הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

👀 הערכת אחוז (%) שומן מתמונות 👀

אהלן, מתלבט מאוד אם להתחיל תקופת חיטוב/להמשיך במאסה. אשמח להערכה שלכם

בן 27, 1.72, 70 קילו.

קבצים מצורפים

• IMG_20190522_002027.jpg
    IMG_20190522_002027.jpg
    KB 71 · צפיות: 217
אשמח לעזרתכם בלהעריך את אחוז השומן שלי (אחרי שבועיים של אימונים):

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    KB 32.6 · צפיות: 175
אתה לא אמור לראות שינוי אחרי שבועיים, סבלנות

20-21%
מסת שריר נמוכה, אחוז שומן גבוה והרבה נוזלים.
זה הזמן לקחת את עצמך בידיים

אתה לא אמור לראות שינוי אחרי שבועיים, סבלנות

20-21%
מסת שריר נמוכה, אחוז שומן גבוה והרבה נוזלים.
זה הזמן לקחת את עצמך בידיים

תודה. אמנם אני מתאמן רק שבועיים אבל הורדתי כבר משקל כולל של 2+ קילו, כך שחל כבר שינוי.
אני כרגע עובד לפי תפריט של 120 ג' חלבון, 170ג' פחמימות ו-40ג' שומן. כמעט ללא סוכר כלל. בנוסף אני מתאמן פעמיים בשבוע אימוני כוח ועוד פעמיים אירובי של חצי שעה. אשמח לעצות נוספות שעשויות לעזור לי להפחית את אחוזי השומן.
ד

תודה. אמנם אני מתאמן רק שבועיים אבל הורדתי כבר משקל כולל של 2+ קילו, כך שחל כבר שינוי.
אני כרגע עובד לפי תפריט של 120 ג' חלבון, 170ג' פחמימות ו-40ג' שומן. כמעט ללא סוכר כלל. בנוסף אני מתאמן פעמיים בשבוע אימוני כוח ועוד פעמיים אירובי של חצי שעה. אשמח לעצות נוספות שעשויות לעזור לי להפחית את אחוזי השומן.
ד

צר לי לאכזב אותך, בשבועיים הדבר היחיד שאתה יכול להוריד זה נוזלים
אם אתה עובד על פי תפריט ומקפיד ללכת לחדר כושר אז אין יותר עצות נוספות, העצה היחידה זה שתתאים את האימונים והתזונה על פי האורח חיים שלך ככה שתקפיד על אותו התפריט ועל האימונים, ולא שבועיים חודש או חודשיים, רק לאורך זמן יראו תוצאות
בהצלחה.

צר לי לאכזב אותך, בשבועיים הדבר היחיד שאתה יכול להוריד זה נוזלים
אם אתה עובד על פי תפריט ומקפיד ללכת לחדר כושר אז אין יותר עצות נוספות, העצה היחידה זה שתתאים את האימונים והתזונה על פי האורח חיים שלך ככה שתקפיד על אותו התפריט ועל האימונים, ולא שבועיים חודש או חודשיים, רק לאורך זמן יראו תוצאות
בהצלחה.
אתה מאבד שומן כבר מהיום הראשון בגרעון. יתכן ותאבד לרוב נוזלים בשבוע הראשון, אך זה לא או או אלא גם וגם

אתה מאבד שומן כבר מהיום הראשון בגרעון. יתכן ותאבד לרוב נוזלים בשבוע הראשון, אך זה לא או או אלא גם וגם

אם ככה - הוא איבד 2 קילו בשבועיים, כמה אתה מעריך שמתוך זה זה נוזלים וכמה שומן?

תלוי בגרעון שהיה בו. אי אפשר לחזות זאת מראש ללא ציוד מעבדה וזה גם לא חשוב

אשמח לביקורת אם להמשיך קצת או לעבור לחיטוב?

קבצים מצורפים

• IMG_20190711_110119.jpg
    IMG_20190711_110119.jpg
    KB 81.2 · צפיות: 177
היי , בן 28 , 1.90, 86 קילו . במשקל זה רושם לי 17 אחוז . שלא נראה לי כל כך . צולם על הבוקר

קבצים מצורפים

• 7895F44C-2A68-40C0-BBDF-32F8B153923C.jpeg
    7895F44C-2A68-40C0-BBDF-32F8B153923C.jpeg
    KB 36.4 · צפיות: 199
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית