הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר בSS

אני אישית באימון ביום חמישי, שאחריו יש יומיים מנוחה, יעשה עוד 2 סטים לבטן ולתאומים, עד שאני יגיע למצב שקשה לי להתאושש, ואז אני יוריד.

פעם בשבוע תאומים
ככל שהסקווט גבוה יותר וככל שאני אוכל יותר אני מרגיש שהסט נעשה מיותר יותר...

מתח כיף להוסיף לתוכנית בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
והידדיים גדולות גם בלי עבודה ישירה עליהם?
מילא האחורית שעובדת בלחיצות.אבל מה עם הקדמית.

אפשר להחליף את הפאור קלין במתח או BOR?

לא, לדעתי אי אפשר להחליף. או שתעשו את התוכנית או שתפסיקו לחרבש.
פתוח הפוסט, עזוב את הידיים והתאומים בשקט. אתה צריך להתרכז בדברים עיקרים, בעיקר בסקוואט.
אחרי שהסקואט שלך יהיה פ 1.5 לפחות ממשקל גוף תתחיל להוסיף ידיים באימון האחרון של השבוע, אם הרגשת שזה לא מפריע לך ואתה עדין מתאושש יפה אז תוסיף ותעשה פעמים בשבוע בכל פעם שני סטים.
אם אתה מרגיש אחרי אימון שלא התעייפת ואתה ממש מרגיש צורך להרגיש פאמפ ביד קידמית אז בצע 2-3 סטים של מתח. אבל אתה לא מוותר על פאור קלין !!!

אחרי שהסקוואט עובר 1.5 ממשקל גוף חיינו משתנים אה?
מוסיפים ידיים, שמים חגורה, ממש מהפך אה?

הודעה ראשונה שלך בפורום שלא מטומטמת לחלוטין .
אין ל1.5 שום משמעות , למי שיש כח לעשות תרגילי עזר שיעשה אותם .
החגורה לא חובה בשום משקל ...

אין ל1.5 שום משמעות , למי שיש כח לעשות תרגילי עזר שיעשה אותם .

מיותר, אין טעם לעשות תרגילי עזר כשאין צורך בהם. ומה שבטוח שאפשר להגיע לסקוואט פי 1.5 לחזרות בלי תרגילי עזר. לדעתי, ישנה חשיבות של תרגילי עזר בהתקדמות בשלבים מאוחרים יותר. אך כמתאמן מתחיל שאין לו כוח בסיס סתם מאריך התאוששות.

מיותר, אין טעם לעשות תרגילי עזר כשאין צורך בהם. ומה שבטוח שאפשר להגיע לסקוואט פי 1.5 לחזרות בלי תרגילי עזר. לדעתי, ישנה חשיבות של תרגילי עזר בהתקדמות בשלבים מאוחרים יותר. אך כמתאמן מתחיל שאין לו כוח בסיס סתם מאריך התאוששות.

אני מסכים איתך .
אבל עוד פעם 1.5 זה סתם מספר הגעתי אליו בערך חודש אחרי שנכנסתי לחדר כושר .

בקשר לתרגילי עזר כמות הנזק שיגרמו לחציות צרפתיות ,מקבילים , תאומים או קרלס .
לדעתי לא תשפיע על כלום בטח כאשר המשקלים מאוד נמוכים .

רוב האנשים פה רוצים להכניס את התרגילי עזר לא על מנת להשתפר אלא בשביל ההרגשה הטובה שלהם ...

בקשר לתרגילי עזר כמות הנזק שיגרמו לחציות צרפתיות ,מקבילים , תאומים או קרלס .

תלוי באיזה עצימות תבצע את אותם התרגילים ובאיזה תדירות.

רוב האנשים פה רוצים להכניס את התרגילי עזר לא על מנת להשתפר אלא בשביל ההרגשה הטובה שלהם ...

אני חושב שהרגשה טובה יותר שאתה מוסיף יותר משקל למוט מתחזק וגודל מאשר מפמפ ביספס עם משקולות של 12 ק"ג.

לא מכיר דרך לעשות קרלס עצימים או עבודה לתאומים אבל סבבה (אני לא מדבר על אנשים שמכניסים עוד אימון בסוף אלא 2-3 סטים לידיים וקצת בטן ) .
ההרגשה היא שלך אין לי מה לעשות את זה .

מה שאני למדתי בנושא הזה שאנשים צריכים בהתחלה לעשות כמה תרגילי עזר שהם רוצים בסוף האימון בדרך כלל התרגילים האלה נופלים די מהר מתי שהם מגיעים לשלבים הכבדים .

לא מכיר דרך לעשות קרלס עצימים או עבודה לתאומים אבל סבבה (אני לא מדבר על אנשים שמכניסים עוד אימון בסוף אלא 2-3 סטים לידיים וקצת בטן ) .

תרגילי עזר זה לא בהכרח קרלס. תעשה מקבילים עם 60 ק"ג 3 פעמים בשבוע ותגיד לי אם זה לא משפיע לך על ההתאושות (בעצם אתה מוזרק אתה לא פונקציה).

מה שאני למדתי בנושא הזה שאנשים צריכים בהתחלה לעשות כמה תרגילי עזר שהם רוצים בסוף האימון בדרך כלל התרגילים האלה נופלים די מהר מתי שהם מגיעים לשלבים הכבדים .

תרגיל עזר נועד לשפר נקודות מסיומות בשלבים בהם אתה לא מסוגל להתקדם בתרגיל ע" ביצוע את אותה התנועה בלבד. כשאתה מסוגל להשתפר מבלי תרגילי עזר ולהוסיף משקל מה הטעם בלעשות אותם ?

אני רק רוצה להבין בדיוק למה הכוונה, אני מבין שלעשות מקבילים יכול לעזור לך לנעול יותר משקל עם הטרייספס בלחיצות, אבל לאיזה תרגיל כפיפת מרפקים יכולה לעזור? אחרי הכול בספר גם רשום על התרגיל הזה בין היתר, אני פשוט רוצה להבין את המטרה של התרגילים האלה חוץ מעבודה למטרות אסתטיקה ✌️

שעה זה רק לסקוואטים , הגזמה אבל אימון של שעה הוא מאוד קצר .
מישל אני מסכים איתך לחלוטין רק הוספה של תרגילי עזר קלים לא תשנה כלום , ועבודת מקבילים כמו שתיארת מזכירה יותר אימון ME מאשר עבודה לתרגילי עזר שבדרך כלל מבוצעים בטווח ומשקלים של פאמפ .

מטרות תרגילי עזר- קרא כל דבר של ווסט סייד הם המומחים בתחום הזה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית