הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
כמה שאלות.

1. האם בכל מנת חלבון שאני לוקח באבקה.. זאת אומרת סקופ ומים להוסיף ביצה אחת ( גם חלבון וגם חלמון עם קצת קרח זה בסדר?) זה הרי גם אקסטרה חלבון..

2. אני קראתי המון בעניין הזה והאמירה שבבוקר שקמים אם לא אוכלי נוצר מצב קטבולי המון מחקרים מפריכים את זה.. אז למה כולם אומרים שחשוב לאכול בבוקר?

3. גם לגבי לאכול 3 שעות. ישנו אתר שנקרא LEANGAINS שאומר שלצום יש יעילות גבוהה מאוד והוא משפר מטבוליזם ותורם גם ליציבות מסת השריר, אז למה בעצם אומרים לאכול כל 3 שעות?

ואחת לתמיד, האם לספור קלוריות זה נכון או שפשוט צריך לשים לב לחלבון ולאכול כמה שאפשר?

האם בכל מנת חלבון שאני לוקח באבקה.. זאת אומרת סקופ ומים להוסיף ביצה אחת ( גם חלבון וגם חלמון עם קצת קרח זה בסדר?) זה הרי גם אקסטרה חלבון..
לאיזה מטרה? אם אתנ שואל אם אפשר אז כן, יכול להיות שמסוכן כי הביצה חיה.
אם אתה שואל אם צריך, אז לא.

2. אני קראתי המון בעניין הזה והאמירה שבבוקר שקמים אם לא אוכלי נוצר מצב קטבולי המון מחקרים מפריכים את זה.. אז למה כולם אומרים שחשוב לאכול בבוקר?
כי הרבה אנשים מבססים את הדעות שלהם (גם רופאים כללים) על סמך מחקרי ynet למיניהם ומסתכלים רק על הכותרת

גם לגבי לאכול 3 שעות. ישנו אתר שנקרא LEANGAINS שאומר שלצום יש יעילות גבוהה מאוד והוא משפר מטבוליזם ותורם גם ליציבות מסת השריר, אז למה בעצם אומרים לאכול כל 3 שעות?
אותה סיבה, אין שום חשיבות לאכול כל x שעות. העיקר שתאכל את הקלוריות היומיות

ואחת לתמיד, האם לספור קלוריות זה נכון או שפשוט צריך לשים לב לחלבון ולאכול כמה שאפשר?
לספור, אבל לא צריך על הגרם, גם ככה כל החישובים הם לא מדוייקים וגלישה קטנה לפה או לשם לא תעשה כלום.

אני מעדיף לחשב פעם אחת, לבנות תפריט עם כמה חלופות לכל מאכל ולרוץ איתו, ככה אין צורך בשום חישוב

בנוגע לאכילה של ה-3 שעות, זה משהו שמאוד חשוב דווקא.
צריך לאכול כל 3 שעות חלבון + פחמימה
זה עוזר למנוע פירוק שריר

זה עוזר למנוע פירוק שריר
פירוק שריר לא קורה כל כך מהר,אם אני זוכר נדרש קצת יותר זמן לשריר להתפרק מאשר 6 שעות צום
https://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

זה עוזר למנוע פירוק שריר
מה שאמרת עכשיו שווה ערך ל"צריך לקרוא ספר כל 3 שעות אחרת תתחיל לשכוח איך לקרוא".

• פותח/ת השרשור
זה עוזר למנוע פירוק שריר

פירוק שריר לא קורה כל כך מהר,אם אני זוכר נדרש קצת יותר זמן לשריר להתפרק מאשר 6 שעות צום
https://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

מה שאמרת עכשיו שווה ערך ל"צריך לקרוא ספר כל 3 שעות אחרת תתחיל לשכוח איך לקרוא".

אומרים שצום לסירוגין אפילו עוזר לבניית שריר.
כמו IF של LEANGAINS שזה 8 שעות אכילה 16 שעות צום.. אבל זה יותר לחיטוב מאשר למסה.

• פותח/ת השרשור
יש המון מחקרים רשמיים על כך.

אני ביעוץ אצל מישהו מהתחום בין הטובים שיש
עם תוצאות מעולות,
זה מה שאני לומדת ממנו.
לא אני לא קמה לאכול בלילה אבל אפשר לאכול חלבון כמו קזאין שיש לו השפעה חיובית על הסיפור
גם אם אתם לא חושבים שזה נכון
אין צורך ליפול על אנשים
אני רואה תוצאות מעולות בשיטה הזאת
לפני זה ההייתי בשיטה אחרת ולא הגעתי לשום תוצאה כמו זאת

עם תוצאות מעולות,
זה מה שאני לומדת ממנו.
לא אני לא קמה לאכול בלילה אבל אפשר לאכול חלבון כמו קזאין שיש לו השפעה חיובית על הסיפור
אין צורך ליפול על אנשים
השאלה היא איך את יודעת שזה בדיוק הדבר שעושה את ההבדל? זה לא שיש לך דרך לבודד משתנים. יש עוד עשרות דברים אחרים שמשפיעים על הגוף שלך ונותנים לך את התוצאות שאת רואה אז איך בדיוק את יכול להגיד שמה שאנחנו טוענים שלא נכון הוא בדיוק הדבר שמראה לך תוצאות?

• פותח/ת השרשור
מישהו אמר פלסבו? חח

עם תוצאות מעולות,
זה מה שאני לומדת ממנו.
אין צורך ליפול על אנשים
אני גם רואה תוצאות מעולות, ואני לא אוכל כל 3 שעות, ואפילו לא קרוב ללאכול מסודר. רק מגיע לערכים הרצויים בסוף היום.
מה המסקנה?

Back
למעלה תחתית