עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר, כשאני עם פול מוזיקה כיפות ומנסה להיות ברייג' מקסימלי לא בדיוק מעניין אותי הגב מעניין אותי שהחזרה תושלם
תודה
אל תהפוך לי את זה פה לדיון של 7 עמודים וגם אל תגיב לתגובה הזאת בבקשה, יש בפורום הרבה אנשים שמושכים עם גב הרבה יותר עגול משלי על בסיס קבוע. זה סך הכל 1rm אני חושב שאפשר להחליק את זהגישה מצוינת.
זו בדיוק הבעייה.בסדר, כשאני עם פול מוזיקה כיפות ומנסה להיות ברייג' מקסימלי לא בדיוק מעניין אותי הגב מעניין אותי שהחזרה תושלם
תודה
אל תהפוך לי את זה פה לדיון של 7 עמודים וגם אל תגיב לתגובה הזאת בבקשה, יש בפורום הרבה אנשים שמושכים עם גב הרבה יותר עגול משלי על בסיס קבוע. זה סך הכל 1rm אני חושב שאפשר להחליק את זה
לגבי זה אתה צודק1RM זה לא תירוץ לסטאפ גרוע. אם הגב היה מתעגל בזמן המשיכה לא הייתי אומר כלום.
אני דווקא הייתי אומר שאני לא מבין למה בן 15 מבצע 1rm כשזה 140.1RM זה לא תירוץ לסטאפ גרוע. אם הגב היה מתעגל בזמן המשיכה לא הייתי אומר כלום.
אני דווקא הייתי אומר שאני לא מבין למה בן 15 מבצע 1rm כשזה 140.
למה לא? מה פסול בלבדוק מדי פעם משקל מקסימלי?אני דווקא הייתי אומר שאני לא מבין למה בן 15 מבצע 1rm כשזה 140.
תודה, בד''כ אני לא עובד איתה, רק חגרתי כי זה סינגליםהחגורה מפריעה לך, הייתי עובד קצת בלעדיה ולומד להיכנס לסטאפ.
בכל מקרה, כל הכבוד על המשקל.
אז לא הבנתי מה הבעיה, שהוא בן 15 או שזה 140?אני דווקא הייתי אומר שאני לא מבין למה בן 15 מבצע 1rm כשזה 140.
חחחחח הבעיה שאני חלשאז לא הבנתי מה הבעיה, שהוא בן 15 או שזה 140?
הבעייה היא שזה לא פרודוקטיבי להתאמן על סינגלים ברמה שלו.אז לא הבנתי מה הבעיה, שהוא בן 15 או שזה 140?
אני לא מתאמן על סינגלים, סיימתי תוכנית ובדקתי 1rmהבעייה היא שזה לא פרודוקטיבי להתאמן על סינגלים ברמה שלו.
כן, תוכנית של 5*5 בדדליפט.אני לא מתאמן על סינגלים, סיימתי תוכנית ובדקתי 1rm
בסך הכל בדק y u heff to be mad ,RM1כן, תוכנית של 5*5 בדדליפט.
בלי קשר שזה שגוי מלכתחילה לעשות תוכנית לדדליפט כשאתה יכול וצריך פשוט להתקדם ליניארית בכללי, בהכל.
מצטער לבשר לך שהתוכנית הזאת העלתה לי את המשק לים בצורה הכי טובה שאי פעם התקדמתי (אפשר להתווכח על למה, אבל זה לא משנה כרגע)כן, תוכנית של 5*5 בדדליפט.
בלי קשר שזה שגוי מלכתחילה לעשות תוכנית לדדליפט כשאתה יכול וצריך פשוט להתקדם ליניארית בכללי, בהכל.
כן, כבר עברנו על זה בדיון הקודם.מצטער לבשר לך שהתוכנית הזאת העלתה לי את המשק לים בצורה הכי טובה שאי פעם התקדמתי (אפשר להתווכח על למה, אבל זה לא משנה כרגע)
אני מתקדם וזה מה שחשוב
תצחק, אבל היום מישהו בחדר כושר סיפר לי שזה התוכנית שלו. 😣😣כן, כבר עברנו על זה בדיון הקודם.
מה עכשיו? תעבור ל10*10 כדי להמשיך להתקדם?