הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון קצת סדר בבלאגן

שיי33

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
שלום , חפרתי פה בפורום בכל מיני נושאים שאנשים פרסמו פה בנוגע לאבקת חלבון ודי התבלבלתי ולא ראיתי תשובה מספקת
השאלה שלי היא כזאת:
אני בן 26 במהלך ה4 חודשים האחרונים התאמנתי לפי התוכנית של טוני הורטון שנקראת p90x כולל תוכנית תזונה שלו עד כה ירדתי ממשקל 87 ל69 ( נכון עד לפני שבועיים ) זו תוכנית מאוד תובענית 6 ימי אימון כולל תוזנה עתירת חלבונים - 50% חלבון, 30% פחמימות ,20% שומן. חלק מהתפריט המוצע הוא אבקת חלבון להשלמת הארוחות ( אוכל 5 ארוחות ביום) עד כה לא השתמשתי אבל זה די קשה לאכול כל יום ביצים חזה עוף וטונה לכן החלטתי לקנות אבקת חלבון. הבנתי שכדאי לי לקנות את האבקת חלבון שהיא רק חלבון בלי פחמימות( כ1%) ושומנים בגלל שצורך מעט פחמימות ובתקופת ירידה במשקל . מצאתי את אבקת החלבון איזו פלקס 32 | 32 Iso Plex שפה בפורום ראיתי כאלה שאמרו שהחברה הזאת נראית להם חשודה והם לא ממליצים ( אשמח לשמוע אולי משהו השתנה) אז בדקתי עוד אבקות והבעיה שנתקלתי בה היא שאני שומר כשרות לפי העצות שראיתי פה אתם לא ממליצים לקנות את החלבון הישראלי ( רוב התגובות) ולכן אני אובד עצות אשמח לקצת סדר בבלאגן ואולי יש פה כאלה ששומרים כשרות והם מצאו איזה אבקב שמתאימה . דבר נוסף אני באמת צריך אבקה שהיא רק חלבון ללא פחמימות ושומנים או שאפשר להתפשר.
דרך אגב התקשרתי לישראל בודי והעלתי מולם את אותו שאלה והם ייעצו לי לקנות את הפרובדי הסבירו לי שזה תחת פיקוח גם ישראלי וגם בן לאומי וכשר
תודה רבה

פי העצות שראיתי פה אתם לא ממליצים לקנות את החלבון הישראלי
יש כאן כמה בודדים שלא ממליצים ממה שראיתי, וגם לא מספקים סיבה מספיק טובה אלא רק "זה ישראלים בטוח עובדים עלינו" או דברים בסגנון. דווקא ממה שהבנתי האבקה של אקסטרים (ישראלית) היא סבבה מבחינת איכות, אני יודע שהמבחינת טעם כן כי קניתי לא מזמן שני פחים. אולי @AminoShop יוכלו לספר לך עוד על חלבון כשר ואיכותי.
דבר נוסף אני באמת צריך אבקה שהיא רק חלבון ללא פחמימות ושומנים או שאפשר להתפשר.
תראה, יש אבקה שהיא חלבון והרבה פחמימה, שזה נקרא "גיינר" ולא "אבקת חלבון" שהיא באה לעזור למישהו שרוצה לעלות במשקל וקשה לו לאכול הרבה קלוריות, אז אפשר ככה לשתות שייק של הרבה קלוריות. אני מניח שזה לא מה שאתה צריך כי אתה רוצה לרדת במשקל (אגב מה הגובה שלך שאתה רוצה לרדת עוד מ 69 קילו?)
אבקת חלבון היא אבקה שמורכבת ברובה מחלבון ויש גרמים בודדים של פחמימה ושומן (קצת משתנה בין האבקות השונות). יש אבקות איזו למיניהן ששם יש 0 או כמעט 0 פחמימה או שומן אבל בד"כ הן יותר יקרות משמעותית מאבקות חלבון "רגילות". אם אין לך רגישות ללקטוז אני מציע ללכת על אבקת חלבון רגילה, כי כמה גרמים בודדים של פחמימה בכל מנה זה ממש לא מה שיעשה לך את ההבדל בין תזונה טובה ללא טובה (קח בחשבון גם שאתה כנראה לא שותה 10 מנות ביום כלומר נגיד 7 גרם פחמימה יותר או פחות זה לא הבדל ששווה לשלם יותר עליו).

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית