הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ללכת למכון במלון

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני הולך עם דודים לאילת ואני ועוד דוד שלי באותו גיל מתאמנים במכון, ואנחנו מתכננים ללכת למכון במלון והדודים שלנו אומרים שאנחנו יותר מכורים, מה דעתכם?

אז אם הם רואים טלויויזיה במלון הם מכורים?
ומה רע בלהיות מכור לספורט?

אז אם הם רואים טלויויזיה במלון הם מכורים?
ומה רע בלהיות מכור לספורט?
זה נכון, רק שעם האימונים מגיעה גם ההתמדה סביב התזונה ולאף אחד אין חשק להתחיל לספור 3000 קלוריות בחדר אוכל. סה"כ כמה ימים ללא אימונים..😃

שכח אימונים ותזונה לכמה ימים, אתה בחופשה ותהנה ממנה כי אף אחד לא בחופשה באילת בכל יום.
מכמה ימים לא יקרה כלום. להפך, קצת מנוחה לגוף לא תזיק.
יש לנו עוד עיסוקים בחיים חוץ מאימונים וטוב שכך. סע ותהנה.

זה נכון, אבל עם האימונים מגיעה גם ההתמדה סביב התזונה ולאף אחד אין סבלנות להתחיל לספור 3000 קלוריות בחדר אוכל. סה"כ כמה ימים ללא אימונים..😃

שכח אימונים ותזונה לכמה ימים, אתה בחופשה ותהנה ממנה כי אף אחד לא בחופשה באילת בכל ימים.

לא התכוונתי שהוא מוכרח ללכת, אין שום דבר רע בלצאת לחופש ולנוח, אבל באותה מידה אם הוא נהנה מללכת למכון
אין שום סיבה שהוא ירצה לוותר על לעשות את זה בגלל שהוא לא בבית.
שלא נדבר על זה שחדרי כושר של מלונות מורכבים בדרך כלל מהליכון ומולטי טריינר כך שגם אם ממש
תתאמץ לא תוכל לעשות שם הרבה...

לא התכוונתי שהוא מוכרח ללכת, אין שום דבר רע בלצאת לחופש ולנוח, אבל באותה מידה אם הוא נהנה מללכת למכון
אין שום סיבה שהוא ירצה לוותר על לעשות את זה בגלל שהוא לא בבית.
שלא נדבר על זה שחדרי כושר של מלונות מורכבים בדרך כלל מהליכון ומולטי טריינר כך שגם אם ממש
תתאמץ לא תוכל לעשות שם הרבה...
יפה אמרת, ולכן אני לא חושב שיש טעם להתעסק בזה בחופשה. קצת חופש לא יזיק לאף אחד..😃

• פותח/ת השרשור
זה נכון, רק שעם האימונים מגיעה גם ההתמדה סביב התזונה ולאף אחד אין חשק להתחיל לספור 3000 קלוריות בחדר אוכל. סה"כ כמה ימים ללא אימונים..😃

שכח אימונים ותזונה לכמה ימים, אתה בחופשה ותהנה ממנה כי אף אחד לא בחופשה באילת בכל יום.
מבחינת תזונה אני אעשה השתדלות לאכול גבינות ובשר, אבל ברור שאני לא אתחיל לספור קלוריות.
אבל אני לא רואה בעיה ללכת לחדר כושר שזה דבר שכיף מבחינתי לעשות

מכמה ימים של חוסר השקעה לא יקרה כלום. אני אהיה לארג' איתך. אפילו מחודש של חוסר השקעה לא יקרה כלום.
תהנה,תאכל מה שאתה רוצה,תעשה חיים.
יש לנו את כל החיים להתאמן,לצערי חופשות פחות
תעשה חיים באילת

תעשה מה שמרגיש לך טוב
בכל מקרה אם תבחר ללכת למכון, כדאי לך לנסות אימון בספרטה. זה מכון כושר מעולה מאוד מוכר באילת.

אני גם חושב בדיוק כמוך, אבל סתם עניין אותי לדעת מה אנשים כאן חושבים על זה...
רוב האנשים כאן "מכורים" בדיוק כמוך אז יתמכו בזה 😃
תשמע, אם נגיד במקום לצאת בלילה עם דודים שלך אתה תלך לישון מוקדם כדי לעשות אימון טוב בבוקר זה לדעתי מוגזם, אבל אם כיף לך ללכת לעשות אימון בזמן פנוי אז למה לא.

אני הייתי בגרמניה לפני חודשיים ואחרי יומיים ללא אימון, קמתי ב 7 בבוקר והלכתי למכון כושר של המלון.
חברים שלי צחקו עליי, אבל המשך החופשה שלי הייתה מהנה בלי יסורי מצפון.
בקיצור, זו שריטה, ואף אחד לא יבין אותה, זה פשוט עושה לנו טוב.

חברים היו שואלים הרבה מאיפה המוטיבציה שלי להתאמן אחרי ששלהם אבדה, הדיאלוג היה פשוט

- מה אתה אוהב לעשות?
- לשחק קונטר
- מאיפה המוטיבציה שלך לשחק קונטר?

הם הבינו.

אם זה עושה לך טוב אני לא רואה סיבה שתוותר כי אומרים לך שאתה מכור :/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית