הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין muscltech platinum

UpStream

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
קניתי היום את המולטי הזה באמינושופ, איך הוא?
והאם המחיר יחסית משתלם לארץ, עלה לי 130.

תודה

למחירי הארץ הוא משתלם מאוד, הכי זול הוא נמכר 199 ש״ח. ברור שאם היה מזמין מחול היה יוצא לו יותר זול וגם כי הוא לא היה משלם על זה מעמ.
אנחנו משלמים למישהו שיזמין לנו ואז הוא גוזר קופון אנחנו גוזרים קופון ועל זה תוסיפו מעמ.
הכל שווה לקנות מחול - מצלמות, אייפונים, נגני מוסיקה וכו תבינו בעל חנות משלם המון הוצאות וכשאתם קונים פה אתם מקבלים שרות ואחריות.
אני קניתי את כל האייפונים לעסק מאיי דיגיטל כן שילמתי אלף ש״ח יותר אבל העדפתי לקבל אחריות כל שהי על המוצר, בעבר היתה לי תקלה והחליפו לי במקום והשרות הזה עולה כסף וזה ברור לי.
לגבי תוספי תזונה אתם בטח חושבים על איזה שרות אני מדבר ? יש לקוחות שנמצאים אצלנו בחנות יותר משעה מקבלים ממני יעוץ מלא על תזונה על אימונים וכו תמיד כל מי שלא היה מרוצה מהמוצר אני דואג להחליף ולהתאים בהתאם וכן חברים אני לא מתבייש, אני לקוח כסף עבור העבודה שלי ועבור ההוצאות שלי.
לצרכן הישראלי שכל מה שמעניין אותו זה העיקר שיצא זול אנחנו בהחלט ממליצים להזמין מחול.

• פותח/ת השרשור
למחירי הארץ הוא משתלם מאוד, הכי זול הוא נמכר 199 ש״ח. ברור שאם היה מזמין מחול היה יוצא לו יותר זול וגם כי הוא לא היה משלם על זה מעמ.
אנחנו משלמים למישהו שיזמין לנו ואז הוא גוזר קופון אנחנו גוזרים קופון ועל זה תוסיפו מעמ.
הכל שווה לקנות מחול - מצלמות, אייפונים, נגני מוסיקה וכו תבינו בעל חנות משלם המון הוצאות וכשאתם קונים פה אתם מקבלים שרות ואחריות.
אני קניתי את כל האייפונים לעסק מאיי דיגיטל כן שילמתי אלף ש״ח יותר אבל העדפתי לקבל אחריות כל שהי על המוצר, בעבר היתה לי תקלה והחליפו לי במקום והשרות הזה עולה כסף וזה ברור לי.
לגבי תוספי תזונה אתם בטח חושבים על איזה שרות אני מדבר ? יש לקוחות שנמצאים אצלנו בחנות יותר משעה מקבלים ממני יעוץ מלא על תזונה על אימונים וכו תמיד כל מי שלא היה מרוצה מהמוצר אני דואג להחליף ולהתאים בהתאם וכן חברים אני לא מתבייש, אני לקוח כסף עבור העבודה שלי ועבור ההוצאות שלי.
לצרכן הישראלי שכל מה שמעניין אותו זה העיקר שיצא זול אנחנו בהחלט ממליצים להזמין מחול.

כמו כל בן אדם אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר.
אבל כל עוד הפער לא משמעותי מדי ואני לא מרגיש ״שנדפקתי״ אני מעדיף לפרנס את אמינושופ (יש גם קשר לזה שאני מעדיף לפרנס יהודים ולא גויים).
בנוסף אני מאמין שכל פעם שאני קונה באמינושופ אני תורם לירידת המחירים בארץ.
אני מרוצה מהמחיר שקיבלתי נקודה.
אפשר לנעול את האשול ותודה לאמינושופ.

ואתה צודק, ככל שאתם מחזקים אותנו ככה אתם מאפשרים לנו להוריד את הספקים בעוד קצת. מי שקונה בחנות הפיזית נוכח לדעת שהמחירים זולים משמעותית מכל מקום אחר בארץ. בהזדמנות זאת, אני רוצה להודות לכל הלקוחות שלנו שממשיכים לעזור לנו לגדול ולהתפרס, בקרוב סניף חדש במרכז תל אביב. השבוע נשיק חברה חדשה BPI כמובן שאתם תהנו מהנחה מטורפת והפעם מחול יהיה עד 30 ש"ח בלבד !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית