עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחר אצלם ממול שאוכל לראות בבירור אם יש קריסה או אין.יפה מאד. לפחות לפי הסרטון הראשון, לא חסר עומק, אתה שובר מקביל - אבל נראה שהברכיים קורסות פנימה. זה לא טוב, תקפיד לשלוח אותן חזק החוצה גם בתחילת העליה.
השני יותר גבולי, אבל גם שובר בסנטימטר זה שובר. זה בסדר גמור לדעתי.מחר אצלם ממול שאוכל לראות בבירור אם יש קריסה או אין.
לגבי הסרטון השני יש חזרות שבהם לא שברתי מקביל ? או שלא צפית ?
צילמתי מהיום 110*5 לא צילמתי את ה125 שהתברר כ 125*5F כי העדפתי מוזיקה באוזניות ולא היה עוד פלאפון בסביבה לצילום.השני יותר גבולי, אבל גם שובר בסנטימטר זה שובר. זה בסדר גמור לדעתי.
סלח לי על הבורות,אבל באמת אשמח לשמוע למה לא ? מפסיד\מאבד כוח ?ראיתי חזרה אחת, ומיד הפסקתי, תאמין לי.
אל"ף - בוודאי שיש קריסה.
בי"ת - מה זה רוחב הזה? בהמשך לשיחה עם המהלך הלבן, יש נערות עובדות ששומרות על רגליים יותר סגורות 🙄
גם אם אתה מתעקש על רוחב העמידה הזה, ולדעתי לא כדאי לך, אבל גם אם - שלח ברכיים חזק החוצה בעליה (אם תצליח עם הרוחב הזה...).
טוב, בינתיים ראיתי שוב את הסרטון, את כולו, ואתה דיי שולט בברכיים שקורסות קצת, זה פחות נורא ממה שזה נראה מלכתחילה. אבל עדיין יש קריסה.סלח לי על הבורות,אבל באמת אשמח לשמוע למה לא ? מפסיד\מאבד כוח ?
אכן הברכיים קורסות פנימה.
אבל צריך לזכור שעניין רוחב העמידה קשור גם במידה רבה לאנטומיה של כל אחד, ולא צריך לשלול באופן מיידי.
ניסית לעמוד מעט צר יותר? זווית כפות רגליים מעט פחות לצדדים?
נסה כמה וריאציות.
תודה על התגובות והעזרה בתור התחלה.טוב, בינתיים ראיתי שוב את הסרטון, את כולו, ואתה דיי שולט בברכיים שקורסות קצת, זה פחות נורא ממה שזה נראה מלכתחילה. אבל עדיין יש קריסה.
לגבי הרוחב - זה רוחב לקיצור טווח תנועה. לתחרויות. לאנשים כמו דוני תומפסון עם הישבן בגודל של פגוש של משאית, שגם במצב עמידה זקופה הוא נמצא כמה סנטימטרים משובר מקביל. רוחב כזה מקשה על ירידה עמוקה, ועל ישיבה לאחור כמו שצריך, וכמו שראית - גם על שליחת ברכיים החוצה. נדמה לי - לא בטוח - שהוא גם מעמיס מאד על ההאמסטרינג על חשבון הקוואדס, כלומר קצת פוגם באיזון של הסקוואט כתרגיל לכל הרגל.
אתה מרגיש שנוח לך ככה? זה לא כזה רע, אם תשלוט בעליה ובברכיים כמו שצריך אתה יכול להמשיך כך, אבל אני לא ממליץ. נחכה לעוד תגובות.