הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בכתף

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
חברה מה מצב יש לי שאלה בנוגע לפציעת דלקת הכתף , יש פרוטוקול פציעות כזה שמצאתי באינטרנט של כל מיני תרגילי פזיוטרפיה כאלו לכתף שעושים אותו 5 ימים בשבוע. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם להמשיך להתאמן ולעשות רק תרגילי בסיס על חזרות גבוהות יחד עם הפרוטוקול ? או לעצור ולעסוק רק בפרוטוקול פציעות יחד עם תפריט עם מאזן קלורי חיובי ללא אימונים.

• פותח/ת השרשור
איך נדע מה להמליץ לך בלי לדעת עליך אף פרט? תתאר מה הפציעה אם יש לך אבחנה בכלל
בעיקרון עשיתי אולטרה סאונד וצילום שם הכול נראה תקין בשבוע הבא יש לי mri שם אני מניח שיבינו שיש דלקת.
הדלקת נמשכת כבר בערך 5 חודשים וזה נמשך ככה כמובן בגלל הצבא והטיפולים.. נכון לעכשיו מה שעשיתי כדי לשפר את המצב זה היה הפסקה ל3 חודשים לא עזר.. חזרתי להתאמן בערך לפני חודש אני עושה תרגילי גב , ידיים בטן ורגליים חופשי מלבד סקוואט בגלל המתיחה אחורה ותרגילי החזה המצב הוא כזה יש לי כאב כזה בכל חזרה שאני דוחק לא משנה שיפוע או משקל רק שלאחרונה שאני עושה עם מוט ריק בשכיבה לא כואב לי אבל בחזה עליון כן כואב. לגבי תרגילי כתפיים אני עושה פרס כרגע והרחקה לצדדים וזה בסדר לא כואב אבל מרגיש קצת מוזר.
אז חשבתי אולי לקחת תוכנית Fbw בלי וליום ובתרגילי כתף וחזה לעבוד קל קל רק לתנועה ולשיפור המצב.

אתה מבין שהמונח דלקת בכתף הוא בעייתי , כי בכתף יש כל כך הרבה שרירים וגידים רצועות שזה כוללני מידי ולכל אחד הטיפול שלו..

כדאי לך ללכת לפיזיותרפיסט או ספורטתרפיסט שמתעסקים עם ספורטאים כדי לטפל

תלך להבדק

כאילו אני מבין שיש עומס על כתף קידמית כואב לך ? כניראה rotate cuff injury ? אולי

יכול להיות לזה הרבה סיבות אחי הכי טוב שתיבדק

לי יש כאבים לפעמים כי אני ממש גמיש בן כמה אתה ד"א? ככל שאתה יותר צעיר אתה יותר גמיש

תנסה את הפרוטוקול פציעות של ביל סטאר, אני סחבתי דלקת חודשים וזה העביר לי אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית