הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כתף וחזה באותו אימון - האם זה בסדר ?

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום, איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב ויכול להוביל לפציעה בכתף,
אם אני עושה בנץ 3X8 ופרפר 2X12 לחזה, ומילטרי פרס 2X8 והרחקה לצדדים 2X10 לכתף באימון A
זה בסדר או יכול להוביל לפציעה בכתף ?

שלום, איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב ויכול להוביל לפציעה בכתף,
אם אני עושה בנץ 3X8 ופרפר 2X12 לחזה, ומילטרי פרס 2X8 והרחקה לצדדים 2X10 לכתף באימון A
לא יוביל לפציעה!.. ותדבוק בהתחלה רק בבנצ ופרס לא צריך את הפרפר אם אתה ממש רוצה תשאיר את ההנפות ..

איפשהו קראתי שלאמן כתף וחזה באותו אימון זה לא טוב
זה מה שקורה בכל תכנית FBW , כך שקשה להאמין שזה מתכון לפציעה. הבעיה היא שהכתפיים עובדות גם בלחיצות חזה, כך שיש חשש לעייפות יתר שלהן וזה באמת עלול להוביל לפציעה, אבל בעומסים סבירים זה לא אמור לקרות.

אפשר לעשות אבל תמיד כדאי לעשות הפרדה בין חלקי הגוף לקבלת התוצאות הטובות ביותר, אם יש לך מטרה שונה תוכל לשלב ביניהם

זה לא עניין של פציעה אלה העובדה שאתה פותח בתרגיל הכי חשוב לך בכל קבוצת שרירים ולכן עם עשית בנץ, הפרסים שלך יהיו חלשים יותר ולהפך. אם מה שחשוב לך זה נטו נפח ולא כח אפשר להכניס את שניהם

לא יודע אם זה יוביל לפציעה, אבל בטוח שזה לא יעיל במשקלים כבדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית