הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תזונה ותוספים פעם הבאה שמישהו אומר לכם שחלב זה רעל, הינה התשובה המדעית

• פותח/ת השרשור
הוא גם אמר שלאכול לפני השינה משמין עד שאלאן אראגון הגיע לפורום שלו והתחיל להעלות לו תמונות של פיות אינסולין. היו זמנים..

הוא גם אמר שלאכול לפני השינה משמין עד שאלאן אראגון הגיע לפורום שלו והתחיל להעלות לו תמונות של פיות אינסולין. היו זמנים..
אם הוא אמר את זה:
אני אומר - הוכחת את טענתך, אסור להקשיב לריפטו בעינייני תזונה

אם הוא אמר את זה:
אני אומר - הוכחת את טענתך, אסור להקשיב לריפטו בעינייני תזונה
גם בהרבה עניינים אחרים, הוא רפובליקן רד נק, מקובע בדעותיו ושמרן למוות.
שזה גם הקסם שלו, החיסרון והיתרון שלו.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא רפובליקני בטקסס אתה בעצם נידון למוות בדרך כזו או אחרת

חחח רק לפי המראה שלו אפשר לראות שהוא רפובליקן 😃
אם אתה לא רפובליקני בטקסס אתה בעצם נידון למוות בדרך כזו או אחרת
די, בחייכם. זה לא מראה של אחד שחזר עכשיו מהפגנה על זכויות הבלתי חוקיים המקסיקנים?

41HUv5qvetL__UX250_.jpg

הורמונים וחלב | Davidson Institute

מה דעתכם על הכתבה?
ישנן מס' נקודות שמעלות ספק בבטיחות הצריכה של מוצרי חלב.

"כיוון שהידע הקיים על הפעילות הביולוגית של חלב נמצא עדיין בחיתוליו, נראה שכל אדם ששוקל לצרוך חלב ומוצריו נדרש להפעיל את שיקול דעתו. נכון להיום אין נתונים ודאיים לגבי בטיחותו או לגבי השפעותיו השליליות והחיוביות, כך שכל צרכן חלב צריך להחליט לבדו אם יתרונותיו עולים על חסרונותיו"

מה דעתכם על הכתבה?

"כיוון שהידע הקיים על הפעילות הביולוגית של חלב נמצא עדיין בחיתוליו, נראה שכל אדם ששוקל לצרוך חלב ומוצריו נדרש להפעיל את שיקול דעתו. נכון להיום אין נתונים ודאיים לגבי בטיחותו או לגבי השפעותיו השליליות והחיוביות, כך שכל צרכן חלב צריך להחליט לבדו אם יתרונותיו עולים על חסרונותיו"
הבעיה היא לא הכתבה, אלא השעה
אני מבין שיש ערפדים ב-LBS 😃

• פותח/ת השרשור

מה דעתכם על הכתבה?

זה חוזר לנקודה שציינתי בהודעה הראשית שכתבתי. אחד מה"מחקרים" שצורפו במאמר:
epidemiologic data and unmask milk consumption as a promoter of chronic diseases of Western societies.
במילים אחרות: Garbage data....

אין שום מחקר קליני אחד המראה שחלב מזיק לבני אדם. לעומת זאת יש מגוון רחב של מחקרים קלינים המראיםה שחלב (בצורה כזו או אחרת) מועיל לבני אדם במגוון אופקים (בין היתר אימונים, ראי ערך שוקו לאחר אימון).

זה חוזר לנקודה שציינתי בהודעה הראשית שכתבתי. אחד מה"מחקרים" שצורפו במאמר:

במילים אחרות: Garbage data....

אין שום מחקר קליני אחד המראה שחלב מזיק לבני אדם. לעומת זאת יש מגוון רחב של מחקרים קלינים המראיםה שחלב (בצורה כזו או אחרת) מועיל לבני אדם במגוון אופקים (בין היתר אימונים, ראי ערך שוקו לאחר אימון).
לא רואה את זה בהודעה הראשית אבל נראה לי שזה היה מכוון אליי.. זו כבר פעם השנייה שאני מעלה טענות שמתבססות על מחקרים אפידימולוגיים מסתבר.. אופס..😕
מה שכן, במאמר שהעלת הם בעצמם נעזרים במחקרים אפידימולוגיים, אבל רק כשזה תומך בטענה שלהם שלחלב יש יתרונות בריאותיים.

Despite these controversies, epidemiologic studies confirm the nutritional importance of milk in the human diet and reinforce the possible role of its consumption in preventing several chronic conditions like cardiovascular diseases (CVDs), some forms of cancer, obesity, and diabetes

• פותח/ת השרשור
לא רואה את זה בהודעה הראשית אבל נראה לי שזה היה מכוון אליי.. זו כבר פעם השנייה שאני מעלה טענות שמתבססות על מחקרים אפידימולוגיים מסתבר.. אופס..😕
מה שכן, במאמר שהעלת הם בעצמם נעזרים במחקרים אפידימולוגיים, אבל רק כשזה תומך בטענה שלהם שלחלב יש יתרונות בריאותיים.
לתמוך עם מחקר אפידמיולוגי זה מקובל. אבל להשען עליו בתור מקור ראשון, בתחום התזונה לפחות, זה לא חכם במיוחד.

הוא לא אמר את זה. היה ליצן בפורום שלו שאמר.
חחח רק לפי המראה שלו אפשר לראות שהוא רפובליקן 😃

הוא לא.
גם בהרבה עניינים אחרים, הוא רפובליקן רד נק, מקובע בדעותיו ושמרן למוות.
שזה גם הקסם שלו, החיסרון והיתרון שלו.

אני מנחש שאתם חברים מ-1967?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית