הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ abcd

https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
בנוגע לתכנית האחרונה המוצעת שם, האם היא התוכנית האופטימלית לתקופת מסה? והאם זה אפשרי להעלות את מספר האימונים ל5 פעמים בשבוע במקום 4? תודה מראש על העזרה
ראית שכתוב שמדובר בתוכנית מתקדמת או שדילגת על הקטע הזה?
איזה רמת מתאמן אתה מגדיר את עצמך? מתחיל/בינוני/מתקדם?
ולא, התוכנית מיועדת ל-4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
יש לי שנתיים במכון, יש עליות וירידות בגלל תקופת המבחנים שמכניסה אותי לרעב.. אבל בעקרון זה לא קפיצה לתכנית מתקדמת

יש לי שנתיים במכון, יש עליות וירידות בגלל תקופת המבחנים שמכניסה אותי לרעב.. אבל בעקרון זה לא קפיצה לתכנית מתקדמת
מתאמן מתקדם זה לא לפי ותק זה לפי משקלי עבודה יכולת התאוששות מאימון לאימון כלומר העלאת משקלי עבודה מתאמן מתחיל יכול לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון מתאמן בינוני מעלה כל שבוע ......
שליטה בטכניקה

ראית שכתוב שמדובר בתוכנית מתקדמת או שדילגת על הקטע הזה?
איזה רמת מתאמן אתה מגדיר את עצמך? מתחיל/בינוני/מתקדם?
ולא, התוכנית מיועדת ל-4 פעמים בשבוע
אתה מודע לזה שלעשות ABCD פחות מ6 פעמים בשבוע זה לא חכם נכון?

אתה מודע לזה שלעשות ABCD זה לא חכם נכון?
לי ולך אולי לא. אבל לא חסרים גם מתאמנים מוזרקים או מתקדמים מאוד שדורשים פיצול גבוה כדי להמשיך להתקדם ואם כבר הם עובדים בABCD אז עדיף להם לעשות את זה בטווח אימונים שיתן גירוי שבועי מספק.

• פותח/ת השרשור
אז מה הייתם ממליצים לאחד שלא מוזרק- עם משקלים נמוכים יחסים אבל טכניקה טובה? (משקלים היו גבוהים בעבר, חזרו להיות נמוכים). אגב, לא הכל צריך להתפתח לריב, אפשר לדבר גם בלי לצעוק על אמא

אז מה הייתם ממליצים לאחד שלא מוזרק- עם משקלים נמוכים יחסים אבל טכניקה טובה? (משקלים היו גבוהים בעבר, חזרו להיות נמוכים). אגב, לא הכל צריך להתפתח לריב, אפשר לדבר גם בלי לצעוק על אמא
SS

SS

לי ולך אולי לא. אבל לא חסרים גם מתאמנים מוזרקים או מתקדמים מאוד שדורשים פיצול גבוה כדי להמשיך להתקדם ואם כבר הם עובדים בABCD אז עדיף להם לעשות את זה בטווח אימונים שיתן גירוי שבועי מספק.
בשביל זה עושים ABC .

אז למה משה שם את התוכנית בפורטל אם אין לאף אחד טעם לעשות אותה?
זה שאין טעם לעשות אותה זה משהו אחר ולא לזה התכוונתי, אבל אתה מוזמן לשאול את משה בעצמך.
התכוונתי לזה שמי שירצה לתת יותר נפח יעשה תוכנית ABC שבה עובדים כל השרירים הגדולים פעמיים בשבוע. בתוכנית הספציפית הזאת עובדים על השרירים הגדולים פעם אחת בשבוע (עם נפח גדול יותר בכל אימון) - פשוט כי ככה בנויה התוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית