אל תגיד לי שהוא אוהב את אובמה, למה עד עכשיו אהבתי את ריפטו ✋🛑✋הוא לא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תגיד לי שהוא אוהב את אובמה, למה עד עכשיו אהבתי את ריפטו ✋🛑✋הוא לא.
אל תגיד לי שהוא אוהב את אובמה, למה עד עכשיו אהבתי את ריפטו ✋🛑✋
אהה סבבה, נלחצתי לשניה 😆לא. ריפטו ליברטריאן. הוא לא אוהב אף אחד.
אויש סליחה שחיללתי את שמו בנוחכותךאני מנחש שאתם חברים מ-1967?
אויש סליחה שחיללתי את שמו בנוחכותך
Intermittent Fasting (or feasting)הוא לא אמר את זה. היה ליצן בפורום שלו שאמר.
כן, אם כי זה עובד לרוב מהמצב של לא רגיש למצב של רגישיכול להיות שמישהו מפתח רגישות לחלב\ הרגישות שלו לחלב עוברת במהלך החיים?
יודעים מה גורם לזה ? ואיך אפשר לחזור להיות לא רגיש ?כן, אם כי זה עובד לרוב מהמצב של לא רגיש למצב של רגיש
צריך להבדיל בין אלרגיה לחלב לבין אי סבילות ללקטוז.יודעים מה גורם לזה ? ואיך אפשר לחזור להיות לא רגיש ?
הרפואה הסינית ברובה היא שטות ולוקש אחד גדול,ויש הרבה מחקרים שסותרים אותה בקלות,דיקור סיני הומאופתיה וכו זה בולשיט,תיקרא ספר שנקרא בין מציאות לאשליה של גלעד דיאמנט ספר עם הרבה מחקרים על הרפואה הסינית ורפרנסים,וגם הספר ריפוי או פיתוי.1.המחקרים שאתה כה מעריץ ממומנים על ידי בעלי אינטרס כגון הממשלה וחברות התרופות וגם החקלאים.לכן טוהר מידותם מוטל בספק.
2.דבר שעובד לא צריך מחקר והוכחה, הוא עובד זה הרעיון.
3.בשמחה אוכיח שאתפנה מעט.אגב לא היו אלים יוונים בסין.במאמר מוסגר נראה שיש לך שנאה לא קטנה לרפואה המשלימה..האם בשל כך דעתך כה נחרצת?
דיקור סיני זה חרטא ולוקש..טוב כנראה שמיליארד סינים אכן טועים.הרפואה הסינית ברובה היא שטות ולוקש אחד גדול,ויש הרבה מחקרים שסותרים אותה בקלות,דיקור סיני הומאופתיה וכו זה בולשיט,תיקרא ספר שנקרא בין מציאות לאשליה של גלעד דיאמנט ספר עם הרבה מחקרים על הרפואה הסינית ורפרנסים,וגם הספר ריפוי או פיתוי.
בוודאי שהסינים טועים ,זאת הגאווה הלאומית שלהם למה שיוותרו על זה?הם לא אובייקטיביים במיוחד,במיוחד כשהדיקור הפך לכזאת תעשיית כספים,טועים בדיוק כמו אלפי כתות ומיליוני נוצרים ודתות שונות וכו וכו שגם בהם יש מיליונים פר דת ופר כת.דיקור סיני זה חרטא ולוקש..טוב כנראה שמיליארד סינים אכן טועים.
למרות שמדי פעם מר פלסבו הדמיוני עוזר לתמימים.בוודאי שהסינים טועים ,זאת הגאווה הלאומית שלהם למה שיוותרו על זה?הם לא אובייקטיביים במיוחד,במיוחד כשהדיקור הפך לכזאת תעשיית כספים,טועים בדיוק כמו אלפי כתות ומיליוני נוצרים ודתות שונות וכו וכו שגם בהם יש מיליונים פר דת ופר כת.
