ייעוץ טכניקת הזרקה

• פותח/ת השרשור drayfus
  • פורסם בתאריך

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
הי.

ראשית כל אבהיר שאני חובש והזרקתי עשרות פעמים,לכל מיני מקומות בגוף.
בפעם האחרונה שהזרקתי טסט המחט התפרקה מהחיבור שלה וכל החומר הלך לאיבוד.יש לציין שאני מחדיר את המחט עד הסוף ולוחץ על המזרק באיטיות...עצות והערות יתקבלו בברכה.

כמו שזה נשמע , כנראה שלא לחצת מספיק חזק את המחט למזרק .
לא רואה סיבה שזה יתנתק סתם ככה .
ואם אתה חובש וזה מתנתק לך .. השם ירחם על המטופלים שלך ✋🛑✋

זו לא תמיד הבעיה, שמתי לב שכאשר אני שואב מאמפולה עם מחט 18g החלק במזרק שעליו מתחברת המחט נרטב בשמן ואני צריך להעביר עליו צמר גפן לפני חיבור המחט אחרת היא מחליקה.
דבר נוסף שכדאי לשים לב זה שאתה לא רק לוחץ את המחט אלא מוסיף רבע סיבוב אחרי שהיא על המזרק.

זו לא תמיד הבעיה, שמתי לב שכאשר אני שואב מאמפולה עם מחט 18g החלק במזרק שעליו מתחברת המחט נרטב בשמן ואני צריך להעביר עליו צמר גפן לפני חיבור המחט אחרת היא מחליקה.
דבר נוסף שכדאי לשים לב זה שאתה לא רק לוחץ את המחט אלא מוסיף רבע סיבוב אחרי שהיא על המזרק.

לא מכיר את התופעה שהייתה לך ,
אבל ברור שעדיף תמיד לתת לה חצי סיבוב.

בשביל זה יש מזרקי Luer Lock
כך תוכל להבריג את המחט למזרק
חפש בגוגל. מוכרים בארץ בחנויות למוצרי פארמה.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה שזה יתנתק סתם ככה .
ואם אתה חובש וזה מתנתק לך .. השם ירחם על המטופלים שלך ✋🛑✋
הייתי חובש בצבא,זה לא קרה מעולם בצבא.ואין לי מטופלים.הסר דאגה מלבך

באופן כללי,לפעמים יש מזרקים שאתה מרגיש שהמחט לא נתפסת טוב גם כשמסובבים,אתה לא חייב לרוץ לקנות מזרקים אם הברגה
כשזה קורה לי אני בכלל לא מוציא חומר מהויאל ואם זה קורה לי בהחלפה לכחולה אז אם זה מויאל אני מחזיר בחזרה את החומר בעדינות בחזרה לויאל
במזרק טוב מספיק פחות מרבע סיבוב ואתה מרגיש שהמחט ניתפסת
וגם אחי תישתדל להוריד את החומר כשאתה מחליף מחטים כי אם נשפך שמן על הראש אז זה לא טוב
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
היום שאבתי ישר עם המחט הכחולה והכל היה בסדר...
בטוח שלסייקל הבא אני אשתמש במחט הברגה.

תודה על הלינק,אבל זה נראה שהם מוכרים רק לחברות או למפיצים...
הם מוכרים גם לבודדים
אתה צריך להגיע פיזית לשם

אחי ... אני לא מפסיק לצחוק פה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית