עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם חושב בדיוק כמוך, אבל סתם עניין אותי לדעת מה אנשים כאן חושבים על זה...אז אם הם רואים טלויויזיה במלון הם מכורים?
ומה רע בלהיות מכור לספורט?
זה נכון, רק שעם האימונים מגיעה גם ההתמדה סביב התזונה ולאף אחד אין חשק להתחיל לספור 3000 קלוריות בחדר אוכל. סה"כ כמה ימים ללא אימונים..😃אז אם הם רואים טלויויזיה במלון הם מכורים?
ומה רע בלהיות מכור לספורט?
זה נכון, אבל עם האימונים מגיעה גם ההתמדה סביב התזונה ולאף אחד אין סבלנות להתחיל לספור 3000 קלוריות בחדר אוכל. סה"כ כמה ימים ללא אימונים..😃
שכח אימונים ותזונה לכמה ימים, אתה בחופשה ותהנה ממנה כי אף אחד לא בחופשה באילת בכל ימים.
מכמה ימים לא יקרה כלום. להפך, קצת מנוחה לגוף לא תזיק.
יש לנו עוד עיסוקים בחיים חוץ מאימונים וטוב שכך. סע ותהנה.
יפה אמרת, ולכן אני לא חושב שיש טעם להתעסק בזה בחופשה. קצת חופש לא יזיק לאף אחד..😃לא התכוונתי שהוא מוכרח ללכת, אין שום דבר רע בלצאת לחופש ולנוח, אבל באותה מידה אם הוא נהנה מללכת למכון
אין שום סיבה שהוא ירצה לוותר על לעשות את זה בגלל שהוא לא בבית.
שלא נדבר על זה שחדרי כושר של מלונות מורכבים בדרך כלל מהליכון ומולטי טריינר כך שגם אם ממש
תתאמץ לא תוכל לעשות שם הרבה...
מבחינת תזונה אני אעשה השתדלות לאכול גבינות ובשר, אבל ברור שאני לא אתחיל לספור קלוריות.זה נכון, רק שעם האימונים מגיעה גם ההתמדה סביב התזונה ולאף אחד אין חשק להתחיל לספור 3000 קלוריות בחדר אוכל. סה"כ כמה ימים ללא אימונים..😃
שכח אימונים ותזונה לכמה ימים, אתה בחופשה ותהנה ממנה כי אף אחד לא בחופשה באילת בכל יום.
מכמה ימים לא יקרה כלום. להפך, קצת מנוחה לגוף לא תזיק.
יש לנו עוד עיסוקים בחיים חוץ מאימונים וטוב שכך. סע ותהנה.
שיש לך דודים מעצבנים?הדודים שלנו אומרים שאנחנו יותר מכורים, מה דעתכם?
יש שם תנאים ומספיק משקל לשפוף?תעשה מה שמרגיש לך טוב
בכל מקרה אם תבחר ללכת למכון, כדאי לך לנסות אימון בספרטה. זה מכון כושר מעולה מאוד מוכר באילת.
כן, אני זוכר שסופטי העלה סרטון משם, נראה אחלה מקוםיש שם תנאים ומספיק משקל לשפוף?
רוב האנשים כאן "מכורים" בדיוק כמוך אז יתמכו בזה 😃אני גם חושב בדיוק כמוך, אבל סתם עניין אותי לדעת מה אנשים כאן חושבים על זה...