ידידי היקר, ישנם עשרות או מאות מחקרים קליניים על טיפול בדיקור ובצמחים סיניים.כך שזה די עובדתי.ראיה קטנה לכך היא השימוש של קופות החולים בשירותי דיקור וכדומה..בוודאי שהסינים טועים ,זאת הגאווה הלאומית שלהם למה שיוותרו על זה?הם לא אובייקטיביים במיוחד,במיוחד כשהדיקור הפך לכזאת תעשיית כספים,טועים בדיוק כמו אלפי כתות ומיליוני נוצרים ודתות שונות וכו וכו שגם בהם יש מיליונים פר דת ופר כת.
אז זהו שאין שום מחקרים מדוייקים וזה לא מדע מדוייק וגם לא פסאודו מדע,שלח מחקרים אני אשמח לקרוא,ואני אמליץ לך על הספר ריפוי או פיתוי ,ועוד אחד שקראתי בין מציאות לאשליה,ששם הוא גם מראה מחקרים אינטרסנטיים של אנשים שקשורים לרפואה משלימה ומפריך אותם אחד אחד,זה פשוט לייצנות כל התחום הזה ולפעמים הפלסבו עוזר קצת,דרך אגב תזכיר לי איפה בדיוק ממוקמים המרידיאנים?ידידי היקר, ישנם עשרות או מאות מחקרים קליניים על טיפול בדיקור ובצמחים סיניים.כך שזה די עובדתי.ראיה קטנה לכך היא השימוש של קופות החולים בשירותי דיקור וכדומה..
אם אתה באיזור חיפה אשמח לאשאיל לך את הספרים.אז זהו שאין שום מחקרים מדוייקים וזה לא מדע מדוייק וגם לא פסאודו מדע,שלח מחקרים אני אשמח לקרוא,ואני אמליץ לך על הספר ריפוי או פיתוי ,ועוד אחד שקראתי בין מציאות לאשליה,ששם הוא גם מראה מחקרים אינטרסנטיים של אנשים שקשורים לרפואה משלימה ומפריך אותם אחד אחד,זה פשוט לייצנות כל התחום הזה ולפעמים הפלסבו עוזר קצת,דרך אגב תזכיר לי איפה בדיוק ממוקמים המרידיאנים?
אז זהו שאין שום מחקרים מדוייקים וזה לא מדע מדוייק וגם לא פסאודו מדע,שלח מחקרים אני אשמח לקרוא,ואני אמליץ לך על הספר ריפוי או פיתוי ,ועוד אחד שקראתי בין מציאות לאשליה,ששם הוא גם מראה מחקרים אינטרסנטיים של אנשים שקשורים לרפואה משלימה ומפריך אותם אחד אחד,זה פשוט לייצנות כל התחום הזה ולפעמים הפלסבו עוזר קצת,דרך אגב תזכיר לי איפה בדיוק ממוקמים המרידיאנים?אם אתה באיזור חיפה אשמח להשאיל לך את הספרים
תקשיב,זה די פשוט כנס לגוגל ותרשום clinical acupuntre researchאז זהו שאין שום מחקרים מדוייקים וזה לא מדע מדוייק וגם לא פסאודו מדע,שלח מחקרים אני אשמח לקרוא,ואני אמליץ לך על הספר ריפוי או פיתוי ,ועוד אחד שקראתי בין מציאות לאשליה,ששם הוא גם מראה מחקרים אינטרסנטיים של אנשים שקשורים לרפואה משלימה ומפריך אותם אחד אחד,זה פשוט לייצנות כל התחום הזה ולפעמים הפלסבו עוזר קצת,דרך אגב תזכיר לי איפה בדיוק ממוקמים המרידיאנים?
אם אתה באיזור חיפה אשמח לאשאיל לך את הספרים.
זאת ראיה לכך שאפשר לעשות כסף מרפואה אלטרנטיבית, לא לשום דבר אחר.ראיה קטנה לכך היא השימוש של קופות החולים בשירותי דיקור וכדומה..
בגלל זה אמרתי ראיה קטנה,מי שמבין את נבכי משרד הבריאות מבין שהדבר האחרון שמתאים להם זה תחרות עם השיטות האלטרנטיביות.ואף על פי כן הם מעודדים.זאת ראיה לכך שאפשר לעשות כסף מרפואה אלטרנטיבית, לא לשום דבר אחר.