הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אימוני WL עם היפרטרופיה

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
בזמן האחרון התחלתי להכנס לWL (עדיין מתחיל),ואני רוצה להתחיל לשלב את זה עם היפרטרופיה/אולי קצת עבודה בטווח חזרות נמוך בלחיצות בשביל ההתקדמות.

נתונים:
משקל: 63
גובה: 1.72~

אם זה משנה, נתונים קצת ישנים:
סקוואט: עכשיו עברתי לHB בשביל הWL, עדיין מרים קל. הכי הרבה שעשיתי זה חמישייה עם 80 קילו בlow bar)
דדליפט: (גם לא יודע כמה זה נחוץ לWL) לא עשיתי המון זמן, וכשעשיתי בחודשים האחרונים רוב הזמן עבדתי על טכניקה (וריאציות שקיבלתי ממאמן), הכי הרבה שהגעתי אליו זה חמישייה עם 90)
בנץ': הגעתי עם SS בתחילת השנה לחמישייה עם 60, מאז הייתה המון עבודה עם מאמן על טכניקה ולא הייתי בתוכנית קבועה לבנץ', אפילו קצת הפסקות פה ושם - כרגע לוחץ 3x8 עם 50 קילו, רוצה להשתפר איכשהו)

אני מתאמן פעמיים בשבוע עם מאמן של WL, ויכול להתאמן עוד פעמיים בשבוע בחדר כושר ללא מאמן WL, איך אפשר לשלב את זה ביחד?
אני מסקוויט באימוני WL ובחדר כושר ללא המאמן WL אפשר לעשות רק Front Squat. (מאמנים לא מאפשרים Back Squat)

עם איזה תוכנית כדי לי לעבוד בחדר כושר ללא המאמן? (2 אימונים בשבוע, כאשר שנהים ביום סמוך לאימון WL)
איך ההתקדמות במשקלים תהיה(לא של הWL)?
לכמה עליית משקל בשבוע אני צריך לשאוף? (במידה וזה שונה בגלל שהתחלתי להתאמן בWL)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחשיב את התקופה כמסה, אז הסטנדרט, חצי קילו עד קילו בשבוע, תלוי כמה חשובה לך מסת שריר לעומת עליה בשומן.
יש אנשים כמו @MikeRozner שעושים את אימוני ה-WL כולל התחזקות ב-PL על נייטרלי, עם משקל גוף קבוע. אני מניח שההתקדמות תרוץ מהר יותר עם יותר קלוריות.
זה תלוי בך.
הבנתי, אנסה לכוון ל0.5 קילו בחודש.
עזרת לי המון.
אמן ותגיע למצוות

הסיבה היחידה שרשמתי כך היא כי הבנאדם שתייגתי שובר שיאים יותר מהר משאני מצליח למנטן את הסרטונים שלו. אז לך תדע, אולי גילו דברים חדשים בפיזיולוגיה שלנו שעוד לא שמעתי עליהם.

@MikeRozner לא עושה תוכנית WL אל תטעה אנשים. הוא משלם פווארקלינים (תקן אותי אם אני טועה)
בעבר הוא עשה ואני לא יודע אם הוא שילב עם פווארליפטינג אבל שווה לשאול אותו

אם אתה מחשיב את התקופה כמסה, אז הסטנדרט, חצי קילו עד קילו בשבוע, תלוי כמה חשובה לך מסת שריר לעומת עליה בשומן.
יש אנשים כמו @MikeRozner שעושים את אימוני ה-WL כולל התחזקות ב-PL על נייטרלי, עם משקל גוף קבוע. אני מניח שההתקדמות תרוץ מהר יותר עם יותר קלוריות.
זה תלוי בך.

פה?

כשרשמתי שהוא עושה אימוני WL? הוא לא עושה קלינים, משיכות גבוהות, סנאצ'ים?
זה לא נקרא תוכנית WL.

לפחות בעבר הוא עשה.

אתה יודע את זה באופן מובהק? וגם אם הוא כן עשה הרמה של מייק היא באלפי קילומטרים ממה שהבחור פה רשם.
בכל מקרה אני חושב שההתפזרות הזאת לא מועילה הרי שאתה מתחזק אתה מתחזק במיוחד אם אתה משלב את כל הסוגים של ההרמות
אני די בטוח שהתחזקתי גם בRM1 דדליפט גם RM1 סקוואט אולי רק לא בבנץ מלעשות תוכנית WL בלבד , לא רואה את הטעם בלשלב כמה תוכניות כוח יחד (WL זה כוח) ולא רואה טעם לעשות משהו חוץ מתרגילי עזר רגילים (מקבילים, מתח וכו'...)

אתה יודע את זה באופן מובהק? וגם אם הוא כן עשה הרמה של מייק היא באלפי קילומטרים ממה שהבחור פה רשם.
בכל מקרה אני חושב שההתפזרות הזאת לא מועילה הרי שאתה מתחזק אתה מתחזק במיוחד אם אתה משלב את כל הסוגים של ההרמות
אני די בטוח שהתחזקתי גם בRM1 דדליפט גם RM1 סקוואט אולי רק לא בבנץ מלעשות תוכנית WL בלבד , לא רואה את הטעם בלשלב כמה תוכניות כוח יחד (WL זה כוח) ולא רואה טעם לעשות משהו חוץ מתרגילי עזר רגילים (מקבילים, מתח וכו'...)
אני לא מבין, קראת את הדיון? רשמתי שאני לא מבין בזה, ושאני זורם עם התגובות וההמלצות שלך. למה בדיוק אתה מתקן אותי עכשיו?

אני לא מבין, קראת את הדיון? רשמתי שאני לא מבין בזה, ושאני זורם עם התגובות וההמלצות שלך. למה בדיוק אתה מתקן אותי עכשיו?

לא מתקן אותך, אני פשוט רוצה שפותח הדיון יראה את מה שאני כותב לגביו כנראה בגלל הציטוט זה נראה כאילו ניסיתי לתקן אותך. רק רציתי להבהיר נקודה בנושא.

@MikeRozner לא עושה תוכנית WL אל תטעה אנשים. הוא משלם פווארקלינים (תקן אותי אם אני טועה)
בעבר הוא עשה ואני לא יודע אם הוא שילב עם פווארליפטינג אבל שווה לשאול אותו
אכן לא עושה תוכנית וויטליפטינג, משמר את היכולות המתפרצות שלי בעזרת אלמנטים של ויטליפטינג

לא מדדתי ורטיקל אבל אני קופץ מאד מאד גבוה, כל חיי קפצתי יותר גבוה מאחרים וזה שיש לי כוח מתפרץ ברמה שאין להרבה אנשים אחרים אני יודע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא מדדתי ורטיקל אבל אני קופץ מאד מאד גבוה, כל חיי קפצתי יותר גבוה מאחרים וזה שיש לי כוח מתפרץ ברמה שאין להרבה אנשים אחרים אני יודע.
וואלה..
אז תמדוד, מעניין

• פותח/ת השרשור
התכנון הנוכחי הוא לשלב בנץ',ומתח (במתכונת של הלינארית כמו שסטיץ' הדגים בעמוד הקודם) וחוץ מזה לשלב מקבילים ובטן כעזר.
זה נראה לך בסדר בסך הכל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית