הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכיבות סמיכה

• פותח/ת השרשור kauk
  • פורסם בתאריך
K

kauk

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
תקשיבו אני ממש חייב את עזרתכם בקשר לשכיבות סמיכה, אני לא מצליח לעשות הרבה שכיבות סמיכה למרות שבשבועיים האחרונים השתפרתי, מתח אני לא מצליח.
אני חייב שתגידו לי איך אני יכול לשפר את המתח ואת השכיבות סמיכה שלי איזה תרגילים אחרים אני יכול לעשות שישפרו את השכיבות סמיחה?
ד"א הגובה שלי הוא 1.68ואני ושוקל 56+- אבל אין לי ממש שרירים , יכול להיות שקשה לי כי יש לי שומנים קצת?
אני לא רוצה ללכת למכון כושר ואני לא רוצה לעשות את כל התוכניות האלה AB ו- FBW
כמובן שאני עושה סטים במשקולות קצת.
אני צריך שתגידו לי איך אני משפר את השכיבות סמיכה בבית?ועוד פעם יכול להיות שזה ביגלל קצת שומנים קשה לי?

תודה לעוזרים:)

לא הבנתי
אתה לא רוצה חדר כושר אבל אתה עושה משקולות? מה ההיגיון? 😵
תעשה הרבה שכיבות סמיכה בסוף תשתפר, מתח פשוט מנסה לעלות קצת כל פעם בסוף אתה תצליח, או שתקפוץ על למעלה ותרד לאט לאט לאט ותקפוץ למעלה שוב ושוב לרדת לאט לאט לאט ובסוף אתה תצליח (או מתח כשהכף יד מופנים אליך)
חדר כושר היה פותר את הכל 😣

תעשה שכיבות סמיכה בצורה איטית ולא מהירה (תספור עד שלוש בירידה ועד שלוש בעלייה) כשלא תוכל לעשות עוד אחת אפילו פשוט תחזיק את עצמך באוויר בתנוחה של שכיבת סמיכה בלי לרדת ולעלות. כמו כן תנסה לעשות שכיבות סמיכה עם שיפואע עליון ותחתון.

בנוגע למתח תשתמש בכסא ככה שבעצם הרגליים לא באוויר אבל אתה מושך את עצמך למעלה וזה מדמה את התנועה של מתח ומפתח את השרירים הדרושים לזה אפשר גם להשתמש בחבר שייתן לך דחיפה קטנה למעלה בזמן שאתה מושך את עצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית