הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התחלת השקעה בבורסה

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
אבא שלי לוחץ עלי ללמוד להשקיע במניות. לא יודע מאיפה הוא הביא את זה, אבל זה מן שיטת חינוך כזו שלו, לדחוף אותי לנושאים
כאלו. בכל מקרה, הוא אמר שחודש הבא הוא עושה לי העברה בנקאית של איזה 10,000 שקל ככה או ככה ושאם אני לא משקיע אותם
אני יקבל מכות. אז כדי לחסוך מעצמי את הכאב, החלטתי שאני אסכים להצעה המפתה אולי גם אני יתעניין בעניין.
אז השאלה היא- מישהו יודע איפה חייל בן 20 עם הרבה זמן פנוי יכול ללמוד על הבורסה? הידע היחיד שיש לי זה ה5 יחידות כלכלה ופה זה
נגמר. שמעתי שיש אתר וירטואלי של השקעות עם כסף וירטואלי. מישהו יודע על מה מדובר? כל ידע בנושא יעזור

תעשה קורס במכללת בפסגות..יש להם הרבה להציע, תחפור על זה קצת ותראה בעצמך.

הבעיה עם התחום הזה בארץ זה במיוחד עם המכללות.

קשה מאוד לבחור במקום מספיק אמין שילמד אותך ולא יגנוב אותך כי כבר שמעתי מספיק מקרים על חברות שונות.

• פותח/ת השרשור
הבעיה עם התחום הזה בארץ זה במיוחד עם המכללות.

קשה מאוד לבחור במקום מספיק אמין שילמד אותך ולא יגנוב אותך כי כבר שמעתי מספיק מקרים על חברות שונות.
אני לא יכול לעשות קורס כרגע. אני חייל בן 20. אני מחפש מקום ללמוד באינטרנט. כרגע במיוחד תיק השקעות וירטואלי.
ראיתי שיש אחד לבנק הפועלים אבל לא הצלחתי להירשם, אני חושב שזה רק ללקוחות

תגיד לאבא שלך שלהשקיע בבורסה זה כמו להשקיע בווינר\טוטו\לוטו\קזינו.
חבל על ה10,000, יש לך יותר סיכוי להפסיד אותם מאשר לעשות איתם רווח מורגש.
ובטח שלא לומדים את הבורסה בשבוע וגם שום קורס בעולם לא יתן לך את היכולת להרוויח בזה כסף.
שמעתי שיש אתר וירטואלי של השקעות עם כסף וירטואלי. מישהו יודע על מה מדובר? כל ידע בנושא יעזור
FOREX?
אתה תפסיד כל שקל.

יש לך אחלה אבא!
תתחיל לקרוא פה
http://goo.gl/zzSF63
עצות שלא בתור יועץ השקעות.
1. אין נסים - לצורך העניין על 10,000 שקל בהשקעה לא מאוד מסוכנת, אתה יכול לצפות לרווח של 500-1000 שקלים, כל מי ש'מבטיח' לך להכפיל את הכסף בפועל מסכן מאוד את ההשקעה שלך
2. תתחיל בדברים פשוטים שאתה יכול לעקוב, לדוגמא קרן מחקה של ת'א 100.
3. סבלנות, כסף להשקעה הוא כסף שלא אמור להיות זמין במיידי
בהצלחה!

לא ממש למתחילים אבל אתה בסופו של דבר גם תצטרך לדעת את זה:
http://www.investopedia.com/exam-guide/cfa-level-1/derivatives/options-calls-puts.asp

אופציות (put/call וכדומה). זה יביא בד"כ תשואה נאה מאוד אך הסיכון פה גם מאוד גבוה. כשעבדתי בבורסה בת"א תקופה זה היה מעניין והייתי משחק עם השטויות האלו הרבה. מהר מאוד איבדתי עניין כי היה צריך ממש להיות חפרפרת מידע ולהתעדכן כל היום עם 500 מדדים/גרפים/מידע על חברות/שינויים מנהלתיים ודברים משעממים אחרים. גוף האדם מרתק יותר, לכן פרשתי 😃

נערך לאחרונה:
אבא שלי לוחץ עלי ללמוד להשקיע במניות. לא יודע מאיפה הוא הביא את זה, אבל זה מן שיטת חינוך כזו שלו, לדחוף אותי לנושאים
כאלו. בכל מקרה, הוא אמר שחודש הבא הוא עושה לי העברה בנקאית של איזה 10,000 שקל ככה או ככה ושאם אני לא משקיע אותם
אני יקבל מכות. אז כדי לחסוך מעצמי את הכאב, החלטתי שאני אסכים להצעה המפתה אולי גם אני יתעניין בעניין.
אז השאלה היא- מישהו יודע איפה חייל בן 20 עם הרבה זמן פנוי יכול ללמוד על הבורסה? הידע היחיד שיש לי זה ה5 יחידות כלכלה ופה זה
נגמר. שמעתי שיש אתר וירטואלי של השקעות עם כסף וירטואלי. מישהו יודע על מה מדובר? כל ידע בנושא יעזור
לתוכנה קוראים Plus500
עוד משהו - בבורסה בעיקר מפסידים

זה^. מניסיון.
לתוכנה קוראים Plus500
מי שאומר שאין סיכון בבורסה הוא שקרן. אבל השקעה במניות (בעיקר בתעודת סל) היא השקעה טובה לאורך שנים. לעומת זאת בהשקעה במניה בודדת אתה יכול להפסיד את כל הכסף.
תסתכל על הערכים של ת'א 100 לאורך השנים ותראה שלפעמים לקח הרבה שנים להחזיר את ההשקעה, אבל זה קורה.
לכן אם אתה צריך את הכסף נזיל, שוק ההון בעייתי אם הכסף הוא לצורך השקעה, זה לרוב השקעה טובה.

אני מגיל 15 בתחום, תיקח בחשבון שצריך מעקב יום יומי ויש בזה גם הרבה נפילות.

אם אתה רוצה השקעה לטווח ארוך עם מינימום סיכון (אפשר להגיד כמעט בוודאות רווח מובטח) אז לך על קרנות נאמנות.

אם תרצה אוכל להמליץ לך על כמה שיתנו לך תשואה נאה.

• פותח/ת השרשור
תגיד לאבא שלך שלהשקיע בבורסה זה כמו להשקיע בווינר\טוטו\לוטו\קזינו.
חבל על ה10,000, יש לך יותר סיכוי להפסיד אותם מאשר לעשות איתם רווח מורגש.
ובטח שלא לומדים את הבורסה בשבוע וגם שום קורס בעולם לא יתן לך את היכולת להרוויח בזה כסף.

FOREX?
אתה תפסיד כל שקל.
אבא שלי מבין בעניין, יש לו איזה כמה תארים בתחום הזה של כלכלה וניהול עסקי.
המטרה שלו היא לא שאני ירוויח מההשקעות, אלא שאני אלמד על הנושא.
בגלל זה אני שואל מה כן יכול ללמד אותי בנושא.
FOREX? זה אתר השקעות עם כסף וירטואלי? אם כן אז איך בדיוק אפשר להפסיד שם כסף?
הכוונה הייתה שאני מחפש אתר הדמיה כביכול להתחלה

יש לך אחלה אבא!
תתחיל לקרוא פה
http://goo.gl/zzSF63
עצות שלא בתור יועץ השקעות.
1. אין נסים - לצורך העניין על 10,000 שקל בהשקעה לא מאוד מסוכנת, אתה יכול לצפות לרווח של 500-1000 שקלים, כל מי ש'מבטיח' לך להכפיל את הכסף בפועל מסכן מאוד את ההשקעה שלך
2. תתחיל בדברים פשוטים שאתה יכול לעקוב, לדוגמא קרן מחקה של ת'א 100.
3. סבלנות, כסף להשקעה הוא כסף שלא אמור להיות זמין במיידי
בהצלחה!
תודה רבה! אני אתחיל לקרוא כבר היום.
הכסף הוא לא כסף שצריך להיות זמין, אז זה בסדר 😃

לא ממש למתחילים אבל אתה בסופו של דבר גם תצטרך לדעת את זה:
http://www.investopedia.com/exam-guide/cfa-level-1/derivatives/options-calls-puts.asp

אופציות (put/call וכדומה). זה יביא בד"כ תשואה נאה מאוד אך הסיכון פה גם מאוד גבוה. כשעבדתי בבורסה בת"א תקופה זה היה מעניין והייתי משחק עם השטויות האלו הרבה. מהר מאוד איבדתי עניין כי היה צריך ממש להיות חפרפרת מידע ולהתעדכן כל היום עם 500 מדדים/גרפים/מידע על חברות/שינויים מנהלתיים ודברים משעממים אחרים. גוף האדם מרתק יותר, לכן פרשתי 😃
תודה רבה! כבר אתחיל לקרוא 😃
ויש לי כרגע הרבה זמן פנוי בתפקיד שלי בצבא, אז יש מקום גם לגוף האדם וגם לקצת גרפים

לתוכנה קוראים Plus500
תודה רבה! אני כבר אחפש ויוריד

אני מגיל 15 בתחום, תיקח בחשבון שצריך מעקב יום יומי ויש בזה גם הרבה נפילות.

אם אתה רוצה השקעה לטווח ארוך עם מינימום סיכון (אפשר להגיד כמעט בוודאות רווח מובטח) אז לך על קרנות נאמנות.

אם תרצה אוכל להמליץ לך על כמה שיתנו לך תשואה נאה.
אני אשמח להתייעץ איתך בנושא, אם יש לך דרך יותר נוחה להתכתב אז תשלח לי בפרטי 😃

תודה לכולם על העזרה.
חיפשתי קצת באינטרנט ופתחתי באתר של "לאומי" תיק השקעות וירטואלי (בלי כסף אמיתי).
כרגע אני מנסה לשחק קצת עם העניין, לקרוא קצת על המושגים שקיימים שם וכו'.
למישהו יש חוות דעת על התוכנה שלהם?

forex זה מט"ח,לא מניות.
ואם אתה רוצה להכנס לפורקס,המלצה שלי תנסה קודם את ההדמייה,אבל קח בחשבון שכשאתה משחק עם 50000 דולר(מה שנותן האתר) הסיכוי לקניה\מכירה אוטומטית מאוד נמוך כי יש לך הרבה כסף בחשבון.
כשיש לך פחות כסף בחשבון(למשל 1000 או 2000 שקל),יש סיכוי שבעקבות ירידה בתשואה שלך המטבע יימכר אוטומטית(גם אם יש סיכוי טוב מאוד שלמחרת זה יהפוך לרווח) אז קח את זה בחשבון.

אתה מבין שבכל פעם שאתה מבצע פעולה (קניה/מכירה) שאתה ממש בטוח שהיא נכונה, מישהו (או רובוט) מהצד השני עושה בדיוק את אותה הפעולה, רק להיפך (קונה או מוכר ממך). וגם הוא בטוח שהפעולה שלו נכונה.

אם בצד השני יש סרדין שלא מבין כלום, יש סיכוי שתרוויח.
אבל רוב הסיכויים שיש בצד השני כריש עתיר ניסיון תאב בצע וצמא דם.

השקעה בשוק ההון הוא תהליך צמיחה ארוך ואיטי; אי אפשר לעשות קורס פרקטיקה בשוק ההון ו/או לקרוא קצת חומר ואז לצאת להילחם בכרישים.

בערך כמו לעשות קורס מדריכי כושר, ואחרי חודש להתחרות במר כלשהו..

חייב להגיד לך רק משהו פשוט שאמר לי אחד שמתעסק בזה המון שנים ומוביל חברת השקעות מצליחה. הוא העביר לי קורס כללי על שוק ההון ובסוף השיעור האחרון המסקנה שלן אלינו הייתה ככה

"חברות מצליחות כמו החברה שלי, עושות הרבה כסף רק בגלל אנשים אחרים שנכנבים לשוק בלי שום ידע"

לא ממליץ לך פשוט לתרום ככה כסף לכרישים האמיתיים של הבורסה בטח לא אם אין לך מספיק זמן להתעסק בזה וללמוד.
על רגל אחת, לדעתי, אתה תפסיד הכול מאוד מהר

חייב להגיד לך רק משהו פשוט שאמר לי אחד שמתעסק בזה המון שנים ומוביל חברת השקעות מצליחה. הוא העביר לי קורס כללי על שוק ההון ובסוף השיעור האחרון המסקנה שלן אלינו הייתה ככה

"חברות מצליחות כמו החברה שלי, עושות הרבה כסף רק בגלל אנשים אחרים שנכנבים לשוק בלי שום ידע"

לא ממליץ לך פשוט לתרום ככה כסף לכרישים האמיתיים של הבורסה בטח לא אם אין לך מספיק זמן להתעסק בזה וללמוד.
על רגל אחת, לדעתי, אתה תפסיד הכול מאוד מהר

מה שכתבת פה לא ממש רלוונטי אם הבנתי נכון שהוא מדבר על אמצעי ולא מטרה. כמעט תמיד בשביל ללמוד משהו צריך לשלם.

מה שכתבת פה לא ממש רלוונטי אם הבנתי נכון שהוא מדבר על אמצעי ולא מטרה. כמעט תמיד בשביל ללמוד משהו צריך לשלם.
זה נכון. אבל הבחור כאן מדבר על לשחק עם 100,000 שקל, וללמוד מהאינטרנט, וזה לצערי לא עובד, זה עולם כל כך גדול ומסובך, זה כמו להשקיע במסע פרסום וללמוד באינטרנט איך להיות פוליטיקאי. בסוף הגדולים יאכלו אותך, וכשמדובר על 100 אלף לא הייתי מסתכן

זה נכון. אבל הבחור כאן מדבר על לשחק עם 100,000 שקל, וללמוד מהאינטרנט, וזה לצערי לא עובד, זה עולם כל כך גדול ומסובך, זה כמו להשקיע במסע פרסום וללמוד באינטרנט איך להיות פוליטיקאי. בסוף הגדולים יאכלו אותך, וכשמדובר על 100 אלף לא הייתי מסתכן

פחות אפס אחד.. 10,000 😃

פחות אפס אחד.. 10,000 😃
לא שמתי לב 😃
עדיין לא מעט כסף בכלל.
לדעתי עדיף לקחת את ה10k ולהשקיע בלימודים.
אם התחום הוא שוק ההון אז מצוין לא אומר שזה רע אבל להיכנס בלי ידע זה פשןט להיות הפריאר ששאר הטובים עושים עליו עסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית