עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו לא תמיד הבעיה, שמתי לב שכאשר אני שואב מאמפולה עם מחט 18g החלק במזרק שעליו מתחברת המחט נרטב בשמן ואני צריך להעביר עליו צמר גפן לפני חיבור המחט אחרת היא מחליקה.כמו שזה נשמע , כנראה שלא לחצת מספיק חזק את המחט למזרק .
זו לא תמיד הבעיה, שמתי לב שכאשר אני שואב מאמפולה עם מחט 18g החלק במזרק שעליו מתחברת המחט נרטב בשמן ואני צריך להעביר עליו צמר גפן לפני חיבור המחט אחרת היא מחליקה.
דבר נוסף שכדאי לשים לב זה שאתה לא רק לוחץ את המחט אלא מוסיף רבע סיבוב אחרי שהיא על המזרק.
בשביל זה יש מזרקי Luer Lockזו לא תמיד הבעיה, שמתי לב שכאשר אני שואב מאמפולה עם מחט 18g החלק במזרק שעליו מתחברת המחט נרטב בשמן ואני צריך להעביר עליו צמר גפן לפני חיבור המחט אחרת היא מחליקה.
דבר נוסף שכדאי לשים לב זה שאתה לא רק לוחץ את המחט אלא מוסיף רבע סיבוב אחרי שהיא על המזרק.
הייתי חובש בצבא,זה לא קרה מעולם בצבא.ואין לי מטופלים.הסר דאגה מלבךכמו שזה נשמע , כנראה שלא לחצת מספיק חזק את המחט למזרק .
לא רואה סיבה שזה יתנתק סתם ככה .
ואם אתה חובש וזה מתנתק לך .. השם ירחם על המטופלים שלך ✋🛑✋
הייתי חובש בצבא,זה לא קרה מעולם בצבא.ואין לי מטופלים.הסר דאגה מלבך
זה היה בצחוק יאח לא במטרה לרדת עלייך,
כמו שדניאל אמר למעלה הפיתרון לכך זה מזרק
Luer Lock .
http://www.simada.co.il/cat-list/כלי-פלסטיק/315-syringess/570-syringe-plastic-luerlockעכשיו נשאלת השאלה מי הגבר ששולח לינק למזרק +מחטים.....חבל לבזבז ארבע דקות בגוגל.😃
תודה על הלינק,אבל זה נראה שהם מוכרים רק לחברות או למפיצים...
הם מוכרים גם לבודדיםהיום שאבתי ישר עם המחט הכחולה והכל היה בסדר...
בטוח שלסייקל הבא אני אשתמש במחט הברגה.
תודה על הלינק,אבל זה נראה שהם מוכרים רק לחברות או למפיצים...
הם מוכרים גם לבודדים
אתה צריך להגיע פיזית לשם
במקרה הכי גרוע תזמין מ-Ebay:s28:אני ב 2015 לא מזיז את הישבן(המחורר) שלי לשום מקום.תודה בכל אופן.
אחי ... אני לא מפסיק לצחוק פה!זו לא תמיד הבעיה, שמתי לב שכאשר אני שואב מאמפולה עם מחט 18g החלק במזרק שעליו מתחברת המחט נרטב בשמן ואני צריך להעביר עליו צמר גפן לפני חיבור המחט אחרת היא מחליקה.
מת לדעת מה שמים לך בטסט 🤯אחי ... אני לא מפסיק לצחוק פה!
זה קורה לפעמים עם מחטי אינסוליןלא מכיר את התופעה שהייתה לך ,
אתה לא בכיוון...נייס גאיי וצ'ארס זה לא סטרואידיםמת לדעת מה שמים לך בטסט 🤯