הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 125*3

• פותח/ת השרשור בר248
  • פורסם בתאריך

בר248

משתמש פעיל
336
139
נק' מוניטין:
518
336
139
שלום כולם, סרטונים מחמישי בליניארית של ביל סטאר.
קיבלתי את התחושה שבחלק מהחזרות חסר עומק,יש פה את ה125*3 לביקורת ואת ה 92.5*8 לביקורת.
הערות הארות וכו.
125*3
לתחילת עבודה להעביר ל 0:48

92.5*8
לתחילת עבודה להעביר ל 0:55

תודה לעונים.

יפה מאד. לפחות לפי הסרטון הראשון, לא חסר עומק, אתה שובר מקביל - אבל נראה שהברכיים קורסות פנימה. זה לא טוב, תקפיד לשלוח אותן חזק החוצה גם בתחילת העליה.

• פותח/ת השרשור
יפה מאד. לפחות לפי הסרטון הראשון, לא חסר עומק, אתה שובר מקביל - אבל נראה שהברכיים קורסות פנימה. זה לא טוב, תקפיד לשלוח אותן חזק החוצה גם בתחילת העליה.
מחר אצלם ממול שאוכל לראות בבירור אם יש קריסה או אין.
לגבי הסרטון השני יש חזרות שבהם לא שברתי מקביל ? או שלא צפית ?

מחר אצלם ממול שאוכל לראות בבירור אם יש קריסה או אין.
לגבי הסרטון השני יש חזרות שבהם לא שברתי מקביל ? או שלא צפית ?
השני יותר גבולי, אבל גם שובר בסנטימטר זה שובר. זה בסדר גמור לדעתי.

• פותח/ת השרשור
השני יותר גבולי, אבל גם שובר בסנטימטר זה שובר. זה בסדר גמור לדעתי.
צילמתי מהיום 110*5 לא צילמתי את ה125 שהתברר כ 125*5F כי העדפתי מוזיקה באוזניות ולא היה עוד פלאפון בסביבה לצילום.
לתחילת עבודה 0:35

יש פה קריסה שצורכת יחס לטכניקה ?

ראיתי חזרה אחת, ומיד הפסקתי, תאמין לי.
אל"ף - בוודאי שיש קריסה.
בי"ת - מה זה רוחב הזה? בהמשך לשיחה עם המהלך הלבן, יש נערות עובדות ששומרות על רגליים יותר סגורות 🙄

גם אם אתה מתעקש על רוחב העמידה הזה, ולדעתי לא כדאי לך, אבל גם אם - שלח ברכיים חזק החוצה בעליה (אם תצליח עם הרוחב הזה...).

• פותח/ת השרשור
ראיתי חזרה אחת, ומיד הפסקתי, תאמין לי.
אל"ף - בוודאי שיש קריסה.
בי"ת - מה זה רוחב הזה? בהמשך לשיחה עם המהלך הלבן, יש נערות עובדות ששומרות על רגליים יותר סגורות 🙄

גם אם אתה מתעקש על רוחב העמידה הזה, ולדעתי לא כדאי לך, אבל גם אם - שלח ברכיים חזק החוצה בעליה (אם תצליח עם הרוחב הזה...).
סלח לי על הבורות,אבל באמת אשמח לשמוע למה לא ? מפסיד\מאבד כוח ?

סלח לי על הבורות,אבל באמת אשמח לשמוע למה לא ? מפסיד\מאבד כוח ?
טוב, בינתיים ראיתי שוב את הסרטון, את כולו, ואתה דיי שולט בברכיים שקורסות קצת, זה פחות נורא ממה שזה נראה מלכתחילה. אבל עדיין יש קריסה.

לגבי הרוחב - זה רוחב לקיצור טווח תנועה. לתחרויות. לאנשים כמו דוני תומפסון עם הישבן בגודל של פגוש של משאית, שגם במצב עמידה זקופה הוא נמצא כמה סנטימטרים משובר מקביל. רוחב כזה מקשה על ירידה עמוקה, ועל ישיבה לאחור כמו שצריך, וכמו שראית - גם על שליחת ברכיים החוצה. נדמה לי - לא בטוח - שהוא גם מעמיס מאד על ההאמסטרינג על חשבון הקוואדס, כלומר קצת פוגם באיזון של הסקוואט כתרגיל לכל הרגל.

אתה מרגיש שנוח לך ככה? זה לא כזה רע, אם תשלוט בעליה ובברכיים כמו שצריך אתה יכול להמשיך כך, אבל אני לא ממליץ. נחכה לעוד תגובות.

אכן הברכיים קורסות פנימה.
אבל צריך לזכור שעניין רוחב העמידה קשור גם במידה רבה לאנטומיה של כל אחד, ולא צריך לשלול באופן מיידי.
ניסית לעמוד מעט צר יותר? זווית כפות רגליים מעט פחות לצדדים?
נסה כמה וריאציות.

• פותח/ת השרשור
אכן הברכיים קורסות פנימה.
אבל צריך לזכור שעניין רוחב העמידה קשור גם במידה רבה לאנטומיה של כל אחד, ולא צריך לשלול באופן מיידי.
ניסית לעמוד מעט צר יותר? זווית כפות רגליים מעט פחות לצדדים?
נסה כמה וריאציות.
טוב, בינתיים ראיתי שוב את הסרטון, את כולו, ואתה דיי שולט בברכיים שקורסות קצת, זה פחות נורא ממה שזה נראה מלכתחילה. אבל עדיין יש קריסה.

לגבי הרוחב - זה רוחב לקיצור טווח תנועה. לתחרויות. לאנשים כמו דוני תומפסון עם הישבן בגודל של פגוש של משאית, שגם במצב עמידה זקופה הוא נמצא כמה סנטימטרים משובר מקביל. רוחב כזה מקשה על ירידה עמוקה, ועל ישיבה לאחור כמו שצריך, וכמו שראית - גם על שליחת ברכיים החוצה. נדמה לי - לא בטוח - שהוא גם מעמיס מאד על ההאמסטרינג על חשבון הקוואדס, כלומר קצת פוגם באיזון של הסקוואט כתרגיל לכל הרגל.

אתה מרגיש שנוח לך ככה? זה לא כזה רע, אם תשלוט בעליה ובברכיים כמו שצריך אתה יכול להמשיך כך, אבל אני לא ממליץ. נחכה לעוד תגובות.
תודה על התגובות והעזרה בתור התחלה.
אני לא מתכנן להתחרות בפאורליפטינג בטווח ה4 שנים הקרובות,
הוא ספורט שמעניין אותי ומשלים את אימוני הכוח שאני צריך בתור מתחרה ומאמן MMA , עניין שבירת המקביל וביצוע התרגיל כמו שצריך חשוב לי כבן אדם ולכן אני שואל וחוקר.
אנסה באימון הבא שהוא התאוששות אז אפשרי לשחק בו יותר מהשאר עם וריאציות שונות.
ובהחלט אנסה לעבוד על העניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית