הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים מבודדים + התאוששות (שתי שאלות)

מצב
השרשור נעול

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
1. מה זה תרגילים מבודדים (אני יודע מה זה אבל אני רוצה לדעת עוד מידע על זה)?
- יכול להיות תרגיל מבודד שמפעיל כמה שרירים ביחד?
- כל תרגיל במכונה הוא מבודד?
2. אם אני מתאמן בצהריים במכון, ולאחר 3 שעות יש לי אימון כדורגל.
מה אני יכול לעשות כדי להרגיש יותר טוב באימון כדורגל? (כי אחרי אימון משקולות אני בקושי מרגיש את הרגליים)
תודה לעוזרים

תרגיל מבודד הוא תרגיל שמבודד שריר מהתנועה הטבעית שלו, לדוגמה כפיפת מרפקים מבודדת את היד הקדמית מהתנועה הטבעית שלה שזה משיכה כמו מתח או חתירה, או לעשות פרפר זה תרגיל שמבודד את החזה מהתנועה של הלחיצה שלו וכו'.

• פותח/ת השרשור
תרגיל מבודד הוא תרגיל שמבודד שריר מהתנועה הטבעית שלו, לדוגמה כפיפת מרפקים מבודדת את היד הקדמית מהתנועה הטבעית שלה שזה משיכה כמו מתח או חתירה, או לעשות פרפר זה תרגיל שמבודד את החזה מהתנועה של הלחיצה שלו וכו'.
תודה!
1. זה תרגיל מבודד?
2. מה לגבי התאוששות? אתה יודע מה צריך לעשות כדי להתאושש יותר מהר מהאימון משקולות?

תרגיל מבודד הוא תרגיל שמערב תנועה רק במפרק אחד, ותרגיל מורכב מערב 2 או יותר.
לדוגמה - כפיפת מרפק במשקולת מפעילה רק את המרפק, ולכן זה תרגיל מבודד. בעליות מתח, לעומת זאת, יש תנועה גם בכתף וגם במרפק, ולכן זה תרגיל מורכב.

• פותח/ת השרשור
תרגיל מבודד הוא תרגיל שמערב תנועה רק במפרק אחד, ותרגיל מורכב מערב 2 או יותר.
לדוגמה - כפיפת מרפק במשקולת מפעילה רק את המרפק, ולכן זה תרגיל מבודד. בעליות מתח, לעומת זאת, יש תנועה גם בכתף וגם במרפק, ולכן זה תרגיל מורכב.
תודה!
מה לגבי התאוששות? אתה יודע מה צריך לעשות כדי להתאושש יותר מהר מהאימון משקולות?
UP

סליחה שאני מעלה פוסט שלפני שנתיים ומשהו אבל זה קשור מאוד תרגיל טיבאר הוא תרגיל מורכב או מבודד אני מתכוון לתרגיל לא במכונה אלא עם מוט שמרימים אותו לכיוון החזה ומורידים בעמידה .
והאם צריך לעשות לו חימום פרמידה כמו שאר התרגילים המורכבים ?

סליחה שאני מעלה פוסט שלפני שנתיים ומשהו אבל זה קשור מאוד תרגיל טיבאר הוא תרגיל מורכב או מבודד אני מתכוון לתרגיל לא במכונה אלא עם מוט שמרימים אותו לכיוון החזה ומורידים בעמידה .
טי באר זה תרגיל מורכב ואם ללכת לפי שיטת הפרמידה זו החלטה שלך

זה באמת מצריך להקפיץ דיון מלפני שנתיים שלא באמת קשור?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית