הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון עם דלקת בכתף

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אני עם דלקת בכף ימין כבר באזור 4-5 חודשים (בצבא הכול הולך לאט רק עכשיו אחרי ריבים וצעקות קבלתי הפניה ל MRI) ואני רוצה לעשות מסה בכל זאת אז ראיתי ף תוכנית מעניינת שהולכת ככה:
לפני אני רק ירחיב ואומר לכם שאני חזרתי להתאמן ובדקתי את התרגילים לפני וכל מה שאין עליו הערות לא כואב לי בביצוע.

יום ראשון תרגילי בסיס:
סקוואט 5X5- עוד התייעצות איתכם חברה שאני עושה LOW BAR אני מרגיש מתיחה בכתף וישנו כאב יש תחליף?
פרס 4X8 - פה אין לי כאבים תאמת משהו מאוד מוזר
בנץ 4X10 - בעיה פה כי בנץ פרס עושה לי כאבים בזמן ההרמה אולי כדי שנחליף לשכיבות סמיכה? אפשרות שחשבתי עליה היא לוותר על כל תרגילי החזה עד שיתרפא ולהחליף את זה בחתירה עם מוט ואם אני ישאיר בנץ אז זה יהיה עם משקל נוצה
לג פרס 3x10
בטן ותרגילי פזיוטרפיה לכתף

יום שני תרגילי עזר:
מתח בספוציה עם משקל 3X6 ו 1X10
מתח בפולי עליון טיפה מעבר לרוחב כתפיים 4x8-10
דאמבל פולאובר 3X10 אתם בטח שואלים את עצמכם למה אז בגלל שבתרגיל הזה יש מעט גירוי לחזה ורוחב גבי גם אז אמרתי בגלל שלא כואב לי שיהיה איזה גירוי לפחות לחזה עצמו כי גם ככה אין לו פה נפח ועבודה כמעט
הרחקה לצדדים 3x12
יד קדמית 4x8
יד אחורית 4x8
תרגיל או שניים פזיוטרפיה לכתף

יום חמישי תרגילי בסיס:
דדליפט 3x5
פרס 4x8
בנץ 4x10
פרונט סקוואט 3x8
בטן ותרגילי פזיוטרפיה לכתף

יום שישי תרגילי עזר:
מתח בספוציה 4xmax
חתירה עם דאמבלים יד יד 4x10
חתירה במכונה 3x12
שכיבות סמיכה 4xmax
פרפר הפוך לכתף אחורית עם דאמבלים 3x10
יד קדמית 4x10
יד אחורית 2 תרגילים כל אחד 3x10 אני שם שני תרגילים פה כי אין לי כמעט גירוי ליד האחורית בגלל שאין עבודה על החזה וממש מעט על הכתפיים
תרגיל או שניים פזיוטרפיה לכתף

מה דעתכם הערות לשיפור? אשמח לשמוע כל תגובה ובמיוחד כאלה שכבר עברו דלקות ויש להם טיפים
@yonizarkh אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לעניין הזה

נערך לאחרונה:
אין לי מושג מה רשמת פה. אף פעם לא ראיתי את החלוקה הזאת בין בסיס לעזר בין ימים, ובכל מקרה - להתאמן בנפח כזה דורש המון מהמתאמן - וזה אומר קודם כל בריאות מלאה. אתה עם דלקת מתכוון להתאמן כך? לא בא לך שהיא תבריא אף פעם?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה רשמת פה. אף פעם לא ראיתי את החלוקה הזאת בין בסיס לעזר בין ימים, ובכל מקרה - להתאמן בנפח כזה דורש המון מהמתאמן - וזה אומר קודם כל בריאות מלאה. אתה עם דלקת מתכוון להתאמן כך? לא בא לך שהיא תבריא אף פעם?
אתה צודק , החלטתי לקחת הפסקה ולשלב רק תרגילי חיזוק לrc ביחד עם כדורי כורכום

אם לא ראית פיזיותרפיסט - תוציא הפניה מרופא המשפחה. זאתההמלצה הכי טובה שאפשר לתת לך, וזה במקביל לבירור הרפואי. אם נפלת על אחד טוב, הוא יכול לאבחן דברים שרופאים מפספסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית