הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת השקעה בבורסה

@yogevnn כל אחד מאיתנו מושקע בבורסה. עצם זה שאתה מפקיד כסף בבנק או מפקיד כסף לפנסיה או ביטוח מנהלים, הכסף משמש לצורך השקעה.
אני מניח שמה שהחבר שלך מתכוון זה אותם משקיעים שחושבים שהם מבינים ושמים כסף על מנייה בודדת או לחילופין הופכים למה שמכונה ׳סוחר יומי׳ שמנסה לנצח את השוק ברמה יומית.
השקעה בקרן נאמנות או תעודות סל במידה ומשקיעים לטווח רחוק אמורה להניב רווח.

קודם כל שאבא שלך לא ילחץ עליך לעשות טעויות - כי להכנס עם כסף מיד לשוק הזה, מתכון להפסד בטוח.

על פורקס אני לא ממליץ בכלל, התחום פרוץ לחלוטין.

רוב האנשים מפסידים בשוק הזה רק כי הם חושבים שהם חכמים גדולים, כדי לקנות טלוויזיה ב1000 שקל הם משווים מחירים
ב1000 מקומות ומתייעצים, כדי להיכנס לבורסה ולשים כסף הם חושבים שמספיק כמה דקות הסתכלות על הגרף והם
כבר יודעים בדיוק איפה להיכנס ולאן הוא יגיע.

בכל מקרה, ממליץ לך להיכנס לתחומים בהם למי שאתה עובד מולו (הבורסה והברוקר) אין שום אינטרס לגבי רווח\הפסד שלך, אלא הם מרוויחים עמלות רק מעצם זה שאתה מבצע עסקאות.

@yogevnn כל אחד מאיתנו מושקע בבורסה. עצם זה שאתה מפקיד כסף בבנק או מפקיד כסף לפנסיה או ביטוח מנהלים, הכסף משמש לצורך השקעה.
נכון, אבל יש הבדל בין זה לבין משחק אקטיבי בבורסה. במצבים האלה הבנק כל כך גדול שהוא יכול להרשות לעצמו להפסיד.

אני מניח שמה שהחבר שלך מתכוון זה אותם משקיעים שחושבים שהם מבינים ושמים כסף על מנייה בודדת או לחילופין הופכים למה שמכונה ׳סוחר יומי׳ שמנסה לנצח את השוק ברמה יומית.
נכון, וזה הרושם שקיבלתי מפותח השאלה ולכן אמרתי שאני לא ממליץ.

השקעה בקרן נאמנות או תעודות סל במידה ומשקיעים לטווח רחוק אמורה להניב רווח.
גם נכון, אבל זה לא "המשחק" המיוחל בבורסה. וגם בדרך כלל לא יניב המון תוצאות, בטח לא סכומי עתק

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, ממליץ לך להיכנס לתחומים בהם למי שאתה עובד מולו (הבורסה והברוקר) אין שום אינטרס לגבי רווח\הפסד שלך, אלא הם מרוויחים עמלות רק מעצם זה שאתה מבצע עסקאות.
תוכל לפרט יותר על העניין?
גם אם יש למי שאני עובד מולו אינטרס על הרווח/ ההפסד שלי, איך זה משפיע עלי? אחרי
הכל אני בוחר איפה להשקיע

אם יש למישהו אינטרס לגבי רווח\הפסד שלך, ז"א שהסבירות שהוא ירמה אותך (במיוחד בתחום כמו מסחר במט"ח) גבוהה.
האמת, במסחר במט"ח הפסקתי להתעניין לפני הרבה זמן מהסיבה שכשביררתי על זה בזמנו הבנתי שהתחום פרוץ לחלוטין, כיום
אני לא יודע אם יש מגמת שיפור בעניין הזה.

אני מגיל 15 בתחום, תיקח בחשבון שצריך מעקב יום יומי ויש בזה גם הרבה נפילות.

אם אתה רוצה השקעה לטווח ארוך עם מינימום סיכון (אפשר להגיד כמעט בוודאות רווח מובטח) אז לך על קרנות נאמנות.

אם תרצה אוכל להמליץ לך על כמה שיתנו לך תשואה נאה.
אתה ממליץ על פסגות ? אפשר להרבייח שם ? שווה ללכת איתם ?

אתה ממליץ על פסגות ? אפשר להרבייח שם ? שווה ללכת איתם ?

פסגות זה בית השקעות, בהחלט אפשר להרוויח שם... תבקש מהם השקעה בקרנות השתלמות

במקרה אחותי עובדת שם.
אגב יש לי השקעה קטנה בקרנות נאמנות שלהם
בינתיים תשואה לא רעה
עכשיו אני שם לב שהתמונה לא טובה.

בקיצור, יש לי שם תשואה של 5.05% בתקופה של משהו כמו חצי שנה, שזה לא רע בכלל

קבצים מצורפים

• 20150803_090230_HDR_resized.jpg
    20150803_090230_HDR_resized.jpg
    KB 24.6 · צפיות: 100
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית