עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יוביל לפציעה!.. ותדבוק בהתחלה רק בבנצ ופרס לא צריך את הפרפר אם אתה ממש רוצה תשאיר את ההנפות ..שלום, איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב ויכול להוביל לפציעה בכתף,
אם אני עושה בנץ 3X8 ופרפר 2X12 לחזה, ומילטרי פרס 2X8 והרחקה לצדדים 2X10 לכתף באימון A
זה בסדר או יכול להוביל לפציעה בכתף ?
זה מה שקורה בכל תכנית FBW , כך שקשה להאמין שזה מתכון לפציעה. הבעיה היא שהכתפיים עובדות גם בלחיצות חזה, כך שיש חשש לעייפות יתר שלהן וזה באמת עלול להוביל לפציעה, אבל בעומסים סבירים זה לא אמור לקרות.איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב
זה לא עניין של פציעה אלה העובדה שאתה פותח בתרגיל הכי חשוב לך בכל קבוצת שרירים ולכן עם עשית בנץ, הפרסים שלך יהיו חלשים יותר ולהפך. אם מה שחשוב לך זה נטו נפח ולא כח אפשר להכניס את שניהםשלום, איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב ויכול להוביל לפציעה בכתף,
אם אני עושה בנץ 3X8 ופרפר 2X12 לחזה, ומילטרי פרס 2X8 והרחקה לצדדים 2X10 לכתף באימון A
לא יודע אם זה יוביל לפציעה, אבל בטוח שזה לא יעיל במשקלים כבדים.שלום, איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב ויכול להוביל לפציעה בכתף,