עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןצריך להיות מאוזן 2 לחיצות 2 משיכות,ויש לך גם סקוואטים?
תראה את התוכנית.כן
אבל מה אני יעשה?
אני צריך את כל התרגילים האלה
בתגובה למעלהתראה את התוכנית.
מה זאת אומרת לעשות רוטציה עם OHP?אני די בטוח שהגבתי לך פעם בfxp על זה... הכל מקרה הייתי ממליץ לך לעשות 5x5 בבנצ ולעשות רוטציה עם ohp ואז יהיה יותר טוב.
A1 bench A2 OHPמה זאת אומרת לעשות רוטציה עם OHP?
איך אני יעשה את זה? פשוט להוסיף לכל אימון OHP?
אתה בטוח שצריך לגעת בכלל בבנץ?A1 bench A2 OHP
לא חושב שמישהו פה לא יתמוך ברוטציה הזאתאתה בטוח שצריך לגעת בכלל בבנץ?
כי הרבה פה בפורום אומרים שבסקוואט ובבנץ אסור בכלל לגעת
אולי אפשר להוסיף מקבילים במקום OHP?לא חושב שמישהו פה לא יתמוך ברוטציה הזאת
בניתילא הבנתי, בנית לעצמך תוכנית או שלקחת משהו מוכן?
לא חושב שמישהו פה לא יתמוך ברוטציה הזאת
לא הבנתי, בנית לעצמך תוכנית או שלקחת משהו מוכן?
בקיצור תודה שעזרתם אני. ואני חושב שלא צריך להוסיף OHP כדי לאזן את התכנית...OHP ברוטאציה עם BP בהחלט מתאים. אפשר גם להחליף במקבילים או לחיצה בשיפוע חיובי. הבעיה שהכתפיים עובדים פחות במקבילים ולחיצה בשיפוע חיובי מפעילה את הכתף הקדמית אבל לא אופטימלית יחסית לOHP או למיליטרי כשזה נוגע לבילדינג(עובד על הדלתא האמצעית, כאשר במקבילים זה יותר מינורי), וכשזה נוגע למקסימום כח בכתפיים. כלומר אם לא תעשה OHP, לא תגיע למשקלים גבוהיים ותממש פחות את הפוטציאל של הכתפיים.
כשהOHP בנפרד, אתה מספיק להתאושש מהאימון הבנץ ולהפך- בגלל זה הלינארית נחשבת תוכנית מצוינת לבלאנס בין כל קבוצות השריר.
ההבדל ד"א משמעותי: אתה תעבוד במתכונת כח בלחיצת כתפיים- גם הבנץ פרס שלך יגדל.
אם תשים דגש על חזה עליון ודלתא אמצעית במקום לחיצת כתפיים עם מוט- תהיה דיספרופורציה.
מה בדיוק אמרת? אמרת להוסיף OHP כדי לאזן את התכנית!"תודה שעזרתם" רק חבל של לא שמת ז על שום דבר שאמרנו...
חירבנת את התוכנית לגמרי לדעתי.
למה שזה יהיה SS?אתה בטוח שלא לקחת את ss והוספת לה איזה 2 תרגילי עזר?