הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 140 דדליפט

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
בסדר, כשאני עם פול מוזיקה כיפות ומנסה להיות ברייג' מקסימלי לא בדיוק מעניין אותי הגב מעניין אותי שהחזרה תושלם
תודה

גישה מצוינת.

• פותח/ת השרשור
גישה מצוינת.
אל תהפוך לי את זה פה לדיון של 7 עמודים וגם אל תגיב לתגובה הזאת בבקשה, יש בפורום הרבה אנשים שמושכים עם גב הרבה יותר עגול משלי על בסיס קבוע. זה סך הכל 1rm אני חושב שאפשר להחליק את זה

אל תהפוך לי את זה פה לדיון של 7 עמודים וגם אל תגיב לתגובה הזאת בבקשה, יש בפורום הרבה אנשים שמושכים עם גב הרבה יותר עגול משלי על בסיס קבוע. זה סך הכל 1rm אני חושב שאפשר להחליק את זה

1RM זה לא תירוץ לסטאפ גרוע. אם הגב היה מתעגל בזמן המשיכה לא הייתי אומר כלום.

1RM זה לא תירוץ לסטאפ גרוע. אם הגב היה מתעגל בזמן המשיכה לא הייתי אומר כלום.
אני דווקא הייתי אומר שאני לא מבין למה בן 15 מבצע 1rm כשזה 140.

אני לא מתאמן על סינגלים, סיימתי תוכנית ובדקתי 1rm
כן, תוכנית של 5*5 בדדליפט.
בלי קשר שזה שגוי מלכתחילה לעשות תוכנית לדדליפט כשאתה יכול וצריך פשוט להתקדם ליניארית בכללי, בהכל.

• פותח/ת השרשור
כן, תוכנית של 5*5 בדדליפט.
בלי קשר שזה שגוי מלכתחילה לעשות תוכנית לדדליפט כשאתה יכול וצריך פשוט להתקדם ליניארית בכללי, בהכל.
מצטער לבשר לך שהתוכנית הזאת העלתה לי את המשק לים בצורה הכי טובה שאי פעם התקדמתי (אפשר להתווכח על למה, אבל זה לא משנה כרגע)
אני מתקדם וזה מה שחשוב

מצטער לבשר לך שהתוכנית הזאת העלתה לי את המשק לים בצורה הכי טובה שאי פעם התקדמתי (אפשר להתווכח על למה, אבל זה לא משנה כרגע)
אני מתקדם וזה מה שחשוב
כן, כבר עברנו על זה בדיון הקודם.
מה עכשיו? תעבור ל10*10 כדי להמשיך להתקדם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית