S Shalom משתמש מתחיל 7 1 נק' מוניטין: 1 0 7 1 2/8/15 #1 צהריים טובים, אני מתלבט אם ללמוד תואר ראשון בחינוך גופני, רציתי לשמוע אם אתם חושבים זה כדאי? אחרי זה חשבתי להמשיך לתואר שני אבל לא מצאתי מספיק מידע באינטרנט על כיוונים/ מסלולים. אם יש פה מישהו שלומד/למד/ מכיר מישהו אשמח אם תפנו אותו/ה בכדי לעזור לי.
צהריים טובים, אני מתלבט אם ללמוד תואר ראשון בחינוך גופני, רציתי לשמוע אם אתם חושבים זה כדאי? אחרי זה חשבתי להמשיך לתואר שני אבל לא מצאתי מספיק מידע באינטרנט על כיוונים/ מסלולים. אם יש פה מישהו שלומד/למד/ מכיר מישהו אשמח אם תפנו אותו/ה בכדי לעזור לי.
B Balbazor משתמש פעיל 819 1,273 נק' מוניטין: 4,826 0 819 1,273 אונ' ת"א 2/8/15 #2 אתה רוצה להיות מורה לספורט?
McGregor משתמש משקיע 6,030 5,394 נק' מוניטין: 3,964 0 6,030 5,394 2/8/15 #3 הייתי במקומך הולך על מאמן כושר + מאמן אישי+ מאמן רצועות+בודיפאמפ+בודיבאלנס וכו' הרבה יותר פרקטי ממורה לספורט שמקסימום שתרויח זה 5000 ש"ח בחודש
הייתי במקומך הולך על מאמן כושר + מאמן אישי+ מאמן רצועות+בודיפאמפ+בודיבאלנס וכו' הרבה יותר פרקטי ממורה לספורט שמקסימום שתרויח זה 5000 ש"ח בחודש
S Shalom משתמש מתחיל 7 1 נק' מוניטין: 1 0 7 1 2/8/15 פותח/ת השרשור #4 לא להיות מורה, ראיתי שצריך תואר בחינוך גופני בשביל להתקדם ללמוד המגמה למדעי החיים של הפעילות הגופנית - בה נלמדים נושאים דוגמת הפיזיולוגיה של המאמץ, ביו-מכאניקה ושיקום בתנועה. לא יודע אם כדאי, לכן באתי לפה לראות אם יש אנשים המבינים בתחום.
לא להיות מורה, ראיתי שצריך תואר בחינוך גופני בשביל להתקדם ללמוד המגמה למדעי החיים של הפעילות הגופנית - בה נלמדים נושאים דוגמת הפיזיולוגיה של המאמץ, ביו-מכאניקה ושיקום בתנועה. לא יודע אם כדאי, לכן באתי לפה לראות אם יש אנשים המבינים בתחום.
Khabib משתמש פעיל 827 359 נק' מוניטין: 509 0 827 359 הולמס פלייס 2/8/15 #5 מאוד לא משתלם כלכלית , אבל אם אתה ממש אוהב וחי את התחום לך על זה