הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי תוכנית

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אני מתאמן בחדר כושר כבר זמן מה. ולאחרונה התחלתי תוכנית של מארק ריפטו SS. לפני כן עשיתי תוכנית של ארלונד שוויצינגר. שהיא גם טובה אבל נתקעתי בה.
וגם לא היה הסבר מפורט באיך לעשותה נכון. כלומר לא היה זמן מנוחה או מספר חזרות וסטים. (במידה ומישהו פה מכיר את התוכנית ויכול לעזור לי בנקודות אלה אודה לו מאוד). כי כל הזמן הרגשתי עייף ויותר חשוב לא התקדמתי במשקל. אז יכול להיות שהייתי צריך להתאמץ פחות או באופן כללי להוריד הילוך כדי להתקדם.
בכלל איזה תוכנית יותר טובה - הSS או ארלונד שוויצינייגר?
אני פשוט מחפש תוכנית לכח וגם חיטוב. וה- SS ניראת לי רק לכח.
אולי מישהו פה מכיר תוכנית כזאת?

בכלל איזה תוכנית יותר טובה - הSS או ארלונד שוויצינייגר?
קוראים לו שוורצנגר..
התשובה לשאלה איזה תכנית טובה יותר משתנה בין אנשים, זה תלוי ברמה של מתאמן ובמטרות שלו. למתאמן שלפני שבועיים דרך בחדר כושר לא תתאים אותה תכנית כמו למפתח גוף ברמה גבוהה, ולאותו מפתח גוף לא תתאים תכנית של פאוורליפטר ברמה גבוהה.
אני פשוט מחפש תוכנית לכח וגם חיטוב. וה- SS ניראת לי רק לכח.
תכנית לחיטוב נמצאת בעיקר במטבח. בתור מתאמן מתחיל אפשר להתחזק גם בSS בהתחלה אחר כך תצטרך או להחליף תכנית או להתקדם לא כל אימון. כשתמצה את הSS תוכל לעשות את הלינארית של ביל סטאר עד סוף החיטוב, או כמו שאמרתי להישאר עם הצורה של SS פשוט לחתוך את ההתקדמות.
כל זה נאמר בהנחה שאתה מתאמן מתחיל (בלי קשר לכמה זמן אתה מתאמן) ויודע לבצע סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס בטכניקה טובה.
יעזור אם תתן נתונים עליך. מה הגובה? משקל? גיל? משקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
משקל 68-70 קילו
גיל 30
משקלי עבודה - נמוכים כמו שרק מתחיל יודע (חחח)
גובה : 178 ס''מ

העניין הוא שהתוכנית של שוורצנגר טובה גם לגם. אבל היא עובדת על התשה ועומס יתר. כמובן שצריך להתרגל לזה אבל זה קשה. ויצא שבמהלכה הייתי תקוע על משקלים נמוכים כל הזמן כי לא היה לי זמן לנוח. כנראה שלא נתתי לעצמי לנוח מבחינת עומס (ולא שעות שינה). שלא תבין לא נכון, אני בעד התוכנית כי היא מכילה תרגילי פווארליפטינג וגם שרירי עזר רגילים. האם היא הכי טובה? לא יודע. כי לא מכיר. יש שם תרגילים קשים שלא עשיתי כמו קלין-פרס וגם פוש-פרס כי לא ידעתי וגם כי לא היה לי כח. אוהב את הסקוואט ודדליפט ועושה אותם די בסדר.
אבדוק את התוכנית הלינארית של ביל סטאר ואראה מה שם. ויש עוד משהו. במהלך התוכנית של שוורצנגר נפצעתי בגב בגלל העומס. אז יש חשש מסויים לחזור אליה. כרגע עושה SS אבל לא אוהב את הרעיון שאין חיטוב כלשהו שם.

משקל 68-70 קילו
גיל 30
משקלי עבודה - נמוכים כמו שרק מתחיל יודע (חחח)
גובה : 178 ס''מ

העניין הוא שהתוכנית של שוורצנגר טובה גם לגם. אבל היא עובדת על התשה ועומס יתר. כמובן שצריך להתרגל לזה אבל זה קשה. ויצא שבמהלכה הייתי תקוע על משקלים נמוכים כל הזמן כי לא היה לי זמן לנוח. כנראה שלא נתתי לעצמי לנוח מבחינת עומס (ולא שעות שינה). שלא תבין לא נכון, אני בעד התוכנית כי היא מכילה תרגילי פווארליפטינג וגם שרירי עזר רגילים. האם היא הכי טובה? לא יודע. כי לא מכיר. יש שם תרגילים קשים שלא עשיתי כמו קלין-פרס וגם פוש-פרס כי לא ידעתי וגם כי לא היה לי כח. אוהב את הסקוואט ודדליפט ועושה אותם די בסדר.
אבדוק את התוכנית הלינארית של ביל סטאר ואראה מה שם. ויש עוד משהו. במהלך התוכנית של שוורצנגר נפצעתי בגב בגלל העומס. אז יש חשש מסויים לחזור אליה. כרגע עושה SS אבל לא אוהב את הרעיון שאין חיטוב כלשהו שם.
אין שום סיבה שתעשה תוכנית של מפלצת סטירואידים כשמשקלי העבודה שלך הם של ילד.
תעשה SS תחזור גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית