הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Windows 10

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
אני עדיין חושב אם לעדכן או לא.
שווה בכלל לעדכן עכשיו או שעדיף לחכות לדעתך?
לפי התמונה שלך כאן הייתי בטוח שאתה בחור של לינוקס ;)

לדעתי הם סתם ממהרים להוציא כל יומיים גרסא חדשה לווינדוס, ווינדוס 7 היה מצויין, 8 היה גרוע, על 9 אף אחד לא שמע ועכשיו כבר יש את 10, לאן הם ממהרים בדיוק?
8 גרוע, 8.1 הוא טוב.
יש לי אותו בלפטופ וכאחד שעובד עם טכנולוגיה אני ממש מבסוט עליו.
והם לא מוציאים גירסא יומיים.. 7 יצא ב 2007 בערך.. ו 8 יצא ב 2012 לדעתי.

לפי התמונה שלך כאן הייתי בטוח שאתה בחור של לינוקס ;)

8 גרוע, 8.1 הוא טוב.
יש לי אותו בלפטופ וכאחד שעובד עם טכנולוגיה אני ממש מבסוט עליו.
והם לא מוציאים גירסא יומיים.. 7 יצא ב 2007 בערך.. ו 8 יצא ב 2012 לדעתי.
יש הבדל בין גונטר לבין הפינגווין של לינוקס 🤬

המחשב WIN7 שלי עשה עדכון תמים לגמרי
חזרתי אחרי שעה אני רואה WIN10

אני לא חושב שזה זמני

אני חושב שאני אחכה איזה שנה עד שהמחיר של הSSD ירד ואז אקנה לי אחד ואתקין את הווינדוס החדש.
אני לא מתכוון להוציא כרגע 1000 ₪ על כונן של 500GB ואני מעדיף לפרמט במקום לשדרג.

• פותח/ת השרשור
שמעתי שCSGO ועוד מלא משחקים לא עובדים... אז לא
הכל עובד פרפקט.. פשוט את צריכה לעשות עדכון של WIN10 לכרטיס מסך..
אם ישלך NVIDIA (מה שלי יש) פשוט דרך התוכנה שלהם וכנראה בכרטיסי מסך אחרים גם כן..
img

הדבר הכי מסובך ולא ידדותי למשתמש שיצא בעשור האחרון. אני התקנתי את זה על VM לפני כמה חודשים וכל פעם שאני צריך להשתמש בוינדוס אני מתפלל למצוא את מה שאני מחפש (שזה לא הרבה). הגיע הזמן להפסיק לשנות את כל התפריטים ומיקום הדברים משנה לשנה. לא פלא ש OS X בעלייה מתמדת בשנים האחרונות. מאז וינדוס 7 (ועוד לפניו, ויסטה היה זוועה), המערכת של מיקרוסופט פשוט כושלת בכל פרמטר אפשרי. לא ש OS X זו תלית שכולה תכלת, אבל הרבה יותר ידדותית למשתמש, בלי עידכונים הזויים של 1GB (כן זה העדכון האחרון שהמערכת שלכם עשתה מבלי ליידע אתכם בכלל) ומבלי לשלוח את המידע שלי לאתרים ברשת מבלי ליידע אותי (כן יש אופציה כזו ואתם אפילו לא יודעים כי צריך לבטל אותה ידנית).

הדבר הכי מסובך ולא ידדותי למשתמש שיצא בעשור האחרון. אני התקנתי את זה על VM לפני כמה חודשים וכל פעם שאני צריך להשתמש בוינדוס אני מתפלל למצוא את מה שאני מחפש (שזה לא הרבה). הגיע הזמן להפסיק לשנות את כל התפריטים ומיקום הדברים משנה לשנה. לא פלא ש OS X בעלייה מתמדת בשנים האחרונות. מאז וינדוס 7 (ועוד לפניו, ויסטה היה זוועה), המערכת של מיקרוסופט פשוט כושלת בכל פרמטר אפשרי. לא ש OS X זו תלית שכולה תכלת, אבל הרבה יותר ידדותית למשתמש, בלי עידכונים הזויים של 1GB (כן זה העדכון האחרון שהמערכת שלכם עשתה מבלי ליידע אתכם בכלל) ומבלי לשלוח את המידע שלי לאתרים ברשת מבלי ליידע אותי (כן יש אופציה כזו ואתם אפילו לא יודעים כי צריך לבטל אותה ידנית).
לא יודע אם זה רק אצלי.. אבל יוסמיטי אוכלת הרבה מאוד מה ram ומשום מה כשאני מדליק את המחשב הוא מבקש סיסמה ואז הוא טוען עוד הפעם כמה שניות.. ואין אפשרות לשנות את זה בהגדרות

תבדוק מה אוכל לך זכרון ב activity monitor. מניסיון כרום הוא הכי זללן וככל שהוא פתוח יותר זמן הוא זולל הרבה יותר שזה מעצבן. לפי מה שראיתי בגרסה 45-46 זה אמור להשתפר משמעותית

מבחינת הידידות למשתמש אתה צודק, הכל אצלם ניהיה פשוט נורא.
הרצון לשלב אפליקציות בתוך מערכת ההפעלה.. לא נוח בשיט.

בהיבט מערכות ההפעלה לשרתים, דווקא כאן אציין אותם לטובה שכן ה 2012 r2 הוא שינוי מרענן ובכלל כל המוצרים החדשים שלהם, עובדים כמצופה.

אבל בינינו?
רק CentOS 😍

תבדוק מה אוכל לך זכרון ב activity monitor. מניסיון כרום הוא הכי זללן וככל שהוא פתוח יותר זמן הוא זולל הרבה יותר שזה מעצבן. לפי מה שראיתי בגרסה 45-46 זה אמור להשתפר משמעותית
אני משתמש רוב הזמן בספארי ועכשיו רק הדפדפן פתוח ויש לי 1.32gb פנוי (יש לי 8gb סה״כ) app memory לוקח 4gb ו file cache 1.82
לא זכור לי שזה היה ככה במבריקס

אני משתמש רוב הזמן בספארי ועכשיו רק הדפדפן פתוח ויש לי 1.32gb פנוי (יש לי 8gb סה״כ) app memory לוקח 4gb ו file cache 1.82
זה נורמלי למאק. רוב הזיכרון מנוהל בתור קאש
http://superuser.com/questions/885586/mac-os-x-using-over-4-gb-of-memory-with-nothing-running

הפורום רץ על זה. מחכה לתמיכה ב-7.

כמה עולה תמיכה עסקית לזה? אף פעם לא חשבתי על תמיכה..
הכוונה הייתה לתמיכה של כל מרכיבי השרת (ברמת התוכנה) בגירסה 7. כרגע זה עדיין לא קורה. אני משלם על תמיכה על השרת באופן נפרד, בלי קשר מה מותקן עליו.

איפה אפשר לעשות עדכון?
אני עדיין עם ווינדוס 8.1 (יש ווינדוס חוקי שנקנה עם הנייד)
כשאני עושה בדיקת עידכונים הוא לא אומר לי כלום על ווינדוס 10

איפה אפשר לעשות עדכון?
אני עדיין עם ווינדוס 8.1 (יש ווינדוס חוקי שנקנה עם הנייד)
כשאני עושה בדיקת עידכונים הוא לא אומר לי כלום על ווינדוס 10
גם שלי היה ככה, תסתכל ליד השעון למטה.. צריך להיות אייקון של וינדוס.
זאת האפליקציה שנקראת get windows 10.

אם היא לא שם, תבדוק שהמחשב שלך מוריד עדכונים באופן אוטומטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית