הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקווט מרגיש כמו אירובי

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך

Y0na

משתמש פעיל
415
65
נק' מוניטין:
137
415
65
חזרתי להתאמן לפני שבועיים וחצי בערך-שלושה שבועות ותמיד הייתה לי בעיה בסקווט שהוא מרגיש לי כמו אירובי(דופק מאוד גבוה) וזה משפיע על העבודה של הרגליים, כי אני יכול להרים עוד משקל אבל הדופק מפריע
המשקל כרגע 50 קילו ואני עובד ל3X6-8. סקווט LB הטכניקה טובה אני עובד עם מאמן שבאמת מבין משהו מהאימונים(ממליץ על SS וכל תרגילי הבסיס. ידע מעולה יש לו). אני תמיד לפני כל חזרה לוקח נשימה עמוקה, שומר אותה ומכווץ ורק בסוף החזרה אני משחרר אוויר. הבעיה שאחרי חזרה-2 הדופק נורא גבוה וקשה לי להתקדם. אני בטוח שאני יכול להוסיף עוד קצת משקל על המוט לולא הדופק הגבוה
אם זה רלוונטי, אין לי ממש כושר והסיבולת לב ריאה שלי מאוד נמוכה. אני מתאר לעצמי שאני לא יכול לרוץ רצוף יותר מ4-5 דקות חחח

מה אתם אומרים? אני יכול להמשיך לעלות יותר משקל אבל זה נורא מגביל אותי. אני נח בין סט לסט 2 דקות וגם אז הדופק לא לגמרי חזר לדופק רגיל ללא מאמץ

קראתי מה שרשום זה שאירובי זה ריצות אופניים וכל זה.
אנאירובי זה משקולות ותרגילי כוח.
אני צודק אם לא תסביר
פעילות אירובית מתרחשת באמצעות חמצן זה מאפשר עבודה לאורך זמן בדופק נמוך יחסית.
פעילות אנאירובית מתרחשת באמצעות מערכת שנקראת קריאטין פוספט ופירוק גלוקוז, זה עבודה בדופק גבוה יחסית ואפשר להתמיד בה לזמן קצר.

• פותח/ת השרשור
מת על התגובות שלך.
תגיד יונה אתה מתאמן בפרופיט?
לא אחי למה?
פעילות אירובית מתרחשת באמצעות חמצן זה מאפשר עבודה לאורך זמן בדופק נמוך יחסית.
פעילות אנאירובית מתרחשת באמצעות מערכת שנקראת קריאטין פוספט ופירוק גלוקוז, זה עבודה בדופק גבוה יחסית ואפשר להתמיד בה לזמן קצר.
דעתך שכדאי להתחיל לעבוד מעט אירובי? גם לשפר את עניין הדופק וגם כמובן קצת ריצה לא תזיק לבריאות אני מניח חחחח
(הסיבולת שלי גרועה..בספק אם אני יכול לרוץ במשך יותר מ3 דקות)

לא אחי למה?

דעתך שכדאי להתחיל לעבוד מעט אירובי? גם לשפר את עניין הדופק וגם כמובן קצת ריצה לא תזיק לבריאות אני מניח חחחח
(הסיבולת שלי גרועה..בספק אם אני יכול לרוץ במשך יותר מ3 דקות)
כושר אירובי לא יוריד לך את הדופק בעת ביצוע הסקוואט, אולי הוא יוכל לעזור בהורדת הדופק בין הסטים.
בכל מקרה, אני תמיד ממליץ לעבוד על אירובי.

• פותח/ת השרשור
כושר אירובי לא יוריד לך את הדופק בעת ביצוע הסקוואט, אולי הוא יוכל לעזור בהורדת הדופק בין הסטים.
בכל מקרה, אני תמיד ממליץ לעבוד על אירובי.
כן לזו הייתה הכוונה..אני מניח שאני יתחיל קצת הן בגלל הורדת הדופק והן בגלל בריאות. הבעיה זה להשלים את הקלוריות כי גם ככה קשה לי עם מכסת הקלוריות היומית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית