביצה אחת ביום כזה ובעיקר אוכל רגיל כזה.. מה שחסר לי בעיקר זה רק החלבונים שחסר לי בכמויות.. אתה אומר שאבקת חלבון יעשה את העבודה?

אני אוכל 3 ארוחות ביום(לפעמים) אבל אני לא אוכל למשל ירקות בכלל, קוטג לא אוכל טונה לא דגים וזה בכלל כל מה שיש בהם חלבונים אז זה בעיה בשבילי.. אני אוכל ביצה אחת ביום כזה ובעיקר אוכל רגיל כזה.. מה שחסר לי בעיקר זה רק החלבונים שחסר לי בכמויות.. אתה אומר שאבקת חלבון יעשה את העבודה?
זה יעשה את העבודה אבל זה לא מספיק, אתה חייב לאכול יותר חלבון, כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
קראתי את הכל מעל איזה 5 פעמים אני לא צוחק חחחח הבנתי הכל רק שאני לא מגיע לכמויות שאני צריך בסוף היום בעיקר בחלבונים

Back
למעלה תחתית