הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Windows 10

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
לא ראיתי שפירסמו פה דיון על זה..
מה אתם חושבים?
מבחינת ביצועים הרבה יותר טובים (מהיר יותר, יותר טוב לגיימינג.. יצא גם DX12 שייתמך בשנים הקרובות או אפילו השנה בחלק מהמשחקים ?)
מישהו פה עדכן לזה?
(מעדכנים לזה בחינם ואין צורך גם בפירמוט של המחשב... אני שידרגתי וזה שמר לי את כל הקבצים, משחקים, תוכנות, תמונות וכו'..
אני שנייה אחפש תקישור שממנו משדרגים למי שאין תאופצייה לשדרג (האתר של מייקרוסופט)
עריכה:
הקישור לעדכן.. תורידו את הTOOL NOW ותבחרו כמה סיביות שיש לכם,מתישהו בשלב של ההתקנה זה יישאל מה מהקבצים להשאיר אז תבחרו באופציה של להשאיר תקבצים אם בא לכם ואם לא, תבחרו לא לשמור כלום (?)

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
מקווה שמותר לפרסם, בכל זאת.. זה חוקי והכל (מהאתר של מיקרוסופט)
וזה מעדכן לכל מי שיש לו ווינדוס מקורי (כן, גם לפרוצים)

מתי בכלל הספיק לצאת 10? ווינדוס 7 מרגיש לי כמו חדש או שאני לא מעודכן בכלל.

אני לא יודע אם זה קשור או לא קשור אבל מאז שהווינדוס 10 יצא המחשב שלי לא עובד, אני מדליק אותו ואז נפתח לי מן אופציות איך להתחיל את ווינדוס למשל "התחל ווינדוס כרגיל" ומשם המחשב מתחיל להידלק וחוזר על זה שוב ושוב כאילו כל פעם לוחצים על ריסטארט(והמקש לא תקוע).
הדף שמופיע ובו האפשריות השונות להתחיל את הווינדוס חדש לגמרי ולא הופיע לפני.
יכול להיות קשר בין השניים?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם זה קשור או לא קשור אבל מאז שהווינדוס 10 יצא המחשב שלי לא עובד, אני מדליק אותו ואז נפתח לי מן אופציות איך להתחיל את ווינדוס למשל "התחל ווינדוס כרגיל" ומשם המחשב מתחיל להידלק וחוזר על זה שוב ושוב כאילו כל פעם לוחצים על ריסטארט(והמקש לא תקוע).
הדף שמופיע ובו האפשריות השונות להתחיל את הווינדוס חדש לגמרי ולא הופיע לפני.
יכול להיות קשר בין השניים?
לא נראלי.. אבל יש מצב שכן, בגלל הגל של העידכונים הזה שחלק מהאנשים מקבלים כל זמן מסוים. (אז נוצר באג או משהו)
ניסית לפרמט?

הורדתי אבל היו איתו בעיות, היה צריך לתקן את הבעיה שזה לוקח 100% מהדיסק ובעצם נתקע הדפדפן דיי נחמד הוא מהיר יותר מכרום אבל ביוטיוב יש לי איתו בעיות וגם בחלק מהמשחקים הייתי צריך לתקן משהו כדי שיפעלו,אבל בסהכ דיי נחמד ונוח.

• פותח/ת השרשור
הורדתי אבל היו איתו בעיות, היה צריך לתקן את הבעיה שזה לוקח 100% מהדיסק ובעצם נתקע הדפדפן דיי נחמד הוא מהיר יותר מכרום אבל ביוטיוב יש לי איתו בעיות וגם בחלק מהמשחקים הייתי צריך לתקן משהו כדי שיפעלו,אבל בסהכ דיי נחמד ונוח.
כן..בכל זאת זה ממש חדש וצריך לדעתי לתת לזה גם איזה חודש חודשיים שייתקנו את הבאגים כי תמיד יהיה כשייצא משהו חדש כזה..

• פותח/ת השרשור
פרמוט = "אתחול אמצעי לאחסון נתונים"
במילים אחרות.. להתקין את הווינדוס (או מערכת אחרת) מחדש ולבחור שלא לשמור כלום מהמערכת שיש עכשיו (אם מותקן ווינדוס או מערכת אחרת כלשהי כמובן)

אני עדיין חושב אם לעדכן או לא.
שווה בכלל לעדכן עכשיו או שעדיף לחכות לדעתך?

• פותח/ת השרשור
אני עדיין חושב אם לעדכן או לא.
שווה בכלל לעדכן עכשיו או שעדיף לחכות לדעתך?
מה שאתה מחליט בתכלס..
מצד אחד זה הרבה יותר מהיר ונוח (תוך כמה דקות מתרגלים.. או אצלי ככה לפחות, כי פעם הייתי איזה שנה עם ווינדוס8)
ומצד שני יש עוד באגים קטנים ממש מינורים שבינתיים לא שמתי לב לאף אחד מהם..

מה שאתה מחליט בתכלס..
מצד אחד זה הרבה יותר מהיר ונוח (תוך כמה דקות מתרגלים.. או אצלי ככה לפחות, כי פעם הייתי איזה שנה עם ווינדוס8)
ומצד שני יש עוד באגים קטנים ממש מינורים שבינתיים לא שמתי לב לאף אחד מהם..
אם ככה כנראה אני אעדכן.
נראה שאין מה להפסיד בתור אחד שמשתמש בווינדוס 7

לדעתי הם סתם ממהרים להוציא כל יומיים גרסא חדשה לווינדוס, ווינדוס 7 היה מצויין, 8 היה גרוע, על 9 אף אחד לא שמע ועכשיו כבר יש את 10, לאן הם ממהרים בדיוק?

• פותח/ת השרשור
לדעתי הם סתם ממהרים להוציא כל יומיים גרסא חדשה לווינדוס, ווינדוס 7 היה מצויין, 8 היה גרוע, על 9 אף אחד לא שמע ועכשיו כבר יש את 10, לאן הם ממהרים בדיוק?
לא הבנת..
ווינדוס 7 היה אחלה, ווינדוס 8 היה חרא אז כביכול ווינדוס 10 הוא גרסה טובה יותר של ווינדוס 8 (יש יחסית הרבה שינויים, בנוחות, שזה מותאם למחשב ולא לטבאלט כמו ב8..)
ולא היה 9.
זה ווינדוס7,8,10

לא הבנת..
ווינדוס 7 היה אחלה, ווינדוס 8 היה חרא אז כביכול ווינדוס 10 הוא גרסה טובה יותר של ווינדוס 8 (יש יחסית הרבה שינויים, בנוחות, שזה מותאם למחשב ולא לטבאלט כמו ב8..)
ולא היה 9.
זה ווינדוס7,8,10
מה? בדיוק כשחשבנו שמייקרוסופט לא יכולעם להיות יותר הזויים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